Scandinavii stiu DC... (84)
Raspunsuri - Pagina 2
sofia_misicu spune:
Buna seara!
Bag si eu capul pe la voi scurt sa va spun ca marele eveniment s-a realizat: am nascut intr-un final pe 2 nov, ora 6.20 pe Irina Tudose (zisa Nuka) de 3.600, 52 cm..bla, bla.
Incerc sa intru intr-o forma oarescare care sa semene cu normalitatea insa nu prea reusesc. cupilu e chiar cuminte cu exceptia inevitabilelor treziri din timpul noptii.
Incerc acum sa recuperez insa mi-e cam greu ca din 5 in 5 minute ceva se cere facut prin casa (eu sunt la casa mea fix odata cu nasterea copilului, inainte stateam la parinti, asadar tre sa ma adaptez la doua mari chestii odata). promit sa mai vin prin poiana cat imi permite domsoara.
Sabina, iti multumesc de raspunsul de la clubul scutecelor - si tiza mea e de exceptie.Apropo, am uitat sa-ti zic ca de mult va stiu de la poznasi...Mare figura fata ta!
va sarut
Poze
si Irinuka
mihaela_s spune:
aaaaah, cea mai buna relaxare: voi si o gura de !
Pai sa va spun...azi furam cu lanternele...scurt dar cuprinzator. Insa poze ioc, Diana a uitat aparatul acasa, eu m-am dus direct de la serviciu, Ovi de la cabinet a mers dupa Silvia la camin...Uooooff! Am facut o plimbare cu lanternele prin centrul orasului, lumea se uita ca la urs si un nene m-a si intrebat "ce e asta"? Apoi in biserica preotul a spus pe scurt povestea Sf. Martin care a fost episcop. Iar copiii au cantat cantece in nemteste(io nu pricepui o iota, da' nu conteaza!).
Asaaa, asta a fost azi...maine avem aniversarea Dianei(ziua ei e abia in 22 dar din anumite motive o tinem maine), vine gashca de copii din clasa ei si stiu ce ma asteapta . Iar dimineata trebuie sa fiu la munca...noroc ccc ca a venit mama la noi sa ma ajute putin ca altfel imi luam lumea in cap! Asa ca tot o sa avem ceva poze noi, maine seara de la petrecerea copiilor, sper sa se simta bine si sa se distreze.
lil' lanternele sunt confectionate de copii la scoala, in principiu e un fel de tub(anul trecut au facut din coala de bloc de desen mare, din acelea care se folosesc la liceu, mai tii minte, nu?) desenat, colorat in fel si chip, taiat putin in partea de jos cat sa intre o lumanarica ccc care vine prinsa si care se apinde in timpul defilarii. Tot harnasamentul asta vine prins cu o sarma pe o botitza de lemn si se tine in mana. Anul asta, ca sa continui ideea de mai sus, tubul a fost dintr-un flacon de apa, caruia i-au taiat varful si la-u impodobit cu decupaje din hartie colorata. Am sa le pozez ca sa-ti dai seama mai bine, ok?
vikinga, la fel e si la voi, sau obiceiul e mai amplu, adica participa mai multa lume?
narancik, pai de aia beau, ca am computer fara internet la munca! De fapt trebuie sa-ti spun ca ccc chiar am internet, dar mi-e frica sa-l folosesc. am mostenit un comp. de la o colega care facea traducerile pentru biroul nostru, are e-mail si un coleg spunea ca merge si internetul...asa ca am verificat si mergea! DAAAAAR la cat e de sucit neamtul nostru, imi risc slujba daca ma prinde cumva. Am si o amplasare a biroului tare nasoala, sunt cu spatele spre intrare si implicit cu ecranul inspre aceeasi parte a biroului . Si plus de asta nu stiu daca nu verifica cumva cine si cum foloseste internetul. Asa ca AM INTERNET, dar ce folos???!
Si uite inca un motiv ca sa te iau de bratz si sa-ti spun TU! Ca avem aceeasi pasiune, nu?
Pe restul va pup in cor, imi cer scuze ca nu va iau la rand dar merg sa fac nani ca dimineata iar suna ceasul si nu vreau sa ratez sa-l dau de pereti.
Chiuuuuuz (habar n-am cum se scrie dar intelegeti voi!)
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
Sabina spune:
In primul rand, bine-ai reveinit in poiana Sofia
asa fac io, ma bag la mamici tinere in subiect si dau sfaturi
Ati vazut ce mandrete de bebelus?
il al doilea rand...sofia e mai binisor, doar ca boala a razgaiat-o in ultimu hal.
iar eu...daca luni eram in prima zi de gripa...azi sunt in prima zi din alta gripa!!!
deci azi m-a luat cu usturat in gat(pana ieri era durut),cu nas curgatior*pana ieri era infundat in fundul bnasului, f ciudat), cu tuse(pana ieri nu tuseam)
asta e.Tocmai cand ma apucasem si eu de compus.mai tre sa curga multa ca sa trevina inspiratia.
Mihaela.....te-au omorat astia.Te vor sobra la jobnu degeaba toi-au dat biroul ala asa.
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
lilanda spune:
Buna dimineata...tot pe-ntuneric
Sofia, bun revenit...e o scumpete Irina (mai, ce-mi place numele asta. Io is nascuta de Sf. Irina, si tare-as mai fi vrut sa ma cheme-asa :-))
mihaela, abia astept sa vaz lanterna, fiindca nu imi imaginez cum arata "flaconul cu apa" ( o fi sticla din aia PET?) Cit despre simbata asta muncitoare si plina de activitati, iti doresc sa nu fie chiar asa stresanta, pin' la urma!! Si petrecere frumoasa Dianei!!
Sabina, iar ai gasit scuza ca sa nu moncesti Auoleooo, pai ce ai tu acolo, da semne de-o infectie la amigdale!!! Baga neste Penicilina V si gargara cu apa cu sare grunjoasa (asta-i reteta babeasca de la narancea...si functioneaza!!!).
vikinga, ai incercat in loc de vin fiert sa bei Glřgg (sau Glögg - pe suedeza) ??
Va urez un weekend voios, va pup pe toti!!
PS Adela, dac anici we-ul asta n-apari, te cautam cu Politia
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
Sabina spune:
neata si de la ceata!
Lilutza, mersi ,o ssa fac aia cu sare grunjoasa, ca deja nu ma mai ustura , am trecut in raguseala
adeluciiiiiiiiii??
Petrecere frumoasa Dianei, Miha!
Sofia, sa ne mai vizitezi sa mai pui poze!
Doruletz, faza alaptatoare se transforma in cea facut de piure..., dupa care in alergat dupa copilu in 4 labe...sau dupa copilu la priza...dupa aia la citit povesti, facut puzzle, mers la joaca in parc...facut teme, dat sfaturi, stat noaptea ca nu vine de la party....
ce sa mai, de cand devenim mame, suntem niste anexeNu mai poti face nimic fara sa te gandesti la copil.
si inca ceva.Mie mi-a zis dr meu: 2 luni de-acu inainte sa iei un carnetel sa notezi ce-ai de facut, ca uiti.
da nu mi-a zis 3 ani si 2 luni
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
narancea spune:
da, luluci are dreptate, a mea functzioneaza, inca .... ok, nu mai e ca noua, recunosc, dar merge ! faci treaba cu ea !
Rayuela spune:
neatza!
un pupic special pentru Sofia!
Am admirat-o pe Irinuca,e o comoara,eu sint topita dupa pozitia asta la bebelusi!!povesteste-ne si noua cum a fost nasterea si cum se comporta micul omuletz,doarme bine,papa?
Sa stii ca noi am aflat ca ai nascut si am sarbatorit cum se cuvine in poiana scandinava,cre'ca acum vreo 2 capitole!!!
restu popolatiei scandinave,pupaturi,acu trebe sa fug!
P.S.-pe Adeluci o scot io din gaura de sharpe!
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou
narancea spune:
ia stai ca pun eu de-o vraja ceva....
frunza verde de luluci
doua mere si trei nuci
balaure du-te sa te duci
innapoi sa ne-o aduci
pe a noastra adeluci !
acu sa vedem ce iese.......
Rayuela spune:
io incerc cu bagheta magica:Adeluuuuutzaaaaaa!!!
Am zis ca plec si iaca m-am combinat cu narancea la vrajitorii,halal!
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou