Scandinavii stiu DC... (84)
Raspunsuri - Pagina 7
itsme spune:
Mihaela, sa-ti traiasca Diana, (si Silvia), dragalase foc amandoua! Funny cu fetele care s-au speriat singure
Rayou nu te vad bine cand creste Bubu si se face domnisoara! Deocamdata stai acolo cumintica, cu sau fara vibrator, dar ai grija sa nu te gandesti la ceva de groaza ca pe urma iesi tipand de acolo ca fetitele de la ziua Dianei
iren spune:
Aci fuse acu fro ora un cutremur mititel, de-am inghetzat instant shi-am fugit pe palier, sa sun la vecini sa le zic cc ca daca mai vine unu mare, sa shtie ca-s singura, numa cu plozii Sper sa nu mai fie, deshi ma vad stind ca huhurezu pina dimi pe comp Uratzi-mi somn adinc, ca miine vine sotzu dupa 10 zile de lipsa, shi tre sa fiu odihnita
Am uitat sa zic cc ca vecinii mei erau galagioshi shi bucuroshi nevoie mare, e meci Turcia- Elvetzia, asha ca nici nu cre c-au simtzit fro zguduiala, n-am mai sunat la ei, s-ar fi uitat la mine ca la nesanatoshi
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
motzu Juliei+tortu lu Bogdanelu-nou!
august-septembrie-nou!
pozne
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
lena spune:
irenu pai ce sa-ti zic trage adanc aer in pept...treci la o barfa acilea ca trebe sa te punem pe picioare sa fi fresh pentru husband...auzi dar ce zici tu acolo, poate la helvetzica o fi normal...dar la holandika nexam, si sa ma fi vazut pe mine intr-o zi cat de bulversata eram ca se misca patul cu mine...bagau astia nist4e stalpi in pamant cu neste animale de echipamente de se zgudia casa
Rayuela spune:
Sa o iau la rind:
irenule ,n-am vibrator maica,trebe sa ies la cumparaturi,gata cu H&M,cu pantofi ,alea alea.Retinut ideea.Cre'ca al meu consort o sa fie internat intr-o buna zi la nebuni,ca de fiecare data cind vine acasa,parca e invitat la emisiunea Surprize Surprize.Asta mai lipseste,sa-si gaseasca odrasla bantuind prin casa si nevasta masturbindu-se in closet cu lumina stinsa
Sabina,metodele enumerate de tine ,aplicate.Aproape toate.Ineficiente cu terminator Ami.Daca ne-am ascunde toti,ar fi in extaz,am facut o data figura si s-a dus frumos in sufragerie,si-a aprins singura lumina(cupilului asta nu-i e frica bre de intuneric) si a dat iama in tot ce nu are voie,telecomenzi,telefoane,etc!Pentru povesti e inca mica,au incercat bunicii,degeaba.
lena,una la mina,ce mare s-a facut Freyozaura!!!Si scumpa foc!!!
Doi la mina,nu,nu doarme in patutul ei,doarme cu mamaie.Asta e alt capitol usturator,io-s de vina ,nu am rezistat cind a trebuit,acuma suport consecintele.
itsme,pai da-mi idei la ce sa ma gindesc.Sau la cine,ca n-am inspiration.cre'ca il iau primu pe Jean Reno,la fantezat,sigur o sa functioneze
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou
Rayuela spune:
Haaahahaha,am gasit o poza cremenala cu Freyozaura,care corespunde definitiei data de tatal meu despre intelectual:
"Un intelectual este acel om care citeste cind se k...".
Sabina spune:
pai rayule, tre sa incepi cu povestile in timpul zilei, cand e mai odihnita.Cum adica prea mica???? eu ii spun de...nici nu mai tin minte de cand.
deci.
prin invaluire.
incepi pregatirea de somn ziua.poate nu te joci destul cu ea in timpul zilei? poate te vrea pe tine mai mult(cu atatea mamaie stataie etc e mai greu sa te ocupi tu exclusiv de ea)
deci faceti programu de citit povesti(chiar daca la inceput iti da cu ele in cap)si pe la 6 seara trage o joaca buna cu ea.
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
lena spune:
rayu rayu...auzi dar n-are si ea slabiciunile ei...ca eu as incerca cu abureala, stiu ca nu-i metoda tocma "pedagocica" dar merge...ia sa bag entorogatoriu:par egzampla, cand mergeti la plimbare, sigur trebe ca alerigi prin casa sa o imbraci ca deh, stiu sigur ca seamana cu a mea ...cum o pacalesti atunci, sau sa stea in carutz???
hai ca mai preparai un whiskean
Sabina spune:
asta cu imbracatu ma intereseaza si pe mine.mai ales acuma, ca e mare si se dezbraca singura9de la 2 ani facea asa).Nu pot s-o tin cu ciorapi in casa.
singura metoda care a mai functionat pt maxim o ora e imbracatu cu cele mai frumoase rochite si incaltatu cu pantofii lacuiti
acuma cu gripa a fost teroare.Schimbam rochitele de gala ca pe chiloti si pt ca n-avem chiarv asa multe de gala(numa 2 in opinia mea) am trecut pana si sarafanu de blugi in categoria rochie de Mucicireasa
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Rayuela spune:
lena ,raspuns simplu:Terminator Ami nu mai sta in carutz de vreo 2 luni
Sabina,ma joc cu ea tooooooata ziua,rar mai dispar de acasa,dar de alergaturi nu duce lipsa,e scoasa afara la aer zilnic,indiferent ca ploua,tuna, fulgera.Chiar in seara asta am stat si am chitzait si chirait cu ea vreo 2 ore,minim
hai ,sa va vaz,mamici experimentate,sariti!leno,mai baga un uischi,preventiv!
Sabina spune:
atunci bafga terapia soc.Nu mai doarme cu mamaie si gata.O saptamana o sa fie f f greu, dar daca nu cedati se rezolva.
daca nu....scrie un roman in gand juma de ora pe intuneric.sa inteleg eu ca ea dupa tine fuge?