Mamici aspirante din nou (7)
Raspunsuri - Pagina 11
shian spune:
La mine se pare ca si luna asta e compromisa,au aparut uratii la orizont.Nu ne dam batuti insa,sper doar ca luna asta sa prestam ceva mai serios.
In privinta odorasului meu,tre'sa ma laud:astazi,pentru prima data a facut pipi la olita...cativa stropi ce-i drept,dar in olita.Doamne,tine-i naravul!
Deocamdata cam atat de la noi,pupici la toata lumea,aveti grija de voi si la buna reauzire!
Anca & Shion
http://community.webshots.com/user/shian124
cornelia_laura spune:
Buna dimineata si o zi cat mai buna va doresc!
Eu sunt un pic mai bine dar tot ma mai doare un pic burtica din cand in cand. Din pacate prea cuminte nu pot sta cu Eduard prin preajma care vrea doar joaca non-stop. Diseara merg din nou la doctor si sper din tot sufletul sa am vesti bune.
shian, felicitari pentru reusita cu olita!
andreea, si eu stiu ca trebuia sa-ti vina dupa intreruperea tratamentului asa ca mai bine mergi la doctor sa vezi care e situatia.
asi, eliza, roandre, stefania, acd2you, si tot restul fetelor va pup si nu ma las pana nu va iau dupa mine.
_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">SA O AJUTAM PE SABINA
POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
cornelia_laura mamica lui bb Eduard (21 06 2004)
geliza spune:
Buna dimineata si de la Ploiesti...unde e cam ger...
Rosa, da, intradevar dupa AC ramai usor insarcinata, dar daca nu faci pauza aia de 3/6 luni...de care se zice ca nu e nevoie...e suficient sa vina un ciclu si atat...si eu la prima sarcina am ramas f repede dupa AC, in a 2 a luna.
Cornelia, bafta la dr...cred ca inca nu o sa se vada la eco, dar stiu ca emotii tot o sa ai.
Asi, hai ca poate o urmam si noi pe cornelia...Simo, vii si tu? Roandre...te luam cu noi...si pe voi toate...hai ca mai avem timp sa fim mamici de 2006...
tuturor
Eliza si Mara (24 ian 2002)
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
asi spune:
Shian felicitari baietelului!
Cornelia 
Eliza sper sa ai dreptate si sa o urmam pe Cornelia!
Rosa pacat ca iei ac dar daca a zis medicul desi eu nu sunt convinsa ca dupa ce intrerupi ac nu revine problema cu tenul.Chiar se poate agrava sau sa apara alte probleme.Ce analize ti-ai facut de ti-au fost prescrise ac?
Intr-adevar dupa intreruperea lor poti ramane gravida mai usor dar nu e o regula.
Familia mea
Razvan
andreeacc spune:
Rosa sa stii ca de cateva luni, dupa ce am intrerupt anticonceptionalele, am si eu probleme cu tenul datorita unor dereglari hormonale.Medicul ginecolog mi-a recomandat sa imi fac analize hormonale si dupa aceea am inteles ca voi incepe un tratament care nu ma va impiedica sa raman gravida, asa ca ma gandesc ca ai putea cere si o alta opinie referitoare la problema ta.
Kg-le in plus nu-s obligatorii, cat despre ramas imediat insarcinata in urma opririi Ac, e relativ...la mine n-a functionat nici prima data si nici acum.
Mie nu mi-a venit nici azi ciclul si daca am numarat bine azi se face o saptamana de la ultima pastila de Duphaston...o sa imi fac programare la dr, in sufletul meu sper sa fie "cu ochi" dar nu vreau sa imi fac sperante mai ales dupa testu ala negativ.
Am primit rezultatele analizelor de toxo si citomegalovirus.Toxo e negativ la fel si cito (nici anticorpi si nici infectie curenta)...cu asta din urma am o problema ptr ca exact acum un an am facut analiza asta la Medsana in Buc si mi-a iesit ca am anticorpi , ca am avut candva infectie cu citomegalovirus...nu prea inteleg, trebuie sa caut fisa cu rez de acum un an si sa i-o arata dr-ului , poate m-o lamuri.
Shian, felicitari pentru realizarea baietelului...noi inca nu facem in mod constant la olita...asa ca am amanat operatiunra olita pana la primavara.
Andreea si
Sebastian - 07.10.2003
Am implinit 2 ani
www.snugglepie.com/ezb/273224.png" target="_blank">Cresc cate un pic in fiecare zi
mamaluidavid spune:
Buna dragele mele!
Uite ca ieri nu m-am putut abtine,desi mi-am promis mie insumi,si am executat un test. Teoretic nu eram in intarziere asa ca ma asteptam sa fie negativ. DOAR CA A IESIT POZITIV.Am mai facut dupa aceea inca unul care la fel a iesit pozitiv.
Sunt atat de fericita,parca visez,nu mi se pare real.
Abia astept sa ajung acasa,acum chiar daca o sa merg la doctor nu cred ca o sa se vada ceva. Sunt sigura ca am ramas pe 8 nov. deci acum sarcina are 2 saptamani.
O sa incerc sa mai intru,va pupic de mii de ori!
Stefania si David 24.12.2004
Poze
biscu spune:
Felicitari Stefania!!! Sarcina usoara si multa sanatate!
Vad ca s-a lasat cu multe mamici a doua oara la capitolul 7. Bravos!
Sper sa ajung si eu odata la doctor (uf) sa incep "lucrarile" pt bb2.
Numai bine!
andreeacc spune:
Sarcina usoara Stefania, bravo!
Incetul cu incetul o sa ne vedem toate la mamici..sper.
Andreea si
Sebastian - 07.10.2003
Am implinit 2 ani
www.snugglepie.com/ezb/273224.png" target="_blank">Cresc cate un pic in fiecare zi
Irinel spune:
Stefania felicitari din suflet! Sarcina usoara si o fetita sanatoasa! :-) Sau ce o vrea Dumnezeu, da sanatos sa fie! Pupici.
Shian felicitari pentru realizare. Abia astept si eu reusita din asta.
Cornelia cum mai stai cu petele maronii? Mai sunt? I-ati spus lui Eduard?
Simo, ce mai faci?
Sorina, ce mai faci? Vad ca intri mai rar pe aici.
Asi, Eliza, Rosa, Pako, Iulia, fetelor va pup pe toate si va doresc sa va intalniti curand la mamici de iulie-august cu Cornelia, ca vad ca la mine in club n-ati vrut...Pupici dulci.
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina,
Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 17+ saptamani
roandre spune:
mamaluidavid, felicitari! Wow ce veste buna!
Sa fie fetita si sa fie sanatoasa!
Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.