Mamici aspirante din nou (7)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Acd2you,luna asta ne luam de mana...si eu am zis acelasi lucru....nu ma mai stresez sa tin calendarul, las la voia intamplarii...vreau sa ma bucur de vacanta asta si de sarbatori.Si apoi daca in tara dorm sub acelasi acoperis cu soacra(ca taman atunci ar trebui sa prestam)nu stim cum s-o rezolvam....asa ca las in voia sortii luna asta.Cine stie ...poate ca tot anul am fost cuminte si imi aduce si mie Mosul o inimiara in burtic

Florina, multumesc de urare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Cornelia, eu am avut ciclu fals la sarcina cu Andreea...ciclul a tinut 3 zile fata de 5 si deloc abundent.Cand am fost la control noi aveam in cap 2 luni de sarcina iar dr. a spus ca sunt 3 luni.
Pentru ce se ia no-spa???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia P. spune:

Buna fetelor,

Cornelia, curaj! Sunt sigura ca totul va fi bine.

Mamaluidavid, felicitari! Iti doresc o sarcina usoara si o sanatoasa si frumoasa.

Eu am fost cam tacuta in zilele din urma, caci Tommy are ceva probleme de sanatate. De cateva saptamani observam petisoare de sange pe bluzitele lui. Am tot analizat pana ce am ajuns la concluzia ca sangele vine de la sanisorul stang. Am mers cu el la doctor de mai multe ori, dar doctorita nu parea sa ne creada (atunci cand ajungeam la ea, nu era sange pe bluzita) si doar ieri am fugit sa o vedem imediat ce am vazut petele. Acum i se fac teste. Luni suntem programati pentru o ecografie si teste de sange. Am mult, mult ieri si nici astazi nu sunt prea optimista. Nu stiu ce poate fi, dar cum doctorita parea cam ingrijorata ieri, m-am speriat destul de tare si m-am gandit la tot ce poate fi mai rau.

In plus, cu toate grijile acestea, nu mai am nici un chef de , desi este vremea de prestat. Cred ca luna aceasta o vom lasa la voia intamplarii: daca este sa fie bine, daca nu...

Tot ceea ce imi doresc acum este ca Tommy sa fie sanatos.

Pupici tuturor (mamici si puiuti)!

Iulia P. si Thomas Anthony (16 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biscu spune:

Iulia P multa sanatate lui Thomas!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

iulia, ma rog la Dumnezeu sa nu fie nimic grav sau care nu se poate repara! Sanatate multa puiului tau si tie putere. Lasa plansul ca-i transmiti si baiatului starea ta si nu ajuta la nimic. Sunt cu sufletul alaturi de tine!

_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">SA O AJUTAM PE SABINA

POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
cornelia_laura mamica lui bb Eduard (21 06 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

IuliaP, multa sanatate lui Thomas, sa dea Dumnezeu sa nu fie nimic grav!

Cornelia , sunt sigura ca totul o sa fie bine...stiu pe cineva care a trecut printr-o situatie similara doar ca dif era chiar de 2 sapt ptr ca ramasese insarcinata exact inainte de ciclu.

Mie tot nu mi-au venit rushii....iar faza cea mai nasoala e ca ieri medicul de familie mi-a zis sa mai astept pana luni si sa repet testul, daca iese pozitiv cica va trebui sa renunt la sarcina din cauza varicelei pe care am facut-o cu 7-10 zile inaintea presupusei perioade in care s-ar fi produs ovulatia.Miercuri seara sunt programata si la ginecolog...nu s-a putut mai devreme ca e plecat nu stiu unde.
Asa ca desi mie mi-ar fi placut sa fie bb, acuma ma rog sa imi vina ciclul.

Voi aveti idee daca ar fi extrauterina, testul de sarcina ar iesi pozitiv sau negativ?
Imi trec tot felul de ganduri...

Andreea si Sebastian - 07.10.2003

Am implinit 2 ani

www.snugglepie.com/ezb/273224.png" target="_blank">Cresc cate un pic in fiecare zi

Mergi la inceput

Multumesc mult pentru incurajari si cuvintele frumoase. Deocamdata nu am primit vesti. Am telefonat mai devreme la doctor si mi s-a spus ca rezultatele testului nu vor sosi decat maine (cel mai devreme). Ce fac eu pana atunci? Nu-mi ramane decat si sa incerc sa nu innebunesc de-a binelea.

O seara frumoasa si o noapte linistita tuturor!

Iulia P. si Thomas Anthony (16 iunie 2004)

Mergi la inceput

Andreea, imi pare rau. De asemenea, din pacate nu te pot ajuta, caci nu stiu nimic despre sarcinile extrauterine. Iti doresc sa fie asa cum iti doresti tu si cum este mai bine.

Iulia P.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Iulia P., ii doresc tot binele din lume micutului si maine sa auzim vesti bune!

Pako, no-spa se da pt oprirea contractiilor, pt dureri. Eu pt asa ceva am luat...si chiar am luat cam toata sarcina trecuta.

andreeacc, sa fie asa cum e mai bine!

cornelia_laura, nu stiu sa raspund la intrebarile tale dar imi doresc si pt tine sa fie bine bb mic...si posibil sa fi fost ovulatie tarzie!

Eu sunt in ziua 27, temp 36.0, nici urma de ovulatie pana acum asa ca astept sa vina uratii aia mai repede sa ne apucam cat mai curand de treaba...si de data asta sper sa fie cu succes.

Asi, pe unde esti? Ce mai faci?

Mihaela si Alexia Maria26 august 2004

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michial spune:

buna fetelor!
shi eu am un baietzel de 5 ani shi ne mai dorim un bebe.
Numai ca asta vara am patzit o extrauterina, in urma careia mi s-a scos trompa stanga; acum tre sa prestam doar cu dreapta.
Andreea shi in sarcina extrauterina ies testele pozitive ;eu am facut 10 pozitive, dupa care am inceput sa am scurgeri maronii; am zis ca se fixeaza sarcina, dar la ecograf nu s-a vazut nimic in uter( shi am fost la 3). deabia la eco transvaginal s-a vazut ceva pe trompa stanga shi doctorul mi-a zis ca nu arata bine shi daca mi se face rau sa facem cezariana-eu fiind din provincie.
Am citit apoi seara pe internet , printre lacrimi shi suspine (- ca nu m-am ashteptat la extrauterina la mine , care nu am luat anticonceptionale, nu am facut avorturi, nu am avut sterilet-) ca se poate elimina extrauterina shi cu o substantza (methotrexat), cand e sarcina mica shi prin operatzie laparoscopica; a doua zi eram la giuleshti , unde s-a confirmat seu; dupa primul cm am facut histeroscopie shi trompa dreapta , care fusese shi ea desfundata arata super, dupa care ne-am apucat de prestata.
cornelia, nu vreau sa te sperii , dar mai intreaba un doctor shi mai fa un echo intravaginal, sa-tzi confirme clar sarcina in uter shi sa te linishteshti.
Inainte de extrauterina nici nu vroiam sa citesc despre asha ceva, am zis ca nu se poate intampla, dar acum consider ca e mai bine sa fii informat pentru a evita unele chestii urate.
Eu aveam 6 sapt shi 2 zile cand m-am dus la echo normal de curiozitate shi dr. mi-a zis ca nu se vede nimic in uter ;fiind avizata,macar nu a apucat sa se rupa trompa sau sa dau in hemoragie interna .
mamaluidavid felicitari!!!Am citit ce ai scris de hemoroizi shi vroiam sa-tzi spun ca tatal meu a urmat urmatorul tratament shi nu mai are probleme : spalat cu apa rece shi sapun la fund dupa defecare shi unsa partea cu hemoroizii cu proctolog-un unguent care se gaseshte in farmaciile romaneshti;acum trebuie sa intrebi un dr. daca nu are contraindicatii in sarcina.trat. este luat din formula as. sanatate!
bafta la 2 liniutze fetelor!

Mergi la inceput