Mamici aspirante din nou (7)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michial spune:

Cornelia,
shtiu ca , daca sarcina se opreste din evolutzie testele nu mai ies pozitive.
Itzi urez sanatate shi sa iasa totul bine - bebe sa fie sanatos shi sa va bucuratzi de amndoi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

michial, bine ai venit la acest topic, sa-ti traiasca baietelul si sedere cat mai scurta aici. Iti multumesc frumos de sfaturi. M-am gandit si eu la o SEU dar dr care mi-a facut marti eco la 2 aparate diferite a zis ca nu se vede nimic pe trompe. Scurgerea maronie nu a mai aparut de marti de la pranz. Ma rog la Dumnezeu sa fie bine dar parca nu mai am rabdare pana marti.
andreea, si daca e extrauterina testul iese +. Apoi chiar daca o fi sarcina nu te grabi s-o intrerupi, cere mai multe pareri de la medici diferiti. Lasa ca poate vine musafirul si te linistesti. Daca te stresezi rau o sa-ti intarzie oricum.
iulia, tinem pumnii stransi sa primesti vesti bune de la doctor!
roandre, multumesc de gandurile bune!
asi, pe unde esti?
stefania, cum te simti? Cred ca sunteti tare fericiti.
Eu stau si astept ziua de marti dar greu mai trece timpul. Vad ca scurgerile maronii s-au oprit si burta m-a mai durut aseara putin. Am mai facut aseara un test care a iesit clar +, ca ma gandeam si eu ca daca e oprita din evolutie testul nu mai iese.
Va pup pe toate!

_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">SA O AJUTAM PE SABINA

POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
cornelia_laura mamica lui bb Eduard (21 06 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Ce faceti fetelor? Nu sunteti prea "vorbarete" astazi....

_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">SA O AJUTAM PE SABINA

POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
cornelia_laura mamica lui bb Eduard (21 06 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

Buna fetelor
am trecut si eu sa va salut ca am fost f ocupata in ultimul timp.Felicitari Stefania, sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos si mancacios
Iulia, imi pare tare rau de Thomas. sa ne tii la curent cu rezultatul analizelor. Poate nu e nimic grav.
Cornelia, sper ca totul sa fie in regula si bb sa fie la locul lui...si cu varsta normala

din pacate se pare ca la mine nu va iesi nimic luna asta ca tocmai am citit pe la alte subiecte ca tincturile pot face rau decat bine, adica cel de zmeur inhiba ovulatia....si la mine cred ca tocmai asta s-a intamplat...gata ma las de sportul asta...nu mai iau nimic si mai stau vreo luna doua si de anul incep monitorizari ca la carte
pup toate fetele, ca sunt pe fuga

Eliza si Mara (24 ian 2002)

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Mamaluidavid felicitari si sarcina usoara!
Cornelia nu mai gandi negativ ca totul va fi bine!
Iulia stiu prin ce treci si imi doresc din tot sufletul ca Tommy sa fie bine.

Din nefericire am probleme cu netu'.Se pare ca e de la reglajul lor.
Maine ma duc cu Razvan la analize.O sa ii ia sange si sunt cam speriata.Sper sa fie bine.Eu sunt in ziua 18.

Michal bine ai venit si sedere cat mai scurta!Daca vrei sa te trec pe lista da-mi numele si data nasterii copilului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Michial scuze tu esti pe lista dar trebuie sa-ti trec si baiatul.Uite o ca sa fii suparata.
Eliza nu cred ca tinctura de zmeur sa iti inhibe ovulatia.Dimpotriva se da ca sa stimuleze ovulatia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

Asi, stai linistita in privinta analizelor lui razvanel...marei i-am luat sange cand era mica mica...la laboratoarele private in general sunt atente cu copii...baft amulta...dar pentru ce ii iei sange?
aa, sper sa ai dreptate cu zmeurul

Eliza si Mara (24 ian 2002)

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Michial bine ai venit si sa nu stai prea mult pe aici!

Fetelor va multumesc tare mult ca m-ati luminat cu testele in caz de sarcina extrauterina.Acum mai am o intrebare : ce inseamna SEU?

Asi stai linistita o sa fie bine, va plange un pic dar o sa uite repede...

Iulia P sper sa ne dai vesti bune despre Thomas.

Cornelia si Mamaluidavid aveti grija de voi si bebei.

Cu mine nu se intampla nimic nou, liniste si pace.

Andreea si Sebastian - 07.10.2003

Am implinit 2 ani

www.snugglepie.com/ezb/273224.png" target="_blank">Cresc cate un pic in fiecare zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michial spune:

Multzumesc de primire fetelor!
asi,multzumesc de floricica- baietzel theo , nascut pe 10.05.2000.
andreea seu inseamna sarcina extrauterina.
eu mai am vreo doua zile pana la testare la un cm de 25 de zile; mi-am facut deja 2 teste, ca nu m-a rabdat sufetzelul, dar au ieshit negative; incerc sa le pun in lumina poate poate s-o vede shi a doua!!!
va pup; bafta la 2 liniutze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Fetele am fost ieri la eco si se pare ca voi avea o fetita. Sa vedem, ca la fetite nu sunt asa siguri ca la baietei, da oricum asa i s-a parut acum lu tanti de la eco.

Cornelia, eu ieri eram in prima zi din saptamana 19, deci aveam 18 saptamani pline si mi-a spus ca bebe are ceva mai putin de 18 saptamani. Dar poate sa fi fost ovulatia mai tarziu (asta gandesc eu) si deci varsta reala sa fie mai mica decat aia teoretica. Eu ma rog pentru tine si bebelusul tau sa fiti bine. DOamne ajuta!

Iulia sanatate multa micutului. Cum iese sangele, prin mamelon, sau prin pielea dimprejurul sanului? Oricum inteleg ca e foarte putin daca doctora nici n-a vazut data trecuta. Ma rog pentru voi sa fie bine. Ti-a spus macar vreo supozitie? In ce fel s-a aratat ingrijorata?Doamne ajuta!

Asi va tinem pumnii sa nu sufere Razva. PUpici. Ce analize face? Ca am pierdut firul...

PUpici la toate si la puii vostri scumpi.

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 17+ saptamani

Mergi la inceput