Scandinavii stiu DC... (84)
Raspunsuri - Pagina 10
Sabina spune:
vreau si eu la copenhaga
life sucks.
nu detaliez...ca explodati.imi trece mie.
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
lilanda spune:
quote:
Originally posted by Adela99
pai, io zic sa stabilim vizita in Copenhaga dupa 25 sa poata face pescaru cinste
Ahhh...pai facem ziua nationala la Copenhaga ??? Ce ziceti de vineri 2 dec. ori simbata 3 dec ???
Sabinuto, hai-ncoa ...
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
Rayuela spune:
neatza!
maaa,ce mistoc a fost aseara,am fost online cu Sabina,lena si ireana,mistoc sa apara mesaju,pac raspunsu,pac mesaju,pac raspunsu!Asa imi place !!!cam ca atunci la Eurovizion,mai stiti ce circ am facut?
liluci si Adeluci,gata ,pai o punem de o vraja la inceputul lui decembrie,noi venim!Ar fi meserie sa mai vina si alti poienari!
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou
Rayuela spune:
naranceo ar fi culmea obrazniciei sa nu vii.Lasa ca de beut ma ocup io si fetele,uokei?Si lu brasoveanu o sa-i dau numa ceai de sunatoare,promit.
Sabinski,di ce esti nacajita?
lilanda spune:
Pai, hai inchiriem ceva??? Narancea,vino cu niscai sugestii ca tu esti la Copenhaga, ccc ca la tine-acasa, cum s-ar zice!!!
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
Rayuela spune:
lilutz,cre'ca narancea a facut o vraja sa se dea disparut,am io un filing
Inchiriem,cum sa nu?
narancea spune:
pai ce sa mai inchiriam,mergem sa bem in oras si dormim in aeroport hahahahahahaha
eu zic sa mergem sa mincam la restauranul moldovenesc, apoi mergem la barul dracula si peste noapte mergem la zapaceala aia mare numita rosie mcgee, defapt in weekendele din decembrie zapaceala aia mare va fi in tot centrul copenhagei. mi se zburleste paru de pe acum cind ma gindesc ce o sa fie hahahahahahaha una ca luluci venita din straulesti de unde sta ea o sa primeasca socul danemarcei hi hi hi
poate o luam si pe vikingoasa cu noi, sa ne dam mari ca avem si noi una buna rau hahahahahahaha da eu numai o noapte stau nu tot weekendul, simbata seara verilor primul weekend in decembrie sau asa ceva
iren spune:
Vreau shi io cu vooooiii, da nu poci
Narancea bre, nu mai zice de ce-o sa facetzi voi acolo, ca m-apuca nervii!!
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
motzu Juliei+tortu lu Bogdanelu-nou!
august-septembrie-nou!
pozne
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
liris spune:
daca faceti mai spre Craciun vin si eu. dar trebuie mai incolo ca barbate-miu are un tape-out prin dec si io nu conduc ...
ooooo....aceste cuvinte ne doare!
grumpy