Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari-76

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Fetelor, lait-motivul vietii mele: azi, ziua 10 incep sa apara ceva semne de fertilitate....si tot de azi...sunt singura pana duminica! Si sa nu-mi spuneti ca trebuia sa merg cu el, ca chiar nu aveam cum!
Faza mai misto e ca azi la pranz cand a plecat, mi-a spus " iubitzel mi-ai spus ca de acum o sa ma anunti tu cand o sa fii gravi, (asta apropos ca nu vroia nici batut in perioada de ovulatie)...te rog io sa nu ma anunti luna asta!" Deci cred ca mie mi s-au facut vraji...sa-mi tot dispara berbantul in perioada "buna" sau sa nu fie functional!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

bubulina: in 5 nov. eram ziua a 15 sau a 12, depinde cand consider prima zi. Ca mi-au venit uratii pe 22 seara, dar ceva roziu. Apoi pe 23 si 24 am avut ceva scurgeri atat cat sa patez tamponul, si ciclul normal a inceput pe 25 si a tinut 5 zile..,. deci? Oricum, pe 4 nov. am fost la eco si nu ovulasem, de asta zic ca cred ca am ovulat pe 5. CM e de 28-30 de zile.

asi
: desi fac stimulare si monitorizare, vreau sa iau si TB, caci nu e prea clar care este prima zi la mine. Ca in primele 23 zile e f. putin, si abia mai apoi incepe ca lumea. Asta e.

Pupici si multumesc de sfaturi. Stiti cumva cat costa un termometru din ala smecher, electronic?

Pupici la toate voi fetele (si baieti, ca cine stie cine se ascunde pe aici...)

Tabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

Alexia tin pumnii sa fie reusita IA. Oricum valorile sunt de nota 10.

Amely am citit si eu despre cele doua dr. de la CFR2 si m-am ingrozit. Nici acum nu pot sa cred ca se poate intampla asa ceva in secolul 21. Nu stiu ce sa mai cred, ca ies dr. care si-au platit toate examenele si apoi isi deschid cabinete primite in cadou de la mama si de la tata, asta stim cu toate ca se mai intampla, dar chiar asa intr-un spital? Si apoi sa ai asemenea dureri dupa o IA, nu vad de ce. E adevarat ca trebuie sa facem anumite secrificii noi, care dintr-un motiv sau altul nu ramanem insarcinate, dar chiar sa platesti un dr. ca sa-si bata joc de tine mi se pare strigator la cer. Poate ca acele dr. (cum se intituleaza) sunt renumite si apreciate de multe femei (si nu contest faptul ca au si ele meritul lor pt. acest lucru) dar citind ca i-au facut Murei 9, nu 2 sau 3 sau 4 ci 9 inseminari, desi din analizele ei reiesea clar ca nu are nici o sansa, mie imi spune tot ce aveam nevoie sa stiu despre ele. Si apoi cum au fost facute acele inseminari ... si faptul ca i-au VANDUT un medicament expirat (chiar daca "substanta activa mai e valabila inca un an") ... nu am cuvinte . Sunt indignata.

:Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eli_2005 spune:

diciu, din proprie experienta probleme de urinat, tratamente peste tratamente, etc. m-am vindecat doar cu homeopate.
cand aparea senzatia de usturime la pishu faceam repede o baie de sezut fierbinte in care puneam 10 picaturi echinaceea (homeopata) timp de trei seri la rand.
dupa, imi puneam sosete groase si ma infasam bine in patura.
apoi am luat occilococcin (in fine, nu mai stiu cum se scrie corect).
dupa un an de zile cu exasperari din cauza faptului ca nu mai imi trecea cu absolut nimic, si-mi recidiva la o saptamana dupa medicatie sunt convinsa ca homeopatia a fost cel mai bun remediu.
sanatate,
e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Bubulina, Amely, sunteti dulci

Bubulina, nu m-am suparat, asta imi mai trebuie :)) cum sa ma supar? asa repede si de la ce?

Pupicei, Ingeras

Mergi la inceput

Simote rog eu nu mai arunca banii pe teste din urina, mai bine faci unul din sange ca sa sti o treaba. Eu inca mai sper.

Mergi la inceput

Fetelor eu sunt putin intoarsa pe dos. E ziua barbentului meu saptamana asta si cred ca stiti toate ce cadou as fi vrut sa-i fac, nu? Peste cateva zile ar trebui sa vina , inca nu am semne prevestitoare, dar este si prea devreme ca sa fac un test, desi mor de curiozitate. Nu pot spune ca am semne de dar atat de tare imi doresc sa nu-i mai iau plovere, camasi sau alte chestii de genul de ziua lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Madana, si tu ai barbatel scorpion? Daca si stii ce bine te inteleg, si eu am vrut sa-i fac tot acelasi cadou ca si tine (al meu tot scorpion e), dar ieri mi s-au spulberat toate sperantele! Bafta multa sa fie la tine cu ochisori!

"Speranta moare ultima"

Mergi la inceput

bubulina da si al meu tot scorpion e. Imi vine sa ma duc sa iau un test, dar nu am curaj. Chestie e ca ziua lui e pe 17 iar mie ar trebui sa-mi vina pe 19, ceea ce inseamna ca maine se fac 10 zile DPO, si teoretic s-ar putea vedea ceva pe test. Dar practica "ma omoara". M-am mai zgait eu la teste cu doar o liniuta la mai multe zile DPO, si nu prea cred ca luna asta sa fie diferita de muulte altele. Dar cum spui si "Speranta moare ultima" si cu siguranta o sa stric un test pana pe 17 ca sa am ce amar sa inec la ziua lui .

Eu am terminat programul pe ziua de azi. Ne vedem maine endometristele mele dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

DICIULICA nush ce sa zic...iou ti-am dat ingredientele sperind ca vei incerca miraculoasa bautura inaintea mea
...hai tu prima,ashe iou dopo merg pe teren sigur..
AMELY iubita,tocmai eram in tratative cu Diciu...n-am auzit de contraindicatii asa ca poti
sa incerci linistita...aaa,zi-mi si mie dupa aia gradul de buna dispozitie atins...
BUBULINA in tara vin pe 29 dec...nu,n-am facut analizele...motivele le stii deja...pup fata dulce
MADANA si MIRELA tin pumnii...
INGERASH uite o si un ...
TABITHA sa ai multa bafta ...
OANA si LIANA eu va duc dorul ca de obicei

Mergi la inceput