Scandinavii stiu DC... (85)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Ana Maria cind ma intorc din vacanta, neaparat tre sa vad si eu o poza cu noua achizitie vestimentara, eu sunt cazuta in admiratie pe aici, numai imaginindu-mi! Ai cheltuit ceva nu gluma, ei dar pt asa ocazie trebuie dom'le:)Lena si eu maninc sorici cu sare, ce mi-e pofta!!! Wow ce-mi plac sarbatorile de iarna facute traditional asa ca la noi, cu sorici, tochitura, cirnati si alte celeDaa azi am avut si petrecerea..a fost o nebunie curata sa invitam atitia copii, noroc ca nu am facut acasa ca se alegea praful de tot! dar a fost super fun pt ei, a primit munti de jucarii, era terminat de oboseala dar nu s-a lasat si a insistat sa doarma cu un ditamai escavator in patutul lui cu zabrele, care nah nu e prea mare. Placinta cu brinza am ars-o, nororc cu cele 2 torturi cumparate, eu la dulciuri nu ma pricep absolut deloc, dar nu-i bai.Si acum mai aud tropaieli, tipete si risete..o nebunie va spun. Poze pun miine ca acum sunt prea obosita.Gata noapte buna va pup pe totiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171&whichpage=1" target="_blank">Alex un baietel de 10 luni e diabetic si are mare nevoie de noiVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Lena cuscra, daca recunosc o greseala, inseamna ca e pe jumate iertata, nuuuuuu?Cu cine crezi ca o sa se intilneasca Aldo in spania? Cu isabelita bonita, fetita lui super mami! Uite-o aici ce dulceata latino pe jumate asa ca si aldo:)) : http://community.webshots.com/photo/476356472/476366597lEWZCLSuper mami sta in alta zona a spaniei insa chiar sapt viitoare vin si ei in valencia unde mergem noi, au acolo ceva de facut. Super de o intilnire. nah daca nu am parte de intilniri scandinave macar latino, nuwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171&whichpage=1" target="_blank">Alex un baietel de 10 luni e diabetic si are mare nevoie de noiVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

valencia ......... la la la la valencia

la anu cred ca ma duc si eu cu familia in privat, sau privados pe spaniola de doi ani nu am mai fost in spania.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

tuse cu vomitat.
Carmen, unde ati facut radiografie??

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

quote:
Originally posted by Sabina

tuse cu vomitat.
Carmen, unde ati facut radiografie??

La Medicover Piata Victoriei (in spatele Citibank), tel. 310.15.99, 310.16.93-97. M-a costat 500.000 lei. Iti da rezultatul pe loc.

Carmen

"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

Sabina, ti-am trimis PM.

Carmen

"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)

Mergi la inceput

a dat gripa aia nasoala in voi ? cind v-am zis eu ca chiar am crezut ca mor de la ea.
a dracu de viatza, numai virusi, bacterii, bombe, tornado .........

luatzi cu varza murata ca scriau astia in ziare ca are aia un virus in ea, care doboara virusul de gripa, chiar si aia aviara. nu pare gluma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

Vik cum sa nu o stiu pe isabelita cea frumoasa ...ce dragutz ca puneti de o intalneala...chiar te rog sa le trasmiti salutari si din partea noastra.

Ce varza murata nu pcoi sa cred ca e pe bune...dar la cat ma durea acu vreo 3 zile si pe mine in gat, zau de n-as fi mancat un butoi daca trecea doar cu asta.

Copilasi vin si io cu o rugaminte, am nevoie de o statistica aleatorie from the foreigners side, especially romanian ones ...de fapt e simplu...daca puteti sa descrieti Olanda asa cum o vedeti voi, chiar si daca nu ati fost vreodata, ci doar cum vi-o inchipuiti...dar doar intr-o singura propozitie, sau macar pe scurt.(it's for my project)
senchiu, senchiu si iar senchiu

Mergi la inceput

eu ca unul care mai trec pe acolo prin olanda si mai lucrez din cind in cind cu olandezi, asta cred :
olandezii sunt directzi si simpli in gindire, vorbesc direct si pe fatza, ca tzara mi se pare o combinatzie placuta intre modern si vechi .

Mergi la inceput