Mamici aspirante din nou (7)
Raspunsuri - Pagina 15
cornelia_laura spune:
Buna dimineata fetelor! Tare nu-mi place vremea de afara
, mai ales ca trebuie sa stam in casa.
andreea, SEU= sarcina extrauterina. Dar de ce te gandesti la asta?
asi, bafta la analize cu Razvanel! Sa treaca repede si sa iasa bune.
mami Irinel, multumesc de incurajari. Eu inca sper din tot sufletul ca va fi bine.
iulia, cum au iesit analizele?
eliza, am facut si eu in primavara tratament cu mladite de zmeur si CM se scurtase la 28- 30 zile in loc de 36. Nici eu nu cred ca inhiba ovulatia, din contra.
stefania, nu ne mai spui nimic? Cum te simti?
Eu sunt un pic mai optimista deoarece au trecut deja 3 zile fara scurgeri maronii. Burta ma mai doare cand si cand si iau No-spa.
Acum au inceput sa ma doara si sanii si sper ca o fi un semn bun.
Va pup pe toate si va doresc o zi cat mai buna.
_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">SA O AJUTAM PE SABINA
POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
cornelia_laura mamica lui bb Eduard (21 06 2004)
andreeacc spune:
Buna fetelor!
Cornelia multumesc de explicatie, cam asa ma gandeam si eu dar nu eram sigura.Ma gandeam la eventualitatea unei extrauterine ptr ca la un moment dat ma tot "intepa" in partea dreapta, in zona ovarului.
M-a sunat dr azi sa ma intrebe daca mi-a venit menstruatia si cand a auzit ca nu, m-a trimis sa imi fac testul de sange ptr sarcina si inca un test mai amplu ptr varicela.In cateva ore voi sti daca e bb sau nu si abia vinerea viitoare voi afla sigur in ce masura varicela atipica pe care se pare ca am avut-o m-ar afecta.
Asi si Iulia P asteptam vesti bune cu puiutii.
Andreea si
Sebastian - 07.10.2003
Am implinit 2 ani
www.snugglepie.com/ezb/273224.png" target="_blank">Cresc cate un pic in fiecare zi
asi spune:
Azi am fost cu Razvan sa ii ia sange.L-am trimis cu tati ca mie mi s-au inmuiat picioarele.Si apoi eu ma ocup cu alte treburi sa mai faca si barbatul ceva.
Razvan s-a zmiorcait putin cad i-a bagat acul si i l-a scos in rest nu a zis nimic.A trebuit sa stam sa-i ii ia si urina dar nu a vrut sa faca pipi in punguta aia.Cat timp am stat acolo ii trebuia sa tot mearga pe la bebelusi.majoritatea sunt abandonati dar eu nu m-am dus sa-i vad ca poate aduceam unul acasa.
Deci ma laud cu fiul meu care a fost un curajos.
Irinel am facut niste analize uzuale ca nu i-am mai fcaut de vre-un an jumate.El e putin rahitic si vreau sa vad cat de rahitic e acum si cum sta cu anemia.
Fetele va invit la un nou capitol.
Irinel spune:
IuliaP ce face puiul drag?
Asi, sora mea le da la copiii ei melcalcin, cica e bun, e intaritor, e pe baza de laptisor de matca. Apoi mai stiam de imunojunior daca nu ma insel, care tot asa, e un intaritor pentru copii. Scuze ca ma bag ca mata in lapte. Eu lu fiu-meu ii dau sirop de ridiche neagra. I-am dat cand tusea ca stiam ca e bun si am citit ulterior ca e bun si ca intaritor. Si am avut senzatia ca dupa ce ia o perioada mananca mai bine, deci ii da pofta de mancare. I-l fac cu miere, desi se poate si cu zahar. Lui Danut ii place tare mult, desi de mirosit, nu miroase grozav. Ma bucur ca a fost asa de curajos. De multe ori ne speriem noi mai mult decat ei. Eu la fiecare vaccin l-am lasat pe sot sa il tina si nici nu ma uitam...
Andreea, Doamne ajuta sa fie bebe si nu fie probleme cu varicela, sa fi fost forma care nu face rau la bebei. Pupici.
Simona tu ce mai faci? Ca vad ca nu prea mai apari pe aici...
Pupici la toate si multi bebei in burtici
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina,
Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 17+ saptamani
Iulia P. spune:
Buna fetelor,
Asi, scriu la acest capitol, caci nu am gasit unul nou.
lui Razvanel, sa-i iasa bine analizele.
Noi nu avem inca vesti de la doctor. Va dati seama in ce tensiune stam, dar ei ne tot spun ca nu a sosit inca rezultatul testului. Oricum, luni mergem la spital, pentru ecografie si testele de sange.
Multumesc tuturor pentru urarile de sanatate. Tommy le transmite un
dulce tuturor puiutilor!
Noi am inceput sa prestam, cu inima cam indoita, dar...
Oh, era sa uit: Irinel, nici nu stii cat ma bucur pentru tine. Stiu ca iti doreai o fetita si iata ca dorinta ti s-a implinit. Felicitari!
Va doresc tuturor un weekend minunat!
Iulia P. si
Thomas Anthony (16 iunie 2004)