Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (67)
Raspunsuri - Pagina 13
dienutagraviduta spune:
zicea ceva lavi02 in treacat despre nasterea IrinucaiR ... cumva si-a scris pe undeva povestea ? as vrea sa citesc si eu ce a scris, fiindca ma intereseaza, dar nu gasesc pe nicaieri, poate imi da cineva un link !
multam !
joy04 spune:
RIPLEY bine ai revenit acasa...
Mirabilis, Corap, Dordia...felicitari proaspete mamici ce
sunteti.....
Coralia...sa-ti traiasca fetitza 
Felicia, tinem pumnii 
ANDA
esti de coma tu cu durerile, dar ai dreptate; cu siguranta nu esti singura care sta cu frica..eu subscriu, dar incerc sa ma gandesc ca or sa fie suportabile... care nu rezistam nici durerilor din timpul ciclului
nu stiu zau cum o sa fie. Citeam undeva ca femeile suporta diferit si ca printre factorii care duc la dureri mari in travaliu sunt si durerile menstruale,ca atare o femeie care a avut dureri menstruale, sigur va avea dureri mari, sau le va suporta destul de greu. Mai mult mi-e frica sa nu lesin!!!!
DIANA, am mai pierdut pe ici pe colo cate o pagina, dar cand ai pierdut dopul???
joy
+ bocanila
37+
EU
Noki_Lara spune:
Mneata fetelor!
FELICITARI PROASPETELOR MAMICI CORAPSI CORALIA! sA VA TRAIASCA BBLUSII SI VOI ALATURI DE EI!
Lavi02, am vazut ca in tura de noapte ti-ai facut timp pentru mine! Inutil sa mai repet cit de comoara esti la casa omului!

Anda77, tu te mai stresa cu nasterea. Uite, aplica metoda mea, e greu, dar strebuie sa reusesti - NU te mai gindi DELOC la nastere. esti fata desteapta si cititoare in stele, asa c trebuie sa reusesti. Impune-ti sa nu te mai gindesti. Nu are nici un rost. Oricum, nasterea va decurge asa cum ti-a harazit-o Dumnezeu, iar ginurile la ea si planificarea ei sunt inutile, ba chiar rau-facatoare, ca te streseaza. Gindeste pozitiv! Intre timp, ca sa ai o ocupatie constructiva, incropeste, pleeeease, si astrograma mea - 21 august 1979, ora 22.20, Bucuresti, sectorul 1.

in avans!
Dienuto, uite ca momentul atit de mult asteptat se apropie cu pasi repezi...
Fetelor, io, in conservatorismul meu excesiv, sunt cam amarita. Ca a trebuit sa schimb pozitia patutului - sa-l mut linga geam, la lumina, ca Sarah mea era privata rau de ea. Si acuma a ramas un gol imens pe partea mea de pat.Trebuie sa ma mut pe partea cealalta cu somnul, asta dupa ce de 4 ani jumate de stat cu Adila al meu, dormim invers....Ehhh...asa incepe sirul nesfirsit al compromisurilor facute pentru BB. A, si TV-ul a zburat de ieri in sufragerie....
Da nu-i bai, ea sa fie sanatoasa, micuta...
Poze cu mami si BB
Varsta
Sarah
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;30/st/20051102/n/SARAH/dt/18/k/a78a/age.png
Mirela Anca spune:
Netul meu este foarte prost.A mers ieri dimineata si pe urma pauza .
Corap,Coralia ,Dordia ,Mirabilissa va traiasca bb-i si sa va bucurati de ei .Ce zi plina de evenimente.
Felicia nastere usoara !
Nokiti-am vazut fetita sa-ti traiasca.
Dienutace mare te-ai facut ,la mai mare .
Inaunde esti ,esti bine?
Nokisi eu folosesc tot cadita normala ,pare mai incapatoare .Bebe papa numai laptic de la mami .
Alexandrinanoi aveam pisica .Dupa ce am pierdut trei sarcini ,din cauza toxoplasmozei ,am renuntat la pisica si am cumparat pestisori .Cind m-am dus la Cantacuzino sa-mi fac analizele am intrebat-o pe Dr. daca sint periculosi pentru sarcina si bb .Tipa mi-a garantat ca nu .Cosmin a crescut cu agvariu in camera .Noi iubim Caraseii ,cind s-a nascut Cosmin am cumparat 4 Carasei .Acum cind s-a nascut Cristi am cumparat si pentru el 2 .Sa creasca odata cu el .Nu am avut probleme .Si acvariu nostru este acoperit .Singura problema a aparut cind a crescut Cosmin .Baga batiste in agvariu si apoi spala geamul de la camera (agvariu este linga geam)A trecut repede si perioada asta .Nu cred ca ai motive de ingrijorare .Pupici.
Mirela ,
Cosmin 3 ani si 2 luni si bebe
www.cosminalexandru.home.ro" target="_blank">Poze Cosmin
poze Cristian Andrei + poze intilnire burtici
Morgano spune:
Felicitari Coraliei, Corei si Dordiei, sa le traiasca bebeii si sa fie mari si cuminti, iar ele sa-si revina repede si sa aiba laptic mult si bun 
Noi suntem bine, ma simt ok, si pt ca asa cum spune dra mea eu am nascut de 2 ori, si natural si cu cezariana, va spun ca manifestareea mea a fost la faza naturala plansul. Am plans de m-am stricat, nu cu zgomot mare, nu am strigat, dar mai pe la mijloc sarea camesha de pe mine la contractii, dar a fost o chestie pur de maniefestare emotionala, nici macar n-o pot asocia cu durerile mai mari.
