Endometru,ovulatie,monitorizari,temperaturi-75
Raspunsuri - Pagina 15
mirelas76 spune:
Camyfa-ti o monitorizare a aovulatiei, indiferent de ce zice Ancar. Aia e sfanta, vezi clar cum stai. Ce facem noi, hormonalele astea, sunt pura teorie.
Si mi se pare aiurea de tot, ca doar pe baza analizelor astea hormonale sa decida dr daca ovulezi sau nu. Mai ales ca tu zici ca ai ciclu neregulat. Iar unele dintre analizele astea se fac fix in fctie de cum ai ovulatia, deci s-ar putea sa le faci total aiurea. OF!
si prolactina de ce ti-a dat-o de 2 ori de facut? eu stiam ca se face o sg data si nici macar nu conteaza ziua in care o faci.
in loc sa stau sa savurez seara de duminica ( tocmai m-am intors de la restaurant de la o rupere de turta, sau cum ii zice..) stau si caut despre analizele hormonale.
si vad ca fiecare dr recomanda dupa cum il taie capul, ca nu vezi 2 pareri la fel.
camy062004 spune:
pana acum un an am avut ciclu neregulat adica venea ba prea devreme ba prea tarziu era o cacialma .acum un an ma-m operat de chisturi si de atunci am ciclu perfect la 28 de zile.regulat de nici mi-e nu-mi vine sa cred.o sa fac si monitorizarea pana la urma sa vedem ce iese la analize ia ziua 21a.va pup fetelor si sa auzim numai de bine.
camy
catty spune:
DANUTZA_C ce bine imi pare ca ai reusit sa mai intri. Ma bucur sa vad ca esti cu fruntea sus si plina de sperante.
AMELY, sa ai spor la prestatul prelungit din seara asta.
SIMONETTE, daca temperatura este inca ridicata, de ce nu incerci inca un test de urina si unul de sange? Eu continui sa cred ca este sarcina.
De DANA P stie careva ceva? Cum o fi iesit azi la medic? Sper din tot sufletul sa fi sarcina normala si sa avem de ce sa bem.
A fost tare faza cu viratorul. Poate ca o sa incerc si eu asa ca pt santaj.
Nu mi-atri raspuns, daca am vaginita si iau tratament, sa ma mai chinui zilele astea sa il prind pe sotul meu in toane bune, mai ales ca peste 2 zile se intrevede ovulatia?
Va pup si vorbim maine. Sa aveti o seara linistita.
Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata "sunt prea fericit".
catalina
piccaflor spune:
CATTY ce tratament ti-a prescris medicul?...nu stiu ce sa zic...indicat ar fi sa nu se asume medicamente in perioada in care
s-ar putea sa-l concepi pe bebe...dar pe de alta parte s-a intimplat ca unele fete sa aiba CM peste sarcina,chiar si 3,4 luni si au mai luat si pastile in necunostinta de cauza si bebeii sint sanatosi voinici...dar nu poti stii niciodata...
catty spune:
PICCAFLOR, mi-a dat coploseptine ovule. Treaba este ca azi nu am mai avut nici un fel de scurgeri, dar dupa ce am facut baie am observat niste scurgeri gelatinoase. Nu stiu ce sa zic de asta.Voi ati patit asa ceva? Sa fie oare pt ca primul ovul folosit aseara incepe sa isi faca efectul?
Mai fetelor, daca este adevarat ca am hernie, si incerc sa am grija de mine ca sa nu ajung iarasi la operatie credeti ca am si eu sansa sa duc o sarcina pana la capat inainte sa ma taie iarasi? La doctorul asta al meu tratamentul inainte sa ramai gravida este de maxim 3 luni. El stie cum face, dar tratamentul lui da rezultate bune foarte rapid. Daca iese la mine promit sa va dau nr lui de telefon.
Sa aveti seara buna si somn usor. Eu nu pot dormi deloc de ieri de cand cu controlul.
Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata "sunt prea fericit".
catalina
dana p. spune:
'Neata fetele!!
