Scandinavii stiu DC... (84)
Raspunsuri - Pagina 6
Idora spune:
Adela, felicitari pentru Pescar ca si-a gasit de lucru si mai ales in meserieAvem iar motiv sa bem
Sofia, felicitari pentru micuta Irina!E f. dragalasa
Mihaela, petrecere faina la copiisi de-abia acum m-am uitat la pozele tale.Chiar ca m-ai dat gata pe unde-ai umblat
Sabina, ti-am vazut si io castelul.E f. fain si impresionant!!
Itsme, o sa ma uit si io sa vad filmuletu, ca n-am avut timp inca!!
Lilanda, ai vorbit de parabolica??
Restul lumii
mihaela_s spune:
'mna seara!
Trec si eu prin poienitza inainte de nani, ca sa dau raportul zilei: misiune indeplinita! Petrecerea a fost reusita, se vede ca ccc copiii au mai crescut, au fost mai domestici decat anul trecut, au stiut sa-si gaseasca singuri preocupari, unele haioase...spre exemplu fetele s-au inchis in camera, la negociere cu mama gazda-eu on persoana, am convins baietii sa se joace cateva minute pe hol cu un balon pana fetele isi spun povesti de vacanta :)). Nu trece un minut, se aud tipete ascutite, toate ies gramada din camera tipand...noi speriati am crezut ca e ceva dihanie prin camera, de unde doamne sa fie asa ceva...cand colo ele isi spusesera povesti de groaza, cu fantome, strigoi si vampiri! Si acum tipau speriate ca niste pupeze! Apoi au dansat pana si LIMBO si ce mai...a fost OK!!!
lil' uite aici lanternele...sunt asa cum ti-ai imaginat, din PET!
Sofia, sa-ti traiasca bebelina mica!!!
Adela, noroc pescarului in activitate!!! In cea noua, desigur. Deci...sa bem!
istme, promit ca ma voi uita la filmuletz, acum sunt franta! Am sa revin cu impresiile, ok?
Idora, nici mie nu-mi vine sa cred cand revad pozele ca EU am fost pe acolo!
narancik, io vreau sa dispara neamtul, se poaaaateeee?
restul pupici multi, mara si mai scrie de voi!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
Sabina spune:
Adela, am uitat sa te felicit!! Felicitari! Vreau si eu job in domeniu meu
restu...noapte buna, sofia a reusit si azi sa tuseasca asa de tare incat sa dea afara tot ce cu mare chin am bagat in ea(in 12 ore cam cat o masa de-a ei de dimineata sa zicem) da in rest e bine.A reinceput sa bata si sa zgarie.
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Sabina spune:
Mara, da tu..de ce nu treci mai repede p-aici?
nu ti-a trecut depresia de reintors la servici?
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Rayuela spune:
narancea,cu mine ai dat-o in bara,cre'ca te-ai convins!
Sabinski,e semn clar ca s-a insanatosit cupilu,niic nu mai trebuie sa-i iei temperatura!'
Mihaela,am vazut pozele de la petrecere,tare frumusele fetitze ai,si cochete!
Marutza,aia a fost tooot?Vezi ca te punem pe lista la vraji,si o sa fii aici nonstop!
Asaaaaaaaaa
Eu trebuie sa fac o vraja care sa-mi adoarma copilu rapid,ca nu mai rezist.Sa va zic cum adoarme Bubu seara!Io zic ca ma duc la baie,ea pleaca cu mamaie in dormitor,face PaPa si ma pupa.Rasuflu usurata,ies si io la o lulea,fericita,dupa care incepe showul!Adica e numa vrajeala ca ea se duce la nani,se duce numa 5 minute,dupa care incepe turele prin casa.In fiecare seara acelasi circ.Eu ma incui in baie si inchid si lumina(ca se prinde ca-s acolo),mama mea o fugareste prin casa,o baga la culcare.Io dau sa ies din baie,cind iar aud din dormitor pe mamaie ,ca o roaga sa stea la nani.Si iar,plici plici plici,pasi spre usa.Iar ma ascund in baie,iar lumina stinsa.Am observat cu ocazia asta,stind io ca un papitzoi in intuneric,faptul ca avem o periutza de dinti fosforescenta.Iextraordinar!
P.S.-astept sugestii si sfaturi,cum imi pot petrece in mod placut circa o juma de ora in baie pe intuneric
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou
iren spune:
Rayu, e de coma Bobou
Shi cu jumatea de ora, io zic ori sa-tzi iei vibratoru, ori sa invetzi Braille
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
motzu Juliei+tortu lu Bogdanelu-nou!
august-septembrie-nou!
pozne
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
lena spune:
mami lui Boubou ce sa faci...bagi si tu un program recreativ de juma de ora...ntz, ntz, ntz...acu pe bune, ea inca nu doarme in patutul ala de kizi mici ?? eu pe kidul meu o aburesc pret de juma de ora ca ursu face nana, dipsy ( e teletubbies ala verde de plus) face nana...etc,etc...ii mai spun evident cate o poveste, dar nu ei peretelui ca ea tot comenteaza, stau in camera ei pana se plictiseste si cade de acord ca e mai bine in sacul de dormit cu toate chitibuseniile alea in pat, decat cu o mama super-boring
io sug la strepsilse de imi vine rau...am o durere in gat, asa surda, cretinoida...am bagat si un whiskean cu cola, sa vedem daca trece.
ia sa mai bag odata linkul: aici
Stai ca editai: are dreptate si Sabina!!!
Sabina spune:
Pai in primu rand sa nu se main roage mamaie de ea.
ascundeti-va toti( nu cred ca face asa un soc:D)
cu povesti tine? povestea cu copilu care n-a dormit si a doua zi a adormit la gradinita si au ras ceilalti de el.
Povestea cu copilul care nu dormea noaptea si a doua zi n-a mai p;utut sa ..se dea in tobogan, chestii din astea.
si bineinteles cu alba ca zapada care culca toti piticii cu bibe de lapte(sau canuta, sau jucarie preferata etc)
totul zis f calm, si moale etc etc etc.
eu sunt patita.Sofia a inceput sa doarma noaptea la 2 ani si 7 luni Pana tunci "rupea somnu in doua, trei, sau patlu"
si noaptea se mai si scula cu tipat...trebuia sa inventez tot felu de caraghioslacuri, ca avenit la usa un pitic cu haina rosie care vrea se se joace cu mocheta, da geamu nu era deschis si luna sta pe cer, adica ii spuneam ceva cu totul si cu totul absurd, care sa-i capteze atentia, si nu mai urla.Odata potolita baga bibe in gurita sin 3 secunde dusa era.
ce-am mai vazut eu la supernanny frantuzeasca:
pur si simplu luat copilu si dus in ca,mera si explicat: acuma dormi, e ora de somn, ne vedem maine dimineata etc etc.de o mie de ori:D
sau...
poate o culcati prea devreme? poate nu ii e inca somn? incearca ceai de tei cu miere pe la ora 8 seara.