Belgia (2)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Sara buna fetele!
Eu una nu cred ca pot sa ajung dimineata la intalnire, din pacate. Poate cu alta ocazie...
Cat despre Revelion, anul asta il facem acasa, cu cativa prieteni, fiindca fetita doarme la miezul noptii si n-as vrea sa-i stric programul pentru o plimbare nocturna pana-n Grande Place, unde tot nu se intampla mare lucru.
Disperata, am sa incerc sa fiu mai explicita in exprimare, ca vad ca nu prea ma fac inteleasa. Foarte pe scurt: felul belgienilor nativi de a se distra nu e tocami similar cu ceea ce avem noi romanii sau alte natii cu sange mai fierbinte in vine. Ei sunt mai rezervati, daca pot sa spun asa. Apreciaza mai degraba mancarea decat dansul.
Am facut si noi bradul; l-am impodobit cu luminite si figurine mici de lemn vopsite colorat.
Stiti cumva care-i prognoza meteo de sarbatori?

poze cu "Zmeoaica"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Tot pentru Disperata: incercati sa ajungeti de Revelion la Amsterdam, acolo o sa aveti parte din plin de artificii, petarde, sampanie pe strada, chiote si veselie.

poze cu "Zmeoaica"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Buna seara fetelor,
Anneoprea, iti multumesc foarte mult pentru raspunsul detaliat si foarte clar. Acum am inteles, mai ales ca am intrat si pe sit-urile care mi le-ai dat si acolo totul e clar. Nu mai sunt in ceata dar sunt foarte ingrijorata pt ca nu mi-am facut transcrierea casatoriei la starea civila din Romania. Totusi am sa incerc cu consulatul din Brussel, poate ca o solutie exista pentru ca n-as vrea sa plec acum in Romania, am altele pe cap. Iar cat despre secretul "tineretii" mele, iti multumesc, esti o draguta. Intr-adevar nu imi arat varsta si totul este sa gandesti pozitiv si sa ai inima tanara. Desi am un baiat mare care a terminat o facultate si un master, eu tot "mai copilaresc". Sa sti ca m-am uitat si eu la pozele tale si tot ce pot sa spun e ca sunt super !!! Ce frumosi sunteti amandoi !!! ai fost o mireasa ca-n povesti, pe bune. Si rochia este deosebita.
Mieke, iti multumesc si tie de asemeni pentru raspuns. Esti o draguta.
Iar cat priveste intalnirea cu celelalte fete asa cum am mai spus imi doresc foarte mult sa va cunosc si daca o sa pot, voi veni negresit. Singura mea problema este ca merg la scoala in fiecare zi de la 9 la 12 iar miercuri cand sunt libera nu pot pleca de acasa ca vine o femeie sa faca curat. Dar dupa amiaza si weekendurile sunt oricand dispusa sa trag o fuga prin zona. Brussel imi convine ca nu-i departe de Mechelen. Chiar daca nu cunosc orasul, va gasesc eu !!!
Daca in aceasta perioada nu se poate, atunci poate c-o lasam mai pe la primavara cand ziua se mareste, e mai cald si fetele cu copilasi pot veni cu ei. Eu sunt deschisa la orice propunere pt.ca n-am copil mic deci imi e mult mai usor sa-mi fac planul dupa voi. Ard de nerabdare sa va cunosc.
Eu craciunul o sa-l petrec in familie ca in fiecare an, ne strangem cu copii, nepoti iar in total suntel 12 sau 13 depinde daca fiica sotului meu isi va face intre timp prieten. E aglomerat dar e frumos ca suntem impreuna. Suntem o familie foarte unita. Iar revelionul desigur ca-l petrecem la restaurant unde ma dezlantui pentru ca-mi place sa dansez foarte mult si nu prea stau pe scaun. Intr-adevar belgienii astia nu prea stiu sa se distreze. Prefera sa stea pe scaun sa bea si sa palavrageasca. Dar eu imi vad de ale mele adica merg pe ringul de dans unde-mi fac imediat prieteni si dansez pana in zori. Hai ca va plictisesc. Eu nu prea scriu dar si cand ma apuc mi-e greu sa ma opresc
Va pup pe toate si sa auzim de bine.

Bepii
Adevarul este pretutindeni, dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

anneeoprea: eu am vazut un costum de mos la blokker, cred ca saptamana trecuta. sa-ti traiasca copilasulsi sa fie sanatos! al meu are 6 ani si 4 luni, e ma imare, dar aici n-am reusit sa-i gasesc nici-un copil cu care sa se joace. se joaca numai la scoala.

eu locuiesc in woluwe st lambert, , dar stau destul de aproape de magazinul cora.

intr-adevar este mai bine sa ne intalnim cand este mai cald afara . pentru copilasi este ff bine! eu eram nerabdatoare sa va cunosc! nu-i nimic, asteptam !

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mieke

Vergi,Mechelen este intre Brussel si Antwerpen.Eu nu stau in Mechelen -,eu stau in Kortrijk,este un orasel la 80 km.departare de Brussel,dupa Gent,pe E40 spre paris.Eu stau la 10 km de Lille.Si eu sunt acasa deocamdata,din ianuarie incep serviciul,dar cu intilnirea imi este cam greu ,fiica mea are aproape un an,ea doarme dimineata,masina nu avem decit una pe care o foloseste sotul meu si cu trenul imi este greu.Daca veniti in Kortrijk cu cea mai mare placere.

iar am gresit! scuze! mesajul era pt bepii

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by country girl

Tot pentru Disperata: incercati sa ajungeti de Revelion la Amsterdam, acolo o sa aveti parte din plin de artificii, petarde, sampanie pe strada, chiote si veselie.

Ina

poze cu "Zmeoaica"

n-am fost niciodata la masterdam... unde anume , stii amanunte?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Ce bine imi pare ca am reusit sa ne strangem mai multe.
Chiar daca nu reusesc sa scriu in fiecare zi, va citesc si sunt cu voi.

Maine mergem la biserica si lansez inca un apel pt fetele care vor sa vina.

Pupici la fete si la

Dumnezeu sa ne ajute la toti

Mergi la inceput

da, si mie imi pare bine.

ce varste aveti fetele? eu am 38 insa ma simt asa de tanara. cand spun cati ani am ... zici ca nu sunt ai mei..

Mergi la inceput

pardon... acum am vazut ... trebuia sa scriu amsterdam , nu masterdam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anneoprea spune:

Fetele
Multam pentru indicatiile referitoare la costumatie: mi-am notat Blokker si Krudivat - de altfel chiar am in zona ambele magazine, o sa casc bine ochii!

Mieke
Super faza cu felicitarile- mi-ai dat o idee buna, vreau si eu!. De altfel noi vazuseram mai demult ca si posta face timbre la comanda (dupa o poza digitala intr-un format impus de ei si ne gindeam mai demult sa le facem o surpriza celor din Ro, dar am ramas doar cu intentia!) Noi facem bradul in ajun, dar poate-l proptesc pe umflat (ca asa-l alintam pe bb) de frun brad din centru si o rezolvam cu felicitarile!

Iar referitor la cadourile de Craciun – se pare ca belgienii merg prin traditie pe <cadouri simbolice>. Io mi-am zis initial ca-s zgirciti, da se pare ca asa-i practica! Avem niste cunoscuti belgieni (oameni cu studii, adica nu-s niste sarantoci) si povesteau ca ei de Craciun se string in familie extinsa si fac schimb de cadouri, insa bugetul e votat dinainte. Spre exemplu, anul asta se plingeau ca duc lipsa de idei pentru ca trebuie sa se incadreze in 10euro/copil si 3/adult!

Mergi la inceput