Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (67)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirela Anca spune:

Ilenutza Sintem vecine .Unde stai? Eu stau la Frigocom .

Mirela , Cosmin 3 ani si 2 luni si bebe
www.cosminalexandru.home.ro" target="_blank">Poze Cosmin
poze Cristian Andrei + poze intilnire burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

uau, naste felicia cu dpn-ul in 10 decembrie! ieri vorbeam cu ea...si ilenutza (tot cu dpn-ul nostru) zice ca maxim o sapt. jumatate mai e gravida...da, ce-aveti fetelor? al meu nu da nici un semn...dpn-ul initial ma mananca pe mine...asta e, stam cuminti, mai facem un asternut, un pulovaras pana atunci:))
bine, mai fetelor, nu ma mai gandesc la nastere..daca asa ziceti..da' la ce? ...ca nu prea-mi iese din cap...am o prietena care mi-a zis sa ma apuc de o limba straina:)) acum, pe ultima suta de metri, sa-mi tina mintea ocupata:))nu pot, imi pare rau

http://community.webshots.com/user/anda1977

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

bravo ilenutza!!!! ai dreptate, suntem femei, nu barbati!!!! cu asta sunt si eu de acord!!!

si apropo de replici "bune", am mai auzit una de la o prietena...
"vacutele fericite dau cel mai bun lapte", asa ca in perioada alaptatului musai masaj si alte rasfaturi. de evitat totusi produsul din a carui reclama e luata replica, mai ales pt cine cam vrea sa slabeasca.

Cristina 37+ si Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

mei anda, daca nu ai cu ce sa-ti ocupi neuronul, iti mai dam de facut astrograme!!!
frate-miu cel putin cand le-a citit pe ale noastre si pe-a lui andrei intreba daca ai timp liber.

Cristina 37+ si Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

Fetelor, deja ma bagati la idei! Dpnul meu este15-16 dec.Inca mi se mai parea ca e timp destul. Acum mi-a trecut!
Desi ma simt bine, trebuie sa tin cont si de neprevazut.Eu voi naste prin cezariana si cred ca ceva ivit pe neasteptate incurca si mai mult lucrurile.Sper ca toate vor veni la timpul lor!
Sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Felicitari proaspetelor mamici, sa va traiasca bebelusii sanatosi si sa va bucurati de ei!

Alina, Mirela, si fetelor care au intrebat despre mine, sint prin zona,va citesc, dar nu prea am ce spune.
Duminica am fost plecata intr-un alt oras sa ne plimbam, luni am avut musafiri, tot luni am avut app. la dr., bebelusha are bataile inimii foarte bune (este o inimoasa , draga de ea ) totul se prezinta bine, a ramas sa ma duc iar peste o saptamina.
In rest, nimic deosebit cu noi, nu am nici o problema, ma simt bine, nu am de ce ma plange ( deocamdata) si imi ocup timpul cat mai mult cu putinta.

Va dulce,
Ina si bebelusha 37+

Virsta puisorului meu:
http://tickers.baby-gaga.com/p/boa336pp_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

ia va rog sa mai stati la coada cu astrograma!!!
anda, sper ca nu m-ai uitat.
xandra

pozici cu mine
ticker bebe
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20051129/dt/8/k/e01e/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela Anca spune:

Ina nu ai poze recente cu burtica ? vreau si eu sa te vad cu burtoi .
Xandra ,esti o draguta .Acum am gasit SMS -ul de la tine cu nr. de tel .Scuze ,dar daca nu am avut net ,nu am putut sa-l citesc .
insist cu intrebarea : Ce face bb-ul de ianuarie -februarie -prematur nascut in Japonia ?

Mirela , Cosmin 3 ani si 2 luni si bebe
www.cosminalexandru.home.ro" target="_blank">Poze Cosmin
poze Cristian Andrei + poze intilnire burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lordra spune:

Mirela, a murit. A facut o infectie, din cate tzin eu minte, insa, din nefericire, n-a rezistat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fee spune:

Buna fetelor ,

Mirela , fetita care s-a nascut prematur nu a rezistat unei infectii , D-zeu sa o odihneasca in pace !
Eu am iesit din spital , nu am avut probleme cu nasterea , am nascut natural cu epidurala si a fost foarte rapid , mi se pare ca lavi intreba despre sangerare , aici cand am iesit mi s-a spus ca maxim 3-' saptamani dupa aceea trebuie facut control
Baiatul meu este bine , nu stiu daca v-am spus el s-a nascut prematur si atrebuit intubat pentru a nu se obosi ( de aceea nu am pus poze )
Acum este in neonatal si mai ramane 2-3zile pentru a invata sa suga la san ; Problema este ca mami are numai 60ml de laptic ( el manaca la 3 ore exact 60ml ) si nu este suficient :( intrebare cum stimulati voi sanii ? ce beti ca sa aveti mai mult laptic ?
Cat despre icter , daniel l-a avut si i-au facut fototerapie cu o lumina albastra
FElicitari noilor mamici si bbeilor
va pupam

monica

Mergi la inceput