Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (67)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Buna, fetelor, acum m-am intors de la maternitate.
Deci, foarte pe scurt...

Am vazut-o pe Feli pe la 14:10, mi-a inmanat geanta si telefonul si mi-a spus ca intra sa-i faca anestezia. Apoi am stat pe culoare si am admirat peisajul pana pe la 18:00, cand ies doua asistente cu nevastuica mea pe o targa, cica o duc la cezariana de urgenta, fara sa-mi explice nimeni nimic... Ma duc si eu dupa ele, o baga in sala de operatii si incep iar sa astept... Dupa nici 10 minute, apare alta asistenta cu un mutunache in brate, si-mi spune ce e fata mea, ca n-a mai fost nevoie de cezariana, a nascut normal.

Una peste alta, situatia se prezinta cam asa:
Pe 15 noiembrie 2005, ora 18:10, s-a nascut Ilinca-Teodora, 3200gr, 50cm, sanatoasa, fara probleme, fata lu' tata...
Felicia e bine, ii e cam frig dupa anestezie, dar sper ca pana maine sa-si revina.

Multumim pentru urari, si va mai tinem la curent...
Acum va rog sa ma scuzati, ma duc sa lesin.

Doru, sotul Feliciei.

Felicia 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Felicia & Doru felicitari si sa va traiasca "mutzunica"!

Tania & www.snugglepie.com/cb/39925.png" target="_blank">BB Stefan 35+

Varsta BB Stefan
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

fetelor, azi n-am facut si nu fac nici o astrograma ca am alte treburi si preocupari. De maine se redeschide oficial sezonul la astrograme. Este oferta de luna noiembrie, ca dupa ce nasc, ciuciu astrograme ca banuiesc ca n-o sa fac decat alaptat, muls, alaptat, muls, alaptat, muls...In consecinta, bagati datele pe adresa mea de mail din contul comun. Noki si dienuta mi-au pus datele pe forum, maine ma apuc de ele.
xandra, cineva nu-si verifica mailul...ti-am raspuns ca nu mi-ai dat locul nasterii, asa ca nu pot sa fac nimic. va rugam sa completati in mod corect cererea la casuta de mail de relatii cu clientii:))
lordra, tu mi-ai dat mai demult datele sa-ti spun ascendentul. am facut asta, dar nu ti-am facut astrograma ca nu mi-ai cerut-o. Oricum sa stii ca ar fi foooaarte anosta deoarece e o astrograma foarte buna, sa stii. nici n-as avea de ce sa-ti spun sa te feresti. Mi-am amintit sa-ti zic asta, desi nu mi-ai cerut, pentru ca m-a impresionat desenul tau, rar am vazut o persoana cu asa putine probleme. vorbesc serios. o sa ai o viata armonioasa, fara mari incercari. aveam impresia ca esti putin extremista, dar din astrograma am vazut ca esti foarte, foarte echilibrata.

http://community.webshots.com/user/anda1977

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

felicia si doru, la multi ani pentru mutunache cu rochita! sa va traiasca!

http://community.webshots.com/user/anda1977

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

maaaaama, felicia, felicitari!!!!
da' stiu ca nu te joci, chair ai fost pusa pe treaba azi!!!! si !!!

Cristina 37+ si Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica noiembrie-decembri spune:

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61974

subiect nou!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Mortala nasterea Feliciei!!!!

Doru, sa-ti traiasca nevastuica, ce treaba buna a facut, s-a scapat in ultima clipa de cutit!

Felicia si Doru, sa va traiasca Ilincuta, sa creasca mare, sanatoasa, frunoasa si cuminte!

Uite ce fetita mare, 3200g, la 36 de saptamani!!!

De abia asteptam povestea nasterii Feliciei povestita de ea insasi!

Lavi02

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Felicitari Felicia si Doru, sa va traiasca fetita frumoasa!!!
Bine ati venit printre parintii de scropiutze.
Pupici Feliciei de la noi.

Ripley si Ana (10.11.2005)

Ripley
http://community.webshots.com/user/ripley_ripley2003

Mergi la inceput