Scandinavii stiu DC... (85)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

ce facetzi ma , va incuscritzi aici pe forum ?

hai cu sticlele la cumetrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

Si inca o sticla si de la mine ca am luat permisul de rezidenta permanenta.
Si dupa cum (imi) promisesem cind aceasta perspectiva era indepartata, ar trebui sa ma apuc de scoala de condus. Dar ma duc mai intii sa vad ce parere are NN, ca nu stiu ce s-a mai intimplat saptamina asta pe forum ca am fost bizi cu posibila plecare in State: mi-am comandat (secretara) laptop, credit card si altecele necesare pt viza ca m-au luat astia prin surprindere cind mi-au facut programare in 3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

quote:
Originally posted by tata lu Toma

Si pana si-or face un rost ar putea sta la voi, ce zici ?

LOOOOOOL, taticule... Tocmai ce i-am propus viitoarei bone sa o aduca si pe fetita ei si sa faca scoala cu amindoua la mine acasa (ca are pregatire). Daca-l aducem si pe Tomita am pus-o de-o gradinita clandestina.... LOL si iarasi LOL

Si cireasa de pe tort stii care e? Ca nu costa nimic... . Ca io-s fericita daca fimea nu se mai imbolnaveste la gradi si are si companie la joaca...

Carmen

"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

bamby daca zici ca ai secretara si laptop, si cartzi de credit ..... tzie itzi dau voie sa iei carnetul ! ia-lai si condu cit vrea inima ta !

da si mie nr de telefon a lu secretara ta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TORIA spune:

La multi ani Aldo sa ai parte de multa sanatate si fericire,Laura sa si pentru noi.
Cum o dam si cum o intoarcem tot la ajungem,bine e in poienitza.
NN e gata rezumatul ca eu am ascultat de tine si nu am citit nimic dar nimic din urma,si tot astept de o saptimina sa ma contacteze cineva prin posta sau email,numai la curent sa nu fie dar vad ca nimic nu misca,ia vezi unde sa inpotmolit problema,eu pina atunci mai sa nu stau pe sec.
Itsme acu citi si eu in mare ce ai scris de domnisoara ta si am eu dar nu e rasul meu ca deja imi dau cu capul de ziduri uite asa cand ma gandesc ce ma asteapta,tu mai scrie ca eu le rumeg deja.
Rayu la desene ma uit si eu cu Jan,avem pe Laura stern si pe Heidi astea sint favoritele la el si Tom cu Jery.Bubu e o scumpa ca intotdeauna si o sa fie tare cocheta cand o fi mare.
Cu laterne am fost si noi o sa va pun si eu poze cand or fi gata,acum ne pregatim de nikolaus facem deja liste cu ce ne trebuie,sa vedem ce ne aduce ca nu am fost asa cumintzi.
In rest totul bine aici la noi,sanatosi asa si asa,de maine vine ploile si a zis ca si ninge,eu ma duc acum sa-mi caut izmenele ca o am linga mine sa fiu sigura ca nu inghetz.
Lilanda la Romania a fost bine si frumos,prea multe nu am facut in afara de taiat parul(ca era prea lung si nu e bine ca cica avem mintea scurta ) in vama controale de controale,am avut si eu 2 bucatzi de brinza de oaie si a trebuit sa ma intorc si sa o arunc pe teritoriul Romaniei,au zis nem sobod sau asa ceva,data viitoare nu mai luam nimic,un pumn de tzarina de pe glia stramoseasca.
Pentru restul care nu vam strigat va si urmatzi data viitoare acu merg la nani ca sint tare obosita,au astia dreptate ca de maine vine ploaia ca tare ma mai dor oasele.
Hai va iau asa la cu sa aveti o noapte buna si vise frumoase.
PS:
Tata lu Toma frumos copil avetzi,sa va traiasca si data viitoare cand mai facetzi concedii in Austria da un semn poate o punem noi de o pe aici pe partie(dar la mine fara schiuri) ca nu le am.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Aldo Sa cresti maaaare si sanatos, barbatzel vikingel.
vikinga sa-ti traiasca ficiorul!!!

Va tzuc pe totzi, sunt in pe aici, motivul il stiti, saptamana asta m-a invoit profa lil'

BYE!

Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

In primul rind felicitarile: Aldo...sa cresti mare, frumos, sanatos si sa aduci bucurii la parinti (care's frumosi foc...ma delectai si io cu poze).

Copii mai frumosi ca aici n-am vazut nicaieri...toata trupa de copii sint superbi...cu atita incuscreala p'aici se va ajunge la vreo super rasa de supermodele...

Eu n-am fost cuminte azi si fusei la cumparaturi, gaura in buget
Nu declar tot acasa, voi declara in transhe ca sa nu-l am pe constiinta pe barbat...pina la urma voi da vina pe el...din cauza familiei lui tre' sa ma intolesc mereu de seara daca se tot marita/aniverseaza/boteaza/etc...

Anamaria mama la Nick (7)& Alex (4)

People who say they sleep like a baby usually don't have one.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Sarbatoare in poienitza gazduita de vikingi, eu am ramas in spatele barului de la ziua mea, asa ca am antrenament si va invit la ce doriti, avem de toate! Martini bianco(cu maslina obligatorie in pahare din alea elegante si frumoase) la fete si o grappa chianti la baieti, specilitatzile serii:) Multumesc de urari. la noi dupa obiceiul vikingilor von Sylt, petrecerile dureaza cite 2-3 zile asa ca...party!! Azi am iesit cu piticul la un resto a fost petrecerea noastra, miine avem piticii-invitati, cu torturi, baloane si normal wursten adik hot dogi nemtzesti:) ca sa se vada ca e pui de roman am sa fac miine si o placinta cu brinza de vaci din aia pe stil moldovenesc cu smintina multa si 20 de oua. Lil' zimt era scortisoara...! habar nu aveam..! Sigur ca se gaseste, dau de ea in toate dulciurile si strimb din nas...nu-mi place martzipanul si nici scortisoara, doar asta din urma NUMAI in vin fiert. Sarumina ca mi-ai salvat bunastarea iernii!Rayu, ce fetita cu coditze frumoasa foc ai! Chiar ca are un chip extrem de expresiv! Sigur nu o sa te poate minti cind o sa fie mare! Ori te amagesc frumosTata lui Toma, frumosi sunteti toti 3! Toma parca seamana cu Aldo, amindoi aceeasi nuanta a parului si la fel de cretzofolini numai ochii au alta culoare. Frumos baietzel!Anamaria ce ti-ai cumparat, hai zi-ne aici, ca vb aia ai acces al shopuri in New York, aici pe insula la vint puternic mai greu cu moda, norocos sotz am. Eiii dar il prind eu in spania:))) Am asa o lista lungaaaaa Pe linga un hamon intreg, vin rosu, cherry din ala original de la mama lui de acasa...mergem cu masina mea asa ca e loc pt de toate. Mai ales pantofi, sandalutze, cizmulitzeDa fetelor, miine petrecerea lui Aldo, joi facem bagajele si vineri dimineata plecam! Abia astept!!!O sa-mi fie dor de voi! Dar inca nu-mi iar ramas bunwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171&whichpage=1" target="_blank">Alex un baietel de 10 luni e diabetic si are mare nevoie de noiVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itsme spune:

vikinga, sa-ti traiasca vikingutul si sa creasca mare, voinic si cuminte (ha! )

restul, nu am timp acum sa va iau pe rand, dar va spun asa la gramada ca Bubu si copilu' lui Tata lu Toma sunt exceptional de frumosi (ca si restul de copii din poenitza, chiar ca parca ar fi selectati de Hitler toti )

Si cu asta am incheiat pe moment ca iar ma fugarest astia aici

ciao-bao

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itsme spune:

quote:
Originally posted by vikinga

Azi am iesit cu piticul la un resto a fost petrecerea noastra, miine avem piticii-invitati, cu torturi, baloane si normal wursten adik hot dogi nemtzesti:)

torturi cu accentul e pe "u", nu-i asa?

Mergi la inceput