Endometru,ovulatie,monitorizari,temperaturi-75

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

Simonette, esti o dulce!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

DANUTZAuite un de la mine...sper sa-ti poarte noroc ...
LIANA multa bafta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy062004 spune:

Oana stiu ca Carmencita a vrut sa ma ajute.o sa scriu si ce nu am adaugat:la estradiol:mijlocul ciclului:94-508 si menopauza:<41 fsh:mijlocul ciclului:5-22 si menopauza:20-138 iar lh:mijlocul ciclului:24-105si menopauza:15-62.asta este tot ce este scris pe foaie.nu stiu nici eu daca ovulez asta vreau sa aflu si eu.

camy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Cami 2004 daca valorile fazei ovulatorii (mijlocul ciclului) sunt 24-105 in ceea ce priveste LH-ul inseamna ca ti-a iesit sub limita, nu peste limita. Asta numai daca ovulatia ta se produce mai tarziu de ziua 14 si atunci ziua 14 ar fi considerata ca facand parte din faza foliculara.
Daca ovulezi sau nu , iti spune clar numai monitorizarea ovulatiei. LH-ul are mai mult legatura cu cresterea foliculilor............ Relevant este FSH-ul care iti spune cum stai cu rezerva ovariana.
Asa cum a spus si Carmecita ne ajuti si te putem si noi ajuta mai usor, daca scrii valorile una sub alta............

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen.cita spune:

Cami, problema e ca nu analiza lh-ului arata daca ovulezi, ci cea a progesteronului, pe care urmeaza o faci... oricum, faptul ca LH-ul tau era mai mare de 18 ma face sa cred ca erai cu foarte putin inainte de ovulatie cand ai facut analiza si nu cred ca trebuie sa te ingrijorezi, valoarea este intre faza foliculara si faza ovulatorie... Bafta la urmatoarele analize!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen.cita spune:

Si da, monitorizarea e sfanta! OANA are dreptate! Dar probabil lé profesor stie el ce stie, si dupa analize iti face si monitorizare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Exact intre cele 2 faze si este la fix....., Doamne, ce bine este cand suntem mai multe capete si toate luminate.......
Le profesor sigur va descifra, dar ce mult imi place mie sa trag chiulul de la scoala si sa invat singura sau cu prietenele, dupa pofta inimii........

Mergi la inceput

Carmencita si eu de ce credeam ca lh-ul arata ovulatia hai ca sant in ceata rau de tot.oricum o sa va tin la curent cu urmatoarele analize care abia astepet sa le fac multumesc fetelor

camy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelas76 spune:

deja ma doare capul de la analizele astea hormonale. am rascolit si Dc-ul, fiecare cu alta parere despre ce si cand trebuie facut.

T de ex recomanda in ziua 3 doar fsh si estradiol. si in ziua 14 ( ovulatie ) doar LH.( de fapt, in general el nu le recomanda deloc ).

apoi v-am intrebat si eu ceva: daca am ciclul de 32 de zile, cand sa le fac pe primele? ca am auzit si pareri ca si durata ciclului conteaza chiar si pt aceste prime analize.

Mergi la inceput

Mirela dr. pe mine nici nu m-a intrebat cum am ciclu regulat sau...deci ziua a 3a lh.fsh,estradiol,prolactina.ziua a 14a fsh,lh,si estradiol.ziua a 21a estradiol,prolactina,progesteron.cam astea sant.la un ciclu neregulat nu stiu sigur cum se fac dar cred ca la fel.poate te ajuta fetele

camy

Mergi la inceput