Constanta la apel (55)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Hello, hello.
Cornelia, si eu as fi fost tentata sa iti spun sa dormi cu Maria, dar daca zici ca nici asta nu rezolva problema....nu stiu ce sa mai zic decat ca astept si eu cu nerabdare sa ne spui ce a zis psihologul. Uneori si Paul mai face nazuri seara ca el vrea sa mai stea sa nu se culce, dar eu ma pun in pat si ma fac ca dorm (de fapt uneori chiar adorm!) si pana la urma vine si el, bineinteles cu puisorul lui in brate de care nu se desparte, jucaria preferata. Mai citim o carte de povesti, se uita pe poze, mai spunem o poezie si apoi "somn usor, vise placute". Noi pe la 9 seara strangem jucariile, ne spalam pe dinti, si gata ne ducem la culcare. Uneori dureaza jumate de ora, alteori o ora, poate chiar mai mult, depinde de cat de obosit este.
Asteptam deci sa ne spui despre vizita la psiholog.
Am vazut si pozele noi, Tania, ce draguta e Bibica.

Oana si Paul (3 iulie 2002)
poze
oana5874@yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neatza frumoaselor!
Cornelia, multa bafta azi la psiholog, sa vii cu vesti bune!
Oana, si Pat are jucaria preferata puisorul de perna....numai cu el doarme, nu vrea nici o jucarie in pat!
Vic, vorba Gabitzei, cu lactuloza ai incercat?
Gabi, bine ati mai venit pe la noi! ce mai face Alisia? eu am facut rost de femeie la curatenie...dar daca mai aud doritori te anunt!
Crix, voi? Alexia sta cu bunicii acum?
io-s gutunarita cobza asa ca incerc sa ma tarasc pe aci pana dupa-amiaza. sper sa treaca usor ziua asta!
pupici tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

'Neata!
Cornelia, succes azi la psiholog, sper sa se rezolve cat mai repede problema Mariei . Asteptam vesti.
Tania, am vazut si noi pozele, sunt super.
O zi buna tuturor!

poze cu noi

Camelia & Alexandra Elena (27 feb 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

am apucat sa vad si eu pozele Taniei..mai ce fete frumoase!
am pus si eu ceva pozne noi: http://community.webshots.com/album/495395514ljXzfr enjoy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

buna dimineata,
m-am uitat si eu la pozicile voastre, toate aveti bebei frumosi, sa fie sanatosi si sa va aduca numai bucurii
noi ne pregatim de plecarea in voiaj, tare nasol momentul....
o zi buna

pupici
http://community.webshots.com/user/cornelianeli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela2004 spune:

Buna dimineata..
Offf..am avut niste zile la servici asa nasoale..ca abia am apucat sa va citesc un pic..Dar astazi mi-am zis ca trebuie neaparat sa va scriu..ca nu de alta, dar sa nu ma uitati...
Si neaparat vroiam sa-i urez Corneliei multa bafta la psiholog si sa fie curajoasa ..sa-i transmita si Mariei o stare buna..
Cornelianeli cand am citit ca te pregatesti de plecarea sotului in voiaj, m-ai intristat pentru ca stiu ce inseamna aceste momente si mai ales ca pe la inceputul lui decembrie o sa trec si eu prin ceea ce treci tu acum. Imi pare rau..si .
Dar sa stiti ca eu va pe toate si in special pe copii vostrii frumosi si va urez, in ciuda vremii urate de afara, sa aveti o zi buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

neata fetele! va pup pe toate!
am si eu mare mare mare nevoie, daca ma puteti ajuta, de un pat pliant, pentru in spital, ca am inteles ca o sa stau singurica in camera si o sa fie un singur pat acolo si tare-as mai avea nevoie de unul imprumut, cateva zile...
daca ma puteti ajuta si pe mine...
pupici,
xandra

pozici cu mine
ticker bebe
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20051129/dt/8/k/e01e/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_b spune:

salve mamici de constanta!
va scriu sa va cer ajutorul. desi sunt mamica de bucuresti, tati nostru lucreaza aici in cta asa ca a trebuit sa ne mutam si noi cu catel, cu purcel undeva pe pescarilor. nu ca m-ar deranja pentru ca mi-a placut cta dintotdeauna si tot timpul am spus ca singurul oras din tara unde m-as muta din buc ar fi asta. asa ca am ajuns aici ... vazut, placut, stabilit.... dar, intotdeuna exista un dar. mai am putin si imi tai venele . abia am invatat sa ajung pe bdul mamaia si la o piata aici aproape. mai mult nu am reusit. toate cumparatutile le facem cu tati seara cand ajunge acasa si nu este prea obosit de la billa. ziua o petrec in casa intre biberoane si piureuri si singurele mele drumuri sunt pana la bancomat pe mamaia sau la piata. acum intrebarea mea la voi este ... unde sunt magazine de bb in cta? sau farmacii mai mari unde se gasesc tot felul de produse de bb? noua ne mai trebuie biberone, tetine si canutze si avem o problema... bb s-a obisnuit cu avent (alea au fost primele bib de la pompa de muls) si acum nu mai vrea alt bib sau tetina nici in ruptul capului. si la putinele farmacii si magazine unde am fost nu am gasit. si as vrea sa incerc si eu borcanasele 4+. pana acum supicile si piureurile i le-am facut eu proaspete. dar daca mai vad o data bucataria si nenumaratele blendere si mixere ma arunc pe geam. am zis macar 2, 3 zile pe sapt sa fac pauza. si eu nu am gasit pe aici decat etapa II si III adica 6+ sau 8+. voi ce ziceti de borcanase? le-ati dat bb-ilor vostrii?
si inca o problema!!! medicul ei este in buc. si as vrea sa gasesc si aici un medic pediatru bun. nu stiu daca la policlinici de stat ma primesc cu ea (nu ca as stii vreuna )pentru ca nu ajungem la controlul lunar. nu mergem decat la vaccinuri. exista clinici particulare care sa aiba si pediatrie?

cred ca m-am lungit cam mult ... dar, va rog mult ..... HEEELP!!!

mamica de bb Annelies (30.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

ah, sau daca as avea de unde sa-l cumpar, daca nu e prea scump...

pozici cu mine
ticker bebe
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20051129/dt/8/k/e01e/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

elly_b bine ai venit
sa-ti spun unde imi place mie sa fac piata:in tomis 3, magazinul mega image,nu e chiar asa departe de tine, gasesti si legume si produse pentru bb
si tot in tomis 3 este farmacia help net,sunt destul de bine aprovizionati...

pupici
nunta noastra

Mergi la inceput