Am venit aseara de la doctor si din pacate nu cu vesti bune.Sarcina nu este sigur in uter, pentru ca nu se vedeau deloc modificari la el dar nici pe trompa nu se vedea pentru ca este sarcina prea mica. Mi-a zis sa nu mai fac pregnyl si sa ma intorc la el vineri iar joi sa mai fac odata analiza de beta hcg.Vineri a zuis ca imi va da o injectie care sa ma ajute sa elimin sarcina( am uitata cum se numeste injectia)ca sa-mi salveze trompa.Problema la mine acum este alta ca de aseara am inceput sa sangerez nu foarte mult dar este cand rosu cand maro, ceea ce imi intareste inca odata convingerea ca este extrauterina.Cred ca azi am sa-l mai sun si sa-i spun cum ma simt si daca o fi sa merg maine iar la el,pentru ca nu vreau sa ajung sa-mi scoata trompa.
Nu mai pot sa stau acum pe net.
Va pupacesc pe toate
Dana
http://community.webshots.com/user/danavas
Mirona spune:
dana p. curaj draga mea ... si pumnii stransi din partea noastra sa salveze trompa. Imi pare rau de situatie .... draga de tine.
Suntem alaturi de tine ... si spunem si o
pentru tine. Doamne ajuta!
neata' restul fetelor. Nu mai tin pasu' cu voi ... dar de citit incerc sa citesc tot. Asa ca mult succes inca o data Danutzei si multi
la toate fetele si multe multe
.
La raport ... nu prea am ce va spune ... sunt in ziua 6 de provocare sa vina menstra ... cine stie cand apar si uratii aia ....
Va pupa fata pe toate.
Miro
Amely spune:
Dana...imi pare rau...
. Fa tot ce iti spune dr. pt. ca in acest moment cel mai important lucru este sa-ti salveze trompita. Curaj, draga mea, sunt convinsa ca data urmatoare va fi plasata unde trebuie si o vei duce la termen.

Danutza
, te asteptam cu vesti noi si cat mai bune de la Cocei!
Carmencita, Oana, merci mult de lamuriri cu raportul LH/FSH. m-am linistit...
Catty, vezi ce scrie pe prospectul ovulelor, de ex. la ovulele pt. candida nu ai voie sa prestezi in perioada respectiva, daca tin bine minte... totusi intreaba si dr.
Mirelas76, si eu am facut prolactina (dupa capul meu
) de 2 ori, ziua 4 si 21, dupa aia am aflat ca se poate face in orice zi... Totusi, mie mi-au iesit 2 valori COMPLET diferite... intre 360 si 1060 e o diferenta, zic eu...
Sa fie numai stresul de vina?
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
Adriana mica spune:
Buna dimineata,
DanaP, curaj: suntem alaturi de tine.
Simionette, subscriu si eu la ideea ca, pana nu vine invazia, nu este totul pierdut. Oricum, ma bucur ca incerci sa nu cazi in butoi.
Cat despre mine, va rog sa ma ajutati cu un sfat. Sunt foarte speriata: sunt in ziua 21 a CM (care de obicei este de 28-30 de zile; acum, fiind de abia dupa al doilea CM dupa chiuretaj, nu mai stiu exact daca si-a pastrat regularitatea de dinainte). Am avut ceva "activitate" cu sotiorul meu, pe durata celor 3 zile de week-end. Toate bune si frumoase(romantic, ca de obicei), pana aseara cand am sangerat rosu aprins. De fapt, nici acum nu s-a oprit(apare doar cand ma duc la toaleta). Nu am alte simptome, in afara de o usoara jena la burtica. De fapt, am avut mici intepaturi in partea dreapta toata saptamana trecuta, dar am crezut ca sunt de la ovulatie. Acum ce sa mai cred? Stiu ca ar trebui sa ma duc la doctor, dar eu inca mai sper ca nu este ceva grav. Sanii au fost foarte sensibili toata aceasta perioada. Este posibil sa fie vreo dereglare hormonala?
Barza
Adriana
catty spune:
AMELY as citi eu pe prospectul ala, dar nu scrie in romana. Asa ca nu stiu ce sa fac. Doctorul nu mi-a spus cum ca nu ar trebuie sa prestez, asa ca............
DANA P sunt alaturi de tine. Fruntea sus, poate ca este vorba de o sangerare ca la ciclu si poate ca sarcina este normala.
ADRIANA MICA, nu stiu ce sa iti spun. Esti sigura cu nu poate fi o sarcina de care nu ti-ai dat seama pana acum?
catalina