Endometru,ovulatie,monitorizari,temperaturi-75

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Neata frumoase fete,

Danutza un pupic mare pt tine. Ma rog ca totul sa fie bine de data asta.

DanaP., eu l-as suna pe Dr, asa cum ai spus si tu si i-as povesti de simptome. Nu de alta dar trompita ta trebuie salvata. Si daca a zis ca poate trebuie sa faci totul pt asta.

Simonette ai mai facut vreun test? Tin pumnii stransi.

Catty, eu una nu m-as risca. Cu tratamentul. Iar cu hernia chiar nu stiu ce sa-ti spun. Habar nu am. Dar asa cum ti-au spus fetele du-te la medicul de familie pt o trimitere si vezi exact despre ce e vorba.

Adriana Mica mie luna trecuta mi-au venit nesuferitii la 22 zile pt prima data. Cica un ciclu anovulator. Poate fi asta si in cazul tau?

Miro, tare ma bucur sa te mai citesc din cand in cand. Hai intra mai des si spune-ne ce mai faci.

Amely, Doamne ajuta!

Mishu de te dau absenta..... Unde esti ca sa te pup?

Va imbratisez pe toate si va pup dulsi moldovinesti.
Sa aveti o saptamana frumoasa.

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Neata fetelor si o saptamana cat mai buna va doresc! Eu azi, ziua 2 , bineinteles ca nu am mai apucat sa fac nici un test ca duminica mi-au venit uratii. Se pare ca datorita Mastodynonului mi s-a lungit putin CM-ul de la 28 la 30 de zile (asa era pe vremuri cand luam AC), ceea ce cred ca este bine. Luna asta o sa fac si eu monitorizare, dar nu stiu care ar fi cele mai potrivite zile, daca eu am ovulatia in ziua 15. Sa fac in zilele 10-12-14? Ma puteti ajuta cu un sfat pls?
Simonette, ai facut azi testul de urina? Daca ti-a crescut temperatura, este foarte probabil sa fii !
Amely, bafta multa, se pare ca luna asta ai avut niste valori super la monitorizare, se poate sa te fi ajutat si plantutzele, asa ca eu sunt optimista!
Eu ieri am mai lasat o gramada de bani la farmacie, mi-am luat a doua sticluta de Mastodynon si mi-am mai luat niste vitamine pe care le caut de o luna. Cei de la Walmark au scos un produs numit Selezin ACE care are in compozitie A, C, E, Se si Zn. Iau si eu si sotul, iar E-ul o sa-l suplimentez cu E forte.
Va pup pe toate

"Speranta moare ultima"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Va invit la un nou capitol.

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput