Constanta la apel (55)
Raspunsuri - Pagina 7
roxanaz spune:
Xandra mama ce e cu tine???nu trebuia sa nasti marti? imi pare rau dar pat plinat nu am. vezi ca majoritatea rezervelor au pat in plus (de ex cea in care am stat eu era cu 2 paturi, unul ptr vizitatorii ce raman peste noapte). da-ne vesti, cand nasti????
Elly, bine ai venit printre noi. ai farmacie sensi-blu langa spital, cu tot ce iti trebuie. sau in sus pe mamaia, la capitol (intersectia cu tomis) farmacia europharm. piata...pe langa tine doar filipescu daca nu ma insel (probabil e cea pe care ai mentionat-o), iar mai departe grivitei. mega-image la tomis III (mai bun decat billa dupa parerea mea). borcanase de ce nu? dar sunt si in billa o gramada, la fel ca si in selgros sau metro. da-ne mai multe detalii despre voi! stati mult in constanta?
Fiquelle spune:
Buna, Elly.
Bine ai venit pe la noi. Farmacii mai bine aprovizionate sunt cele de la SEnsiblu, dupa parerea mea. Este una in centru, langa Piata Grivitei, una la Casa de Cultura(poate si altele, si nu stiu eu).In Mall la Tomis ai magazine pt hainute bebei. Pe bdul Tomis sunt 2 sau 3 magazine de hainute, de asemenea.(Chicco, Vic's Kids Shop, TCM)Daca iei un taxi si spui locatia sigur ajungi. Succes!
Ella, bine ai revenit de la munte! Ai grija cu serviciul, nu te stresa prea tare, ca dauneaza la . Eu stau acasa de pe 7, de cand a inceput greva...asa ca ...am timp de toate prostiile!
Roxa, multa sanatate!Scump tare Patrick. Daca-l vede Sofi...nu garantez(ii plac baieteii, mama-mama!)
Mada si minunea Sofia Maria,12/08/2004
xandra28 spune:
roxana, marti era ultima zi de doctor, cred ca nu m-am exprimat eu bine. dar si bb e pe vine...
dr mi-a zis ca ma baga intr-un salon cu un sg pat, si cand l-am intrebat daca mai poate sta cineva cu mine, a zis ca da, cu mine-n pat, de-aia caut cu disperare pat pliant...
xandra
pozici cu mine
ticker bebe
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20051129/dt/8/k/e01e/preg.png
cornelianeli spune:
quote:
Originally posted by xandra28
roxana, marti era ultima zi de doctor, cred ca nu m-am exprimat eu bine. dar si bb e pe vine...
dr mi-a zis ca ma baga intr-un salon cu un sg pat, si cand l-am intrebat daca mai poate sta cineva cu mine, a zis ca da, cu mine-n pat, de-aia caut cu disperare pat pliant...
xandra
pozici cu mine
ticker bebe
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20051129/dt/8/k/e01e/preg.png
cu ce doctor nasti?
nasti normal sau prin cezariana?
hai ca te-am innebunit cu intrebarile....
pupici
nunta noastra
roxanaz spune:
ok Xandra, am inteles. ultima data ziceai ceva de programarea cezarienei pe 14.....de aia intrebam.
Sofi, nici eu nu garantez de Pat, ca si lui ii plac fetitele....de fapt toti copiii!!!
xandra28 spune:
fetelor, eu nasc cu rusa, cezariana, s-ar parea ca vineri e ziua cea mare!!! si acuma nu stiu cat de bine am facut, i-am zis ca vreau singura in salon, si mi-a zis ca ma duce intr-un salon de o persoana, cu un pat... el e la 6, habar n-am cum sunt saloanele pe-acolo, nu cunosc nici o asistenta, ce mai, sunt cam varza...
xandra
pozici cu mine
ticker bebe
elly_b spune:
multumesc mult de primire si de sfaturi. cred ca maine ma urc in primul taxi
despre noi ce va spun... avem destul de stat in cta. cel putin pana ma hotarasc eu sa incep serviciul. aici am inchiriat un apartament pe pescarilor, dupa cum am mai spus, destul de dragut si cu vedere la mare bineinteles
in buc ma duc o data pe luna sau la o luna 1/2 si stau o sapt cel mult 2. asta nu ca mi-ar placea mie drumurile dar trebuie sa ajung cu gaga mic la medic si in plus avem niste bunici care ma decapiteaza daca le sechestrez nepoata in cta
bb anelies s-a nascut pe 30.06.2005 in buc la municipal. o intarziat o sapt si 1/2. s-a nascut la 42 sapt prin cezariana la cererea mea, caci aveam o burta de ziceai ca sunt tripleti. nu aveam deschidere de col si nici uterul nu coborase. si medicul meu nu imi spunea nimic. am avut un feeling ca e ceva in neregula si am facut cezariana. dupa asta am avut multe complicatii nu are rost sa va povestesc, am mers la alt medic si asa am aflat ca aveam "aderenta" (nu mai auzisem pana atunci). adica uterul si matele erau lipite de abdomen si nu avea nici o sansa sa coboare si nici eu sa nasc normal.
in concluzie ... pe 30 s-a nascut puiul meu de 4550 kg si 53 cm. cel mai mare copil din maternitate . din pacate cu circulara de cordon (nici asta nu stiam dinainte) si ceva probleme de respiratie, care s-au rezolvat destul de repede si bine spre usurarea mea.
acum avem 4 luni si 16 zile. la ultimul control, adica la 4 luni aveam 7200 kg si 64 cm.
am supt la san pana la 3 luni cand nu ne mai saturam aproape deloc si atunci am inceput incet, incet sa trecem pe formula spre disperarea mea care ma chinuisem ca hotii de cai sa pot sa-i dau piept (astea ... alte probleme).
colici am avut destul de putin (vreo 2 sapt) si nici nu a fost prea rau cum auzisem eu din povesti. pot spune ca sunt o mamica fericita ca am un super cuminte si dulce bb. m-a trezit noaptea pana la 1 luna 1/2 si dupa aia a inceput sa-si prelungeasca programul de somn. acum doarme cate 10 - 12 h/noapte. se trezeste in jur de 10 si eu odata cu ea
nu prea mai stiu ce sa va mai povestesc ...
dar mai am o intrebare ... aveti idee cum se face un album foto? as vrea si eu poze cu gaga pe site
ah ... si de un medic nu stiti nimic?
inca o data mii de multumiri,
mamica de annelies (30.06.2005)
cornelianeli spune:
quote:
Originally posted by xandra28
fetelor, eu nasc cu rusa, cezariana, s-ar parea ca vineri e ziua cea mare!!! si acuma nu stiu cat de bine am facut, i-am zis ca vreau singura in salon, si mi-a zis ca ma duce intr-un salon de o persoana, cu un pat... el e la 6, habar n-am cum sunt saloanele pe-acolo, nu cunosc nici o asistenta, ce mai, sunt cam varza...
xandra
pozici cu mine
ticker bebe
nasa mea a nascut cu rusa,in februarie,prin cezariana,arata chiar bine (pentru spitalul din constanta) saloanele lui,ea a stat intr-un salon de 2 persoane, unde daca imi aduc eu bine aminte, erau 2 fotolii extensibile pentru insotitori
pupici
nunta noastra
CRIXIA spune:
Xandra, eu am nascut la 6, tot cu Rusa si as vrea sa-ti spun ca am vazut si rezerva cu 2 paturi. Eu am stat in una cu un singur pat , dar nu cred ca ai loc sa extinzi pat pliant. Daca ar fi fost doar patul pacientei ar fi loc si de pliant, dar in camera mai este masa de infasat, scaunul-colac, chiuveta, patutul bb-ului.
Bafta multa, curaj si sanatate!
Fiquelle spune:
Cica profesorii de la tara au inceput sa intre la ore...de teama ca nu or sa mai aiba bani nici de paine, probabil, cand se va da salariul pe noiembrie...culmea, exact de sarbatori...