Scandinavii stiu DC... (84)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

Rayu, adica nu e inca pneumonie clasica... Pe radiografie apar asa... ca niste ramificatii pe ambii plamini (nu o pata ca in pneumonia clasica). Se trateaza cu antibiotic (noua ne-a dat Klacid) si cu pufuri -- am cumparat inhalator special pt copii si pufurile respective (Becotide si Ventolin) arata asa... ca alea de le-ati vazut prin filme ca le folosesc asmaticii.

Ana e acasa, nu necesita spitalizare daca tratamentul e facut corect si daca nu face febra mare. Numa' ca nu vreti sa stiti cum tuseste...

Hai ca ma exprim tare greu la ora asta. Am dormit 6 ore in ultimele 3 zile.

Edit: Sabina, vineri am fost la dr. A fost ascultata de 2 dr diferiti si nici unul nu a auzit nimic, drept pt. care am plecat bine mersi acasa. Noaptea de vineri spre simbata a fost crunta: de la 8 seara pina a doua zi la 6 dimineata NU s-a oprit din tuse. La 10 eram cu ea in urgenta si acolo ni s-a propus sa-i facem radiografie (dupa ce a fosr reascultata la plamini cu acelasi rezultat: nu se aude nimic, plaminii sint ok). Rezultatul a fost cel de mai sus...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Carmen ce e exact boala asta? Cum se manifesta si cum a facut-o? Suna nu prea bine..ati inceput tratamentul? Insanatosire grabinca AneiJulia la multi ani scorpioanca draga, nah ca e scandinavia plina de scorpioance:)Istme... pe mine ma ia cu tremurat si-mi vine sa aprind doua tigari odata cind citesc ce povestesti! Te-ai descurcat foarte bine cu Ada, felicitarile mele sincere! Vai grea e meseria asta de parinte...! Acum simt ca nu o sa fac fatza la ce ma asteapta! Si nu cred deloc ca e mai usor cu baietii, e exact aceeasi nebunie. Uite de ex, fratele micutei Sabrina de care va povesteam, un adolescent care facea destule probleme, nu invata, cam putin responsabil, plus ca acum la 20 de ani tot cu parintii sta si nu are planuri de viitor concrete cu un job sau scoala(asta e jena mare pt parinti zice lumea pe aici, cica demonstreaza ca nu si-au facut bine treaba), pe la 17 ani cind maica-sa il admira ca parca parca isi mai revenise, avea chiar si o mica planta in camera lui pe care o ingrijea cu mare drag si devotament, ei bine hop si politia la usa lor si dupa perchezitie, s-a constatat ca minunata planta era de fapt canabis:))) Va dati seama ce glume au fost pe seama parintilor ca nu au recunoscut asa ceva:)) Dar sa speram ca o sa avem toate aici copii linistiti si educati, nah macar sa visamDeocamadata la stadiul asta de bebelushani, la faza cu dormitul am gasit o singura solutie viabila: somnul de prinz de la 12 pina la maxim 2, daca adoarme la 1, mai tirziu de 2.30 nu-l las, mama rea sunt, iau puiul din pat cu fortza.. Si am marele noroc ca el doarme inca in patut din ala cu zabrele, asa ca negocierile nu dureaza mult. El doarme numai la el in pat asa ca probleme nu sunt. Ok prea mariMultumim de complimente Rayu,bruneta nu ma mai fac, am fost de pe la 17 ani pina pe la 23, chiar parul negru negru, imi prieste mai bine blondul, nu se vede diferenta asa de aiurea la radacina cind creste si apoi blondul mai subtiaza firul, ca am nevoie:))) Cind il tin la o nuanta inchisa, cum e si des zici ca-s ileana cosinzeana cu par des si ondulat si cum mai bate si vintul aici, e durere Acum un an si ceva am avut tentativa aia de un castaniu asa dar mi-a parut rau, ca ma simt asa de blondaNN nu ti-ai vizionat febletzea blonda in timpul dansului:)) wow ce cuminte ai inceput tu saptamina! Brave boy!www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171&whichpage=1" target="_blank">Alex un baietel de 10 luni e diabetic si are mare nevoie de noiVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Carmen, multumesc mult de tot.Insanatosire grabinica Anei.Micuta de ea, sa tuseasca atata.cred ca ati fost fierti.Sa dea Domnu sa treaca repede, repede.

....Sofia a tusit asa 2 nopti, sapt trecuta...dar de cand i-am dat ridichea aia era mai bine.Doar ca nu ii trece..are episoade f urate si m-am ingrijorat ca si la voi dura de cateva sapt tusea:(.La raceala care generat tusea de la bun inceput... Ana a luat antibiotic?

of.Niciodata n-a tusit fetita mea...e prima data anu asta.

gasca...va pup si sanatate.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

bre ,io zic ca nu e ziua lu Arboritza,din cite stiu io,e pestoaica precum mua!Oricum pestii sint pretini cu scorpionii(cica sintem sigura zodie care le face fatza la scorpioni,pen'ca sintem foarte toleranti)
