Scandinavii stiu DC... (84)
Raspunsuri - Pagina 8
Sabina spune:
alta idee
are o jucarie preferata? daca nu, sugestioneaz-o la una.
o puneti amandoua la culcare(pe jucarie)
peste cateva secunde vii cu jucaria si spui: s-a sculat, nu vrea nani, ce sa facem? o puneti la loc etc.din cand in cand bagi fitilu: Ami nu face asa, ami doarme imediat, e fetita cumnite.
hai c-am luat-o razna deja
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Rayuela spune:
Sabina,nu e rea ideea,dar jucaria preferata a lu Bubu e telecomanda de la televizor!Sa o pun la nani?.
Are ceva papusi dar una e decapitata,alta e bebelus dar nu ii trezeste nici un sentiment,mai are maimutoi de toate felurile si culorile,dar nu pot spune ca-i iubeste.
Problema cred ca e alta.Daca doarme putin dupa-amiaza,atunci adoarme repede seara,dar daca doarme 2 ore,e jale,isi incarca bateriile pentru inca 10 ore!
Editai ca sa zic ca nu fuge dupa mine neaparat,dar daca ma gaseste e mai rau(verificat),nici ca-i mai arde de somn,are chef de distractie!
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou
Sabina spune:
pai binenteles ca poti pune telecomanda la nani.
Sofia pune la nani orice gaseste(din proprie intiativa)ca ex: papusa, cuburi, ciorapei, telefon, mutunache, etc etc etc.
nu stiu daca solutia e sa nu doarma la pranz...daca doarme putin la amiaza, nu se scoala prost dispusa? la sofia mea asa e.
auzi.da varianta cu lasata pana cand pica singura...ati incercat-?
(mai tine careva minte n=bancu ala tampit: da cu tzianura ati incercat?)
sau cu... hihihihi
aaa....sau pune-o mai devreme la nani de pranz??? pe la un 1 asa??
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Rayuela spune:
Sabina ,sa stii ca nu m-am gindit la asta,ai dreptate,la urma urmei,si telecomanda poate dormi!.De maine incercam sa culcam telecomanda,te anunt daca da rezultate.
Faza e ca atunci cind merge la gradi,adica 3 zile,n-avem treaba cu ea,pica pe la 12 la prinz,doarme vreo 2 ore,dar pica si seara pe la 9!oboseste mai repede,iti dai seama,la cita treaba are la gradi sa cotonogeasca colegii.
Hai ca v-am facut capu calendar cu Bubu,mai bine luam exemplu de la lena si bem!ca doar e uichend!
iren spune:
Rayu, io am rezolvat problema adormitului tirziu seara punind-o pe Juli la somnu de amiaza la 11,12, se trezeshte pe la 1, shi pina la 7-8 seara cin o pun in pat nu mai doarme, nici n-ar avea kef, de altfel , asha ca pica- citeodata, citeodata nu, tre sa stau cu ea o ora ca sa-i vina kefu de somn, ca ea cinta, vorbeshte, bate din palme, sare pirleazu la mine-n pat...
Bre, io trag de mine sa ma'c la nani, da inca n-am curaj
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
motzu Juliei+tortu lu Bogdanelu-nou!
august-septembrie-nou!
pozne
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
Sabina spune:
ah,pai de ce n-ai zis de la inceput?
cand nu merge la gradi incerca sa copiezi activitatile de-acolo(mai putin cotonogitu).Pt ca de fapt alea o solicita cel mai tare, mai ales intelectual.
Si chiar daca nu ti se pare ca pica de somn...tot la 12 culc-o si in zilele de stat acasa.
si acum...sa bem!!
(io cu ceaiu)
lena spune:
Rayu sincer...ultima solutie inc-o revolutie trebe sa te sacrifici si sa o pui tu cu "cracutzele" tale la culcare, asa te va stii de sef...dar baga atentzie mare sa nu profite de tine si sa stai cu ea de povesti pana adoarme, sau la un moment dat ii spui clar: gata mami, acu Ami face nani si ii bagi un night-night, inchizi lumina si te-ai dus, si rezisti fara sa te duci la ea, chiar cu scartzaiturile de rigoare...oooops, stai ca uitai, domnitza nu doarme in pat cu zabrele, bun si el la casa omului la ceva.
Buna ideea si cu telcomanda, noi am sacrificat una, e fara baterii e post de distractie, telefon, biberon pentru papusi orice.
Sabina eu am avut o mare problema cu fii mea, care ziceai ca e stripteuza ceva numa cu hainele pe ea, nu statea...pana la urma, ziceai ca m-am prostit, ma uitam la ea si ma minunam, o admiram, asta cand se imbraca, pana i-am starnit orgoliul si acuma chiar le alege pe care le vrea ea...te doare capu ce sa mai
Rayuela spune:
E greu bre,e greu!
irenule,acu vazui ca a fost cutremur la mata,valeu!A fost puternic?
Sarimina la toate mamicile de fetitze cu fitze pentru sfaturi,sper ca va veni si seara aia minunata cind cupilu meu ma pupa de noapte buna si se culca de buna voie si nesilita de nimeni!
Sabina spune:
quote:
Originally posted by Rayuela
sper ca va veni si seara aia minunata cind cupilu meu ma pupa de noapte buna si se culca de buna voie si nesilita de nimeni!
sigur! doar ca atunci n-o sa-ti convina cu cine
iren spune:
Sabina
Rayu, nu fu puternic, mititel, o zgiltziiala shi gata, numa ca io-s shocata shi-acu
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
motzu Juliei+tortu lu Bogdanelu-nou!
august-septembrie-nou!
pozne
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.