Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari-76
Raspunsuri - Pagina 4
bubulina1 spune:
Tabi, la 7 zile de la ovulatie progesteronul este maxim , de aceea este posibil sa mai fi crescut TB. Si mie mi se intampla la fel, in perioada respectiva am cel putin un grad mai mult decat in celelalte si sta acolo sus cateva zile, apoi cand se apopie uratii scade cu 1-2 grade. Nu e necesar sa tii termometrul atata timp, maxim 5 minute e suficient, eu nici macar atat nu-l tin caci am observat ca daca imi iau temperatura vaginal creste imediat pana la o valoare si apoi sta. Ce durata are CM la tine? In 5 noiembrie in a cata zi a CM erai?
"Speranta moare ultima"
ingeras26a spune:
Alexia, felicitari pt ISA; sa dea Dzeu sa se prinda din prima :))
Pe mine nu ma baga nimeni in seama 

Ingeras
simonette spune:
Tabiyha,pai, in primul rand, multa bafta la IAS...Eu stiu ca nu e obligatoriu sa iei stimulentul la o anumita ora, dar odata ce iti stabilesti tu sg. o ora, e bine ca pe toate sa le iei la aceeasi h. Adica, daca pe prima o iei dimineata la 10, pe urmatoarele, le iei la fel! Despre termometru, stiu ca e suficient sa-l tii 5min. 

Kariris spune:
mai simonette, eu cred ca tu esti gravi si ca banuiesti asta si nu ne spui nimic... asa o fi??
Amely spune:
quote:
Originally posted by mirelas76
...
Amely, eu as zice sa stai linistita cu prolactina asta. Despre ea eu stiu ca daca e mare AR PUTEA inhiba ovulatia. Dar la tine nu e f mare si nici nu iti inhiba ovulatia.( din mom ce ovulezi, vazut ecografic). Asa ca parerea mea este sa stai linistita, sa o lasi in pace. Si da, stresul o influenteaza f mult.
...
Bine, dar chiar atat de mult? la un interval de 2 sapt. variatia mi se pare mult prea mare... Oricum ai dreptate, n-ar trebui sa mai imi fac probleme cu prolactina tinand cont ca ovulez luna de luna...

Mirelaishappy sunt cu sufletul alaturi de tine, pastreaza-ti speranta si o sa fie bine. Iti tin pumnii!

Iepu mic
, ce mai faci tu fata draga?Bubulina, imi pare rau ca au venit rusi... mult succes cu Selezinul, sper sa aveti rezultate cat mai repede!

Piccaflor
, interesanta reteta pt. Diciu...
As incerca-o de curiozitate...are contraindicatii?Simonettule, pana la urma cred ca o sa-mi explodeze o vena la cap de atata tensiune...chiar nu faci testul din sange? hai ca ma dor pumnii de atata strans...
Uite, iti fac si eu galerie alaturi de Asi !

La aproape 30 de ore de la Pregnyl, va anunt ca nu am simtit nicidecum ca as fi ovulat
, aseara am avut ceva intepaturi, pt. scurt timp, dar ar fi fost mult prea devreme (ziua 12). De prestat am prestat constiinciosi... Altceva nu stiu ce sa zic... o sa vedem maine dim. la eco. Multumesc mult fete dragi pentru sustinere

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
simonette spune:

pai cum naiba??? Hai sa va zic ceva! Tocmai am intrat pe usa...unde credeti c-am fost? La farmacie!!!Am luat un test...l-am facut...negativ!!!Asa ca Lachione,n-as fi avut eu atata tarie sa va ascund voua una ca asta!
Asta e!!! Data viitoare...
simonette spune:
Asi, Amely, mai fetelor...relaxati-va, sau tineti pumnii pt.alte fete care au nevoie de noi! Pt. mine...data viitoare!!!
Amely spune:
Offf, Simonette, acum am citit...imi pare rau... Dar eu tot nu renunt sa sper pana nu vin rusii 
Ingerash, te bag eu in seama...

si 

si as mai continua, dar tre' sa plec acasica!
Pe maine fete dragi!
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
ingeras26a spune:
Amely, nu este prea devreme...depinde de la o luna la alta, asa ca bine ca ati prestat! Da Doamne bb!
Simonette, eu nu mai cred in testele de ovulatie si de sarcina, pt ca la mine cele de ovulatie s-au pozitivat chiar daca eu nu am ovulat (am fost la eco), deci...pana nu vin uratzii, speram in vestea cea buna:))
Tabi, 1. poti lua ori dim, ori seara, dar nu pe stomacul gol. Imp este sa iei in fiecare zi cam la aceeasi ora. 2. Eu zic 10 min, cred ca este de ajuns, eu nu am rabdare sa-l tin mai mult de 4 min :))
Ingeras
bubulina1 spune:
Ingeras, si eu te bag in seama! Uite, azi dimineata am scris ceva aici si pana la pranz nu mi-a raspuns nici mie nimeni, dar eu nu m-am suparat. Uite un
de la mine si o 
Simonette, ce cautai la farmacie in mijlocul zilei? Testele alea nu se fac dimineata? De ce nu te-ai dus la doctor sa-ti ia sange???
"Speranta moare ultima"