Scandinavii stiu DC... (84)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lena spune:

quote:
Originally posted by Sabina

quote:
Originally posted by Rayuela

sper ca va veni si seara aia minunata cind cupilu meu ma pupa de noapte buna si se culca de buna voie si nesilita de nimeni!

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

sigur! doar ca atunci n-o sa-ti convina cu cine

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Aoleuuuuuu sabinule dati o palma peste gura......am zis...bre, io faceam figuri si figurine pe vremuri, dar cum sunt cam scorpie de felul meu, sa vezi atunci la scandal cand o creste dinozaura...si nuuuuu, la odrasla, nuuuuuu...pe capul lui barbate miu...ca unde o fi kupila, cu cine, ce...cred ca o sa treaca pe prozac ceva sa reziste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Sabina
lena,acu imi bagai si io de curiozite un oki la sujetu cu "A doua emigrare si am vazut ca se vorbeste mult de Olanda,chiar am citit aprox toate postarile(cele care mi-au parut obiective) si O MY GUD,seamana perfect sistemul cu cel suedez,pe cuvint,e o postare,nu mai stiu cine scrie,dar daca pui in loc de Olanda -Suedia,e acelasi lucru!!
Uof!
haideti fetele,mai bine una mica sa ne incalzim ca vine iarna
ireanule,sa ne zici daca te zgaltaie iar,da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Rayu, zic, da daca mai apuc!

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo

motzu Juliei+tortu lu Bogdanelu-nou!
august-septembrie-nou!
pozne
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

hai noroc ...brei veni si la noi vremea aia de umblu cu patura pe mine prin casa, sunt 24 de grade ard caloriferele de mori...dar io sunt friguroasa rauuuuuu...barbate miu e in tricou si boxeri si se plange ca am facut ca in Sahara de cald

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

gata, am bagat ultima tuicomicina(aiurea, am baut o gura si am muriiiiit, e palinca de la baia mare)
eu sting.la mine e 1 noaptea.
Iren, hai, la nani.daca nu, maine culcam de 10 ori telecomanda

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

gata ,nani?
da Arborica A .Gigea. pe unde o fi?Si Annie?(incep in ordine alfabetica strigarea)
daca n-apar pina maine o punem de-o vraja!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

p'aici is, abia azi m-am linistit ca racise cupilu, facuse febra si n-am avut vreme de computer

rayu, can' te mai duci la baie, baga computerul pe genunchi, mai stam si noi la o parola pana adoarme Xena cea mica.

ma duc sa va citesc mai din spate sa vad ce vraji ati mai facut

Adela, bine ca ai mai aparut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

agigea bine ca ai aparut
vezi ce am facut in spate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by narancea
vezi ce am facut in spate

Pai daca-ti iese pe la spate, vezi ce faci si cu extrema...poate-apare!!!
Io ieri fusei la cina-ntre-fete, la o colega daneza, da' chinezoaica de felul ei. Mai, si-a gatit fata neste ciuperci, mari cu pete...bune rau, ce mai!!! Cind am intrebat-o de un' le-a luat , mi-a zis ca din Hong Kong... va dati seama, cum am facut ochii cit cepele, ca stiam ca fusese ultima oara prin Coreea, acu' doi ani.. (ma gindeam ca ar fi fost fff inspirat s-o fi intrebat inainte de a le minca!!!) M-am linistit insa cind mi le-a aratat uscate...cica trebe' puse cu o zi inainte in apa sa se-umfle, ca fasolea!!! Stie cineva cum le zice???
Adeluci, felicitari pescarului La primu' salariu, face cinste!!!
Rayu, cu Boubou la doctor Phil, ai incercat????
Idora, luni sun la aia cu parabolica...stii, c-acui weekend :-))
Va urez o duminica minunata, sanatate gituitelor iar, tie, iren, multa stabilitate mami!!! (buhuhu...)
ahhh....mihaela, am vaazut laternele...is interesante...:-))

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

'neatza!

bag seama va uitati degeaba la super nanny ... ca stati rau cu nani ...

rayu, suna si tu la "Nanny 911" ca acum este si in Suedia :-)

pai, io zic sa stabilim vizita in Copenhaga dupa 25 sa poata face pescaru cinste

pupici la gramada!

Mergi la inceput