Scandinavii stiu DC... (85)
Raspunsuri - Pagina 2
Rayuela spune:
neatza!
LA MULTI ANI ALDITO!
Sa-ti traiasca flacaul vikingutza,acum e barbat in toata regula!
tatalutoma,frumoase poze,Toma e demential,ce par frumos are!Da te-am cam injurat,nu puteai bre sa pui pozele normal,ca mi-am sucit gitu in fatza ecranului,ca o gaina beata!....si am vazut cu tatalutoma e barbos,bine asea,bine barba!
Bon,vaz ca nu sint singura lovita la cap cu desenele animate,m-am linistit!Uf!
Acu ma duc...nu stiu unde ma duc,da vreau sa am de unde sa ma intorc
P.S.-am mai pus si io poze cu Bubu,i-am facut coditze si numa in oglinda sta de atunci!
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou
lena spune:
Narancika (copirait Mihaela) ia zi si mie mai bine daca tu fusesi vreodata cu masina iarna pana in romanika...bey, oameni buni, zisera astia ca ccc cica vine iarna grea, oare ce o vrea asta sa zica ca baga zapada de prin decembrie?? ca de vreo cativa ani nu mai e la moda decat de prin ianuarie-februarie incolo.
narancea spune:
pai si eu ce sa itzi zic, daca vine zapada in decembrie ?
oricum e greu iarna cu masina, daca mergi departe in romania, pina la granitza mai merge. se intuneca devreme asta este, si daca mai da si ploaia e nasol sa mergi atita drum, fara autostrada.
iar daca vine si inghetzul sau zapada , gigel te cheama nu atunci nu itzi mai zice nimeni balena.
tata lu Toma spune:
Lena, te asteptam cu o tuica fiarta ca sa uiti de drum.
accuweather.com zice ca ne paste, acusica, prima fulguiala.
Multam, tutulor, pentru gandurile bune.
_
Sunt moderator dar ma tratez
iren spune:
La multzi ani vikingu shef!! Sa traieshti shi sa ai noroc dädätoate!
Rayu, Bubu e dementziala cu coditzele-alea, shi pozele cu pipi is mortale
TataluToma, faine pozne, da, vorba Rayuelei, nu le puneai shi tu normal, sa vaz shi io ceva fara sa ma kinui cu gitu sucit?
Restu lumii pup shi sa avetzi o frumushatzä de zi.
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
motzu Juliei+tortu lu Bogdanelu-nou!
august-septembrie-nou!
pozne
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
Pegasis spune:
La Multi Ani Aldo!!! Vikinga, sa va traiasca flacaul, sa fie sanatos si sa v-aduca numa' bucurii!!!
taticule, mai, mai, mai ... ce baiet de baiet aveti voi.... Nu le facem cunostinta la cupii ca-s de-o sama?
Carmen
"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)
Pegasis spune:
quote:Vai de oalele si ulcelele mele...
Originally posted by narancea
la multzi ani si tzie pegasis si sa traiesti si tu - cu cine vrei
P.S. Pot sa spun si io ceva? 'S de acord sa nu mai conducem masini, da' facem schimb cu voi la condus destinele omenirii...? Mi se pare echitabil.
Carmen
"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)
tata lu Toma spune:
"Nu le facem cunostinta la cupii ca-s de-o sama?"
Cum sa nu, cuscra draga !
Si pana si-or face un rost ar putea sta la voi, ce zici ?
_
Sunt moderator dar ma tratez