M-am hotarat...adoptie (24)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valiburu spune:

quote:
Originally posted by piccaflor

Fetelor v-am rugat si eu ceva...nu stie nimeni unde sint orfelinate in Bucuresti?

cred ca orfelinate nu mai exista demult...centre de plasament da
Dar cu copii maricei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Piccaflor nici eu nu stiu. Stiu ca e un centru la Casin, dar nu stiu adresa exacta. In rest habar n-am pe udne sunt astfel de centre.

Cristina si Ale
Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

VALI iti multumesc...centre de plasament,leagane de copii sau cum se numesc...nu are nici-o importanta virsta copiilor...as vrea sa merg cu sotul meu la sf lunii viitoare,intr-unul din aceste centre sa le ducem cite ceva copiilor...ma poti ajuta cu o adresa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Nimeni nu stie sa-mi raspunda si mie???
Eu de un an citesc din umbra subiectul vostru si v-am admirat puiutii la fiecare , acum se pare ca venit si vremea mea sa fiu mai activa aici pe forum , ca pana acum am fost mai mult la "asteptand un ingeras...." si daca tot l-am asteptat atat de mult si nu a venit pe cale naturala inseamna ca ingerasul meu se gaseste abandonat unfeva iar eu nu trebuie decat sa ma duc sa-l iau pentru ca el ma asteapta pe mine.
Poate pentru inceput ma ajutati si pe mine si imi raspundeti la intrebare.
Va pupacesc pe toate.

Dana
http://community.webshots.com/user/danavas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

AISSA multumesc mult...o sa incerc sa aflu cite ceva despre acest centru de la Casin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

dana
imi pare rau, dar nu stiu cam ce suma ar fi ok... din cate am inteles de la fete, e ok daca e cel putin min. pe economie de persoana... dar nu sunt sigura. cel mai bine ar fi sa intrebi la DPC. dar nu cred sa fie vreo problema !
te pup si ... Doamne ajuta sa ne tinem si noi ingerasii in brate cat mai repede !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patri spune:

Mai fetelor, stau si eu linistita o juma de zi fara sa vad ce faceti, si cand intru aici, surpriza mare...ati si scris 2 pagini fara mine...asa ca am citit fuguta fuguta sa va ajung...
Si eu am cerut si nimeni n-a zis nimic de nr de telef sau adrese de DPC-uri din tara, mi-as depune cerere peste tot, nu ca as avea vreo sansa...
Pt fetele noi, primul drum care tre facut e la dpc, de acolo primiti o lista cu ce e de facut, analize, copii legalizate, declaratii...e cel mai bine sa nu mai stati pe ganduri, si maine dimineata , fuguta la dpc! Daca v-ati hotarat, bineinteles!
La Cluj nu prea e agreata ideea plasamentului, asa mi s-a spus, dar eu as risca, nu stiu daca si ceilalti membrii ai familiei ar fi de acord cu mine. Dar eu am inceput sa caut toate posibilitatile, cu atat mai mult cu cat am aflat ca sunt copii de 3-4 si mai multi ani , parasiti fara nici o sansa de reintegrare, si totusi nu au dosarele finalizate...si atunci ma intreb oare cat trebuie asteptat? sau poate tre sa gasesti copiluil, sa intrebi in stanga si-n dreapta, si poate asa se misca ceva! Ma doare sufletul de ce se intampla! Cred ca situatia e mult mai rea decat ne putem noi gandi!

patri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rucsi spune:

Mai fetelor, mare noroc am eu cu voi. Dupa ce ca eram suparata cu situatia asta idioata din Romania, m-am mai enervat si cu un asa zis prieten , care timp de o ora a incercat sa ma convinga ca voi face cea mai mare gresala din viata mea, daca adopt un copil. I se pare absolut nefiresc sa adopti un copil, daca ai deja un copil al tau. Mi-a spus ca dupa ce vor creste copii, al meu ii va " aduce aminte " celuilalt ca este infiat, ca nu are aceleasi drepturi si ca pe mine , ca mama , ma va uri toata viata ca i-am incurcat viata cu un frate ( sora ) vitrega. Va vine sa credeti ?Inca sunt socata ! Oare in ce lume traim ?Ce impresie aveti despre asta ?
Dar acum sunt ceva mai vesela , am vazut ce multe mi-ati raspuns si parca mi-a mai revenit speranta. Nu sunt inca total lamurita, dar nu vreau sa va plictisesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Neatza!

Va pupic pe toate. Stiu ca voi aveti alte probleme dar trebuie sa va spun ca viitorul partener de joaca al lui Andrei este bine. Ieri am fost la eco si totul merge bine pana acum. I-am ascultat inimioara, ne-a masurat si in continuare tratament dar e bine. Si mai nou ii spunem samburica....:))

Rucsi, daca tu simti ca asa trebuie sa faci si esti pregatita pentru asta nu pleca urechea la ce spun altii. Vei vedea ca ii vei iubi la fel pe amandoi. Asculta-ti inima.

Dana, din pacate nici eu nu stiu nimic despre aceasta suma dar intreaba la dpc sigur te vor ajuta ei.

Va doresc bafta multa tuturor,

Flory 8+ si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Flory chiar vroiam sa te intreb de sanatate azi. Ma bucur ca samburica e bine si sunt sigura ca asa va fi pana la final de data asta! Pot doar sa imi inchipui cat sunteti de fericiti!

Cristina si Ale
Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God

Mergi la inceput