Asa ca fiecare cum simte si e bine sa te descarci, ca nu esti la expozitie sau la teatru sa te judece lumea, esti o femeie care naste si care trece prin dureri si emotii. La noi povesteau fetele de una care se ascunsese sub pat, apoi sub masa de nastere, ne-am stricat de ras, dar asa s-a manifestat ea, evident prea de tot. Mie imi venea s-o ucid pe moasa cu mainile goale, s-a purtat nasol din punctul meu de vedere si nu numai, dar m-am abtinut si i le-am trantit dupa. Ieri cand a venit dra mea sa-mi faca iesirea si am plecat disparuse subit din peisaj, cred ca se ruga sa-mi dea drumul mai repede.
O rog pe mamica nov sa modifice la mine clinica in Clinica Privata Nanu, pt ca acolo m-a dus dra mea sa nasc din motive obiective si nu selective.
Si nu va inchipuiti ca a fost cumva un lux clinica asta, a fost ok personalul, doctorii dar atat, conditii normale, nimic special, in contra chiar, am fost dezamagita mai ales la suma pe care am dat-o, care din 15 s-a facut 20 pt ca am ajuns la cezariana. Nu ca regret banii, dar as fi avut pretentia la mai multa igiena, la conditii mai bune, la un loc mai modern. Asta e, bine ca suntem sanatoase si acasa, restu' se uita.
Acum am pus poze si la noi in cont si aici in linkul meu.
Va pupam,
Ripley si Ana Ecaterina (6 zile!)
Ripley
http://community.webshots.com/user/ripley_ripley2003
pischi2003 spune:
Felicitari noilor mamici!!! Corap, cred ca esti in top: ai cel mai mare bebisor
Mi-am mai adugat si eu o poza in albumul de grup cu ultimele dimensiuni ale burticii!!
Ripley bine ai revenit acasa si pe forum. Sa-ti traiasca printesa!!!
Anda77, daca te linisteste si eu is o fricoasa de prima clasa, da' ma gandesc ca e o zi din viata, asa ca.........va trece. 
O zi super!!!!
Mihaela 37+
Mirela Anca spune:
Poate cineva sa-mi spuna ce s-a intimplat cu bb-ul de Ianuarie -februarie ,nascut prematur in Japonia ?E bine ?a rezistat ?Nu am vazut bb-ul trecut pe lista .
Acum revin :capitolul 2 .
M-au trezit din operatie in sala .Mi-au spus ca-i bb sanatos ,haios si ca-i bine .BB a facut pisu pe doctorita ,imediat cum la scos din burtica .
Sa ne tina minte dr. ,daca mai era nevoie si de asta .
M-au pus pe targa si am urcat la et. 5 unde m-au bagat la reanimare intr-o rezerva .Pina aici toate bune si frumoase .Erau cu mine DR. ,Tea(anestezista) ,Mihai si asistenta (vecina).M-am gindit sa le dau un pic de emotii ,prea era totul bine ,si am inceput sa dau ochii peste cap si sa horcai .Vroiam sa le spun ca ma sufoc dar nu puteam sa vorbesc .Am intrat in panica si am inceput sa pling .Se invirteau pe linga mine si nu stiau ce am .Intr-un final si-au dat seama ca nu pot sa respir si mi-au pus masca de oxigen .Incet ,incet m-am potolit .Nu am vrut sa ramin singura in salon .Nu puteam sa ma misc ,nu ajungeam la butoane ,sa chem pe cineva daca am nevoie .Am insistat sa ma mute in salonul mare .Nu stiu cit a durat dar imediat cind mi-am revenit am sunat-o pe Lavi si i-am spus ca am nascut si sint bine .Mesajul meu a ajuns ff tirziu la voi .M-am mutat la reanimare in salon de 6 paturi .Schimbul de noapte a fost super dragut .Asistenta s-a ocupat de noi toata noaptea .Si asistenta de la bb-i si-a facut datoria si ne-a adus bb-i la alaptat de 2 ori peste noapte .Totul s-a schimbat dimineata cind a venit schimbul urmator .Nu am mai fost bagate deloc in seama .pe bb l-am vazut iar la ora 10 ,cind l-am alaptat .apoi pauza .Plingeau toti de mama focului dar nimeni nu-i baga in seama .La ora 18 s-a eliberat un pat la mama si copilul si m-am mutat acolo .Pe la ora 19 mi-au adus si bb-ul flamind ,plins si zgiriat pe fata .Cred ca a plins toata ziua de foame dar nimanui nu ia pasat .De servici la bb-i a fost o tanti mica si grasa ,trecuta de 50 de ani .Daca o prindeti de garda sa stiti ca bb-i fac foamea la greu si sa-i cereti dolofanei sa lase nepasarea la o parte si sa va aduca bb-ul sa-l alaptati .
Continuarea mai tirziu .Pupici .
Mirela ,
Cosmin 3 ani si 2 luni si bebe
www.cosminalexandru.home.ro" target="_blank">Poze Cosmin
poze Cristian Andrei + poze intilnire burtici
dienutagraviduta spune:
felicia are dilatatie 3 cm; sa-i tinem pumnii, ca azi devine si ea mamica !!!!
ilenutza spune:
FELICIA, si tu Brutus!Parca aveai DPN 1o dec!Anda, am ramas doua!Presimt ca eu urmez, dr. mi-a zis azi ca o saptamana si jumatate cel mult mai tin.Bebe vrea sa iasa!EU NU!!!!!!!!!
Felicia, iti tinem pumnii si fii barbata!
Referitor la durere, e adevarat ca fiecare are limita ei de suportare dar eu cred ca te intaresti in momentele alea si nu am auzit sa se "moara " din durerile nasterii ci din cauze mult mai intemeiate!Haideti fetelor, doar suntem femei, nu barbati
!
Ilenutza
35+