Scandinavii stiu DC... (84)

Scandinavii stiu DC... (84) | Autor: Pegasis

Link direct la acest mesaj

Ce-am avut si ce-am pierdut
o omleta de-am facut...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=32036" target="_blank">Jurnal de chef la scandinavi 2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=5881" target="_blank">Regatul danez; www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=27978" target="_blank">Regatul danez (2)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=26837" target="_blank">Fetele din Suedia... noi nu birfim?; www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=27277" target="_blank">(2); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=27915" target="_blank">(3); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=28362" target="_blank">(4)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=28736" target="_blank">Sus... in Scandinavia; www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=29110" target="_blank">(2); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=30359" target="_blank">(3); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=30831" target="_blank">(4); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=31065" target="_blank">(5); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=31245" target="_blank">(6); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=31505" target="_blank">(7); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=31762" target="_blank">(8); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=32154" target="_blank">(9); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=32583" target="_blank">(10); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=32816" target="_blank">(11); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=32981" target="_blank">(12); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=33248" target="_blank">(13); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=33614" target="_blank">(14); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=34363" target="_blank">(15); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=35108" target="_blank">(16); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=35394" target="_blank">(17); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=35759" target="_blank">(18); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=36012" target="_blank">(19); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=36591" target="_blank">(20); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36957" target="_blank">(21); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37288" target="_blank">(22); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37492" target="_blank">(23); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37656" target="_blank">(24); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38045" target="_blank">(25); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38386" target="_blank">(26); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38628" target="_blank">(27); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39188" target="_blank">(28); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40389" target="_blank">(29); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41014" target="_blank">(30); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41905" target="_blank">(31); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42676" target="_blank">(32); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43508" target="_blank">(33); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44174" target="_blank">(34); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44967" target="_blank">(35); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=45507" target="_blank">(36); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46120" target="_blank">(37); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46518" target="_blank">(38); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47248" target="_blank">(39); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47685" target="_blank">(40); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48028" target="_blank">(41); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48272" target="_blank">(42); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48379" target="_blank">(43); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48629" target="_blank">(44); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48761" target="_blank">(45); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49070" target="_blank">(46); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49268" target="_blank">(47); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49302" target="_blank">(48); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49424" target="_blank">(49); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49430" target="_blank">(50); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49436" target="_blank">(51); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49630" target="_blank">(52); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49845" target="_blank">(53); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50040" target="_blank">(54); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50208" target="_blank">(55); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50376" target="_blank">(56); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50469" target="_blank">(57); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50712" target="_blank">(58); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50964" target="_blank">(59); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51323" target="_blank">(60); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51893" target="_blank">(61); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52240" target="_blank">(62); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52508" target="_blank">(63); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52788" target="_blank">(64); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53199" target="_blank">(65); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53448" target="_blank">(66); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53882" target="_blank">(67); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54363" target="_blank">(68); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54849" target="_blank">(69); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55153" target="_blank">(70); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55412" target="_blank">(71); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55821" target="_blank">(72); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56130" target="_blank">(73);

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56492" target="_blank">Scandinavii stiu DC... ; www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57146" target="_blank">(75); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57854" target="_blank">(76); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58485" target="_blank">(77); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59033" target="_blank">(78); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59506" target="_blank">(79); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59701" target="_blank">(80); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60212" target="_blank">(81); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60625" target="_blank">(82); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61246" target="_blank">(83)

Imnul scandinavilor:
A little bit of Mihaela in my life
A little bit of Itsme by my side
A little bit of Rayu is all I need
A little bit of Alba is what I see
A little bit of Mara in the sun
A little bit of Doruletz all night long
A little bit of Adeluci la la la
A little bit of Lalandia here I am
A little bit of you makes me your man

...si www.geezer.com/images/item/27994_img.jpg" target="_blank"> mascota!

Carmen

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lena spune:

...buna nu-i la continut...

