Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (67)
Raspunsuri - Pagina 15
Mirela Anca spune:
Multumesc Lorda si Fee.M-am gindit mereu la acel sufletel .Mi-a fost teama pentru el .Din pacate se pare ca aveam motive .
Mirela ,
Cosmin 3 ani si 2 luni si bebe
www.cosminalexandru.home.ro" target="_blank">Poze Cosmin
poze Cristian Andrei + poze intilnire burtici
Noki_Lara spune:
Fee, eu beau multe lichide. Mi-a facut bunica mea in vara sirop de zmeura, pe care-l eau cu apa plata. Cica stimuleaza lactatia. Am inteles ca si laptele de pasare - nu stiu reteta - este fff indicat. Mie mi-a facut mama cind am fost in spital. Cred ca a avut rezultate, ca lapticul la mine a venit imediat. Iti tin pumnii sa vina si la tine!
Mirela Anca, foarte frumoase pozele cu strengarul! Si Cosmin e de belea cum s-a bagat in patut linga fratior! Asa ma bucur ca s-a terminat totul cu bine pentru tine si ca ai reusit sa duci la bun sfirsit sarcina!
Esti o mare luptatoare!
Anda77, dupa linistea din partea ta, deduc ca nu te mai gindesti la nastere, ci te-ai pus pe facut astrograme!

Poze cu mami si BB
Varsta
Sarah
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;30/st/20051102/n/SARAH/dt/18/k/a78a/age.png
Mirela Anca spune:
Feesa-ti traiasca baietelul si sa te bucuri de el .
eu am prea mult lapte.Mi-am facut un obicei ,beau 3 kg de ceai pe zi .Cred ca ma ajuta ff mult pentru ca-mi refac imediat lapticul .la 1,kg jumate de apa pun 2 plicuri de sunatoare si un plic de musetel ,7 lingurite zahar si jumatate de lamiie .In maternitate am facut furia laptelui si asistenta mi-a spus sa nu mai beau lichide .Eu eram constipata si nu puteam sa maninc asa ca traiam doar cu ceai si supa de pui 1 kg pe zi (doar zeama).se pare ca asta mi-a stimulat lactatia .Succes!
Mirela ,
ilenutza spune:
Ce rau imi pare de baietelul din Japonia!Si eu m-am gandit la el dar am crezut ca e bine, sanatos, mai ales ca mamica lui a mai intrat pe forum!![]()
Mirela, stau la favorit.Nu stiu unde este frigocom!
Asa mai fetelor, fiti barbate!Pai daca trebuiau sa nasca barbatii disparea de mult specia umana de pe planeta
!
Ilenutza,
35+
ilenutza spune:
AOLEOOOOOOOO, era fetita!Sorry, aceleasi ganduri le am!
Mirela, nu stiu pt. ca sunt constanteanca de fel, bucuresteanca de vreo luna[:]!
Ilenutza, 35+
Mirela Anca spune:
Frigocomul este la 3 statii de parcul Moghioros ,pe linia de tranvai(35) .De la Moghioros a treia statie spre capat .Jumatatea distantei dintre noi este parcul Moghioros unde sigur o sa-l plimbi pe bb .Sigur o sa ne intilnim in parc .O sa-ti placa parcul .
Mirela ,
silvia_d spune:
Buna seara,mamici!
Felicitari pentru bebicii nascuti ieri si azi,s-a mai inmultit nr.mamicilor,gravidutze cate am mai ramas?!!!

.Abia astept si eu...sa trec de partea cealalta a baricadei.
Corap,tu cu bebelinul tau grasunel ai facut senzatie!!Abia astept sa ne spui cum ai nascut asha un dolofanel,mai ales,ca aseara discutam pe msg.kiar subiectul asta...si la mine Stefanel are 3.600 kg la 37 sapt!!
Deci,se poate!!
Dienutza,bine-ai venit,intrebam fetele de tine...pb.cu netu',hmm...
Azi am facut cam multa miscare-adica m-am dus la cumparaturi-si am obs.acasa ca pe kilot sunt pete maronii
ce sa-nsemne asta fetelor???!!!!!Ca se cam apropie??
Pupici
Silvia si Stefanel,37++
Mirela Anca spune:
Mamici si viitoare mamici nu ramineti indiferente ,semnati aici :http://www.jurnalul.ro/comentarii.list.php?id_articol=39590
Mirela ,
T_Ioana spune:
Felicitari pentru noii nascuti si sa dea Dumnezeu sa fie sanatosi.
Ripley imi pare rau ca tot la Nanu ai ajuns, si ma bucur ca nu m-am decis sa nasc acolo, mai ales ca nici pe mine nu ma-u impresionat conditiile. Iar moasa (ca banuiesc ca e acceasi- Gabi, una mica, rea de gura si cam a dracu' care il cam barfeste pe Nanu) si pe mine m-a scarbit. Ca sa nu mai vorbim de pret....e drept ca pt bb trebuie tot ce e mai bun, dar sunt convinsa ca fiecareia dintre noi i-ar conveni sa dea mai putin la dr si de restul banilor sa cumpere mai multe pentru bb. Ca asta inseamna "tot ce e mai bun" pt bb, nu sa bagi bani in fundul unor cadre medicale ca sa iti faca un serviciu care in mmod normal e gratuit....hai ca m-am cam ambalat.
Oricum Ripley, important e sa fiti voi sanatosi si sa te refaci repede!
Pupici
Ioana
cu
Razvan Gabriel 34+
Pozicile mele
Samburelul
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"