Endometru,ovulatie,monitorizari,temperaturi-75
Raspunsuri - Pagina 13
simonette spune:
Multumesc Liutz! Pt. tot, si pumnisori si gandurile bune! Stai sa verific, colul.....da... nu stiu ce sa zic...parca nu e asa de jos
, ca alta data si, parca sunt mai stramta! Hai
distractie frumoasa!
Carmen.cita spune:
Nu stiu care e treaba, dar la unele persoane testul se pozitiveaza mai greu, uite un exemplu: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=39891&SearchTerms=diaspot
camy062004 spune:
Carmen mersi mult de ajutor o sa astept pana o sa mi le citeasca dr. Ancar.joi sant in ziua 21 si trebuie sa fac progesteron.estradiol,si prolactina dupa care o sa merg sa mi le citeasca el.
nu sant lamurit de rezultate![]()
camy
Amely spune:
Simonette, sincer nu cred ca esti dereglata... in cel mai rau caz se poate intampla sa intarzie cateva zile de la stres/vreme etc cum a patit si Oana, dar sper sa nu fie cazul tau, iar dupa semne...Zau ca nu ma pot gandi la altceva decat la
. Te rog eu linisteste-te, fa-ti un ceiuc parfumat, uita-te la un film bun si incearca sa nu te mai gandesti (oricum ne gandim noi si pt. tine
) si iti tinem pumnii, da?
Carmencita
, uite ca asta cu raportul LH/FSH n-am stiut-o, si uitandu-ma in fisa vad ca la mine e clar >1 (7,55/6,05)
. Naspa, nu?
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
Carmen.cita spune:
Nu, Amely

, la tine e bun raportul, e aproape 1, periculos este cand este 2/1... m-am exprimat eu cam aiurea... oricum, endocrinologul stie sa interpreteze analizele astea, eu am incercat doar sa-i spun Mirelei ca e important si LH-ul in ziua 2-4.
danutza_c spune:
Fetelor, nu mai pot sa tin pasul cu voi! Deja au trecut prea multe capitole de cind am intrat eu ultima oara...
Incerc sa-mi revin ca altfel nu se poate.
pe toata lumea!
M Oana spune:
Amely raportul tau este foarte bun, daca intre LH si FSH era o diferenta mai mare de 1,5 sau 2, era rau Adica o valoare era 10 si alta 5.......
La tine diferenta este extrem de mica, iar un FSH de 6,05 e exceeeeeelent ..........
Dar ti-a raspuns si Carmencita.......
Cami 2004 , Carmecitaaaaa ti-a raspuns foarte bine, caci nu ne spui care sunt valorile de pe foaia ta in faza ovulatorie........
Analiza facuta in ziua 14 trebuie corelata cu valorile minime si maxime din faza ovulatorie, nu din faza foliculara. Faza foliculara tine din ziua 1 pana aproape de ovulatie, cand incepe faza ovulatorie...... Dar repet intrebarea mea de mai sus: cand ovulezi? Ca poate ovulezi dupa ziua 14 si atunci se schimba teoria........
Carmen.cita spune:
Danutza, ma bucur mult ca mai incerci o data
, de data asta poate sa fie cu totul altfel! Eu iti doresc din tot sufletul sa reusesti!

Mi-a povestit Mirela o intamplare si am gasit acum articolul despre acest subiect, cititi si voi si va cruciti: http://www.phprebel.org/weblog/p/ziare/o/news/nid/1548/venom.html
danutza_c spune:
Carmen,cita te pup si iti multumesc pentru incurajari! Sper sa fie bine de data asta!