Viku...pai de stiam iti puneam cinnamon in plic, zau ca stiu de unde sa iau...praf, evident...hai sa vad maine...las ca vezi tu ce e acolo

copii uite aici eclipsa promisa.

lilutza da...am uitat sa-ti raspund, este liniara digitala, d-aia "looseless".
Pe Woody l-am vazut la BBC ONE intr-un interviu la emisiune alui Jonathan Ross, cica astaseara este Cameron Diaz...unde favorita mea emisiune este " What not to wear" a lui Triny si Susannah...bestiale tipele

Idora sa fie intr-un ceas bun...in Olanda dupa 3 ani de mariaj poti scoate pasaportul olandez, in mod normal dupa 5 de rezidentza obisnuita.

mai revin,
mama lui T-rex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Lena nu se deschide linckul. Si stai linistita iubita vinutzul fiert cu sau fara scortzisoara tot il bem:) Am sa caut pe aici tre sa fie, am tot aminat eu.Narancea poetule, rosesc si ca sa nu raman datoare la tine iti dedic un dans, dar nu de "ala" ci asa un belly ceva, ok ok promit ca impreuna cu blonda ta preferata din grupul de nemtzoaice:)Eu va pup si revin pe seara. Si la noi e intunecat, oricum s-a micsorat si ziua considerabil, asta este in nord la scandinavi:)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171&whichpage=1" target="_blank">Alex un baietel de 10 luni e diabetic si are mare nevoie de noiVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

da, vreau blonda, vreau blonda !!!!!!!!

poate intreb ceva prosteste, dar e weekend si pe unde suntetzi voi ? ca aici este ! ma duc ACASA !!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlbaIulia spune:

Buna dimineata si WE placut celor ce l-au inceput deja!

Lilanda, semnificatia florii de mac o gasesti www.canoe.ca/RemembranceDay/poppy.html" target="_blank">aici. "Poppy" se poarta la reverul hainei si este data de veterani care cu trei saptamani inainte se imbraca in hainele lor de gala isi pun toate medaliile si umbla cu niste tavi la gat pline de aceste flori (insigne). Lumea vine si le da donatii iar ei in schimb iti agata cu multa mandrie o "poppy" la rever. Sint super scumpi veteranii si mandrii ca macar o data in an li se acorda si lor importanta . Aici azi sint mari defilari in toate capitalele de provincii si in special la Ottawa.

Vikinga, concediu superb va doresc, sa va distrati din plin.

Idora, success in continuare

Sabina, sa o scoateti bine la capat cu galcii

Mihaela, de tine nu mai stiu nimic,

Pegasis, arborel, Rayu si baietzii sa aveti o zi de vis

http://community.webshots.com/user/albaiulia101

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

bey io n-am rezidenta permanenta ... ar fi trebuit sa am ca in sept s-au facut 5 ani de cind stau pe aici ... dar cum am reinnoit in fiecare an, si anul trecut mi-au dat de la data cind am aplicat ... adica mai devreme de expirare ... normal, ca asa-s regulile ... uneori stau si ma gindesc cum le iese astora ... natural, sau se gindesc cum sa traga sforile astea. ca ma mai si costa 400 de euro anual rezidenta asta.
barbatu meu are rezidenta permanenta. acum poate aplica ptr cetatenie, dar nu-l intereseaza. pe noi ne intereseaza mai mult alte cetatenii ... uf!

l-am vazut si eu pe People Vs Larry Flint la Jonathan Ross. mie-mi place de Ross, e baiat destept. de altfel au astia la BBC -uri niste oameni ... cu decoruri ca sunt ca nu sunt fac niste emisiuni ... ce sa mai dc este valoare, nu mai e nevoie de zorzoane ... mai sunt astia de la Rai UNo .. ma uit eu la rochiile si decolteurile doamnelor, la scenele stralucitoare ... dar apoi nu mai am nimic de vazut. fara substanta.
Woody boy este un alt visator dupa parerea mea. modul lui de viata este inaplicabil ptr noi restul. ce ne-am face fara energie in spitale, ce sa se faca cei care nu pot trai la "tara" in Hawai ... poate vrea sa-l cred doar dc merge sa traisca la tara in Pakistani...

mie mi-a placut de tipa aia care joaca in vampiru nu stiu cum, e o serie. a fost si ea la Jonathan Ross, si bey frate se vedea ca-i merge mintea brici. apoi mi-a mai placut de Nicole Kidman... hmmm ce femeie mumoasa. cam bat ea, dar are o fetisoara de papusa. si mi-a placut de Gerard Depardieu ... cred ca era un pic beat ... zicea francezu ca cea mai proasta mincare pe care a mincat-o pe undeva a fost in Olanda. zicea: "they don't know, they don't know"... apoi facind semne ca de tras din tigara (cu marijuana probabil) "even when they fuck they don't know"...

ooooo....aceste cuvinte ne doare!

grumpy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idora spune:

Alba, si eu iti doresc un weekend cat mai placut si de fapt tuturor scandinavilor:)

Liris, sa stii ca din punctul asta de vedere, in Suedia e fain!!Aici nu se plateste nimic pentru rezidenta, se obtine rapid (vorbesc de aia permanenta) si nici nu platesti nimic daca de ex. vrei sa faci prelungire cuiva care sta in vizita la tine mai mult de 3 luni.

Chiar nimeni nu vrea sa asculte melodia aia a lui Keo si sa-mi zica daca-i place??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

nseara
merci la toti pentru sfaturi, m-am tratat cu spuserati cu paracetamol, oscillococcinum d'ala din ficat de rata bolnava, fara ceaiuri ca n-am avut de unde ... da' uite ca mi-a trecut, azi am si iesit la plimbare desi nu prea fu soare nici aci.

Vaz ca la voi nu fu sarbatoare azi, aci e liber pe 11 noiembrie, e ziua armistitiului din primul razboi. ehe, ce bine sa traiesti intr-o tara care a participat la multe razboaie ca sa avem acu' ce sarbatori. In Franta mai sunt 6 fosti soldati din primul razboi, anu' trecut mai erau 15, au peste 100 de ani da' tot mai dadura interviuri pe la TV.

Albasi Lilanda Vazui si io un reportaj cu 'macii' de la piept da' era despre engleji nu stiam ca si canadienii ii poarta.

Idora felicitari . Aci permisul de rezidenta se da dupa 5 ani si e valabil 10 ani (cu conditia sa nu dai foc la fro masina sau sa arunci cu pietre in politie ca atunci te da afara Sarko cu permis cu tot!).
Apropos, azi vazui si io primele elicoptere invartindu-se p'acilea, spun astia ca au suplimentat fortele de politie pe timpul weekendului (ca cica suntem in 11 a 11-a si voiau sa atace linia 11 de metrou! ). aaa, si mai citii primul articol mai realist in presa romana (desi are si el multe inexactitati macar a abandonat tonul panicard de pana acu') : uite www.jurnalul.ro/articol.php?id=40356" target="_blank">aici.
Imi placu' mai ales asta de mai jos cu deportarea lu' Piticu din Giroc si cu munca la umeteu, muhahahaha :

Tiganii au auzit ca marocanii si algerienii se bat cu politia si sunt speriati. Intr-un mic acces colectiv de mania persecutiei, ne-au spus: "Calce-i-ar benga, s-or inteles Basescu cu Sarkozy, ca sa face aia scandal sa ne deporteze pe noi. Deja pe Nicu Piticu din Giroc l-au deportat. Era mai bine pe vremea lu’ Ceausescu, lucram cu toti la umeteu."

mai citesc p'aci si mai vin

PS Unde e fratilor Adela?? nu mai vine chiar deloc p'acilea? adelucci, mai da si tu macar un semn sa stim ca esti prin zona virtuala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TORIA spune:

Salutare la popoare,iaca ca am venit si eu din tzara natala a fost frumos dar timp putzin dar mai bun decat nimic .
Vad ca in poiana e totul bine sintetzi tot asa voiosii si mai putzin sanatosii dar lasa ca va facetzi voi bine,mai luati o dusca si o sa fie bine.
Merg sa mai citesc ca inca nu am recuperat tot.
La multzi ani pentru cei care sau sarbatorit si sa va traiasca bebelasi la cele care ati nascut.
Hai ca mai vin eu pe maine sau poimaine,acu merg sa fac o placinta cu mere ca deja imi .
la din poiana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

stai asa toricica nu citii, ca pun eu una din fete sa itzi faca un rezumat !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

doruletzu, pai considerind ca si canadienii sint pe undeva ingleji,iilogic sa miroasa si ei macii...iar cum Anglia fu cu Aliatii, ca si Franta de alminteri, avurati voi de fapt aceeasi sarbatoare: Remembrance Day (uite-asa le punem cap la cap si vedem ca n-are nici o legatura cu Martinul nemtilor, care-o luara de fapt pe cocoasa cu ocazia zilei de 11 a-11-a!!!).
Toria, bun revenit! Cum fu sejurul???
lena, si io prefer editarea liniara in locului celei 100% digitale Avantajul e ca economisesti o groaza de timp; dezavantajul e, ca daca ai gresit, ai pus-oooo!!! :-))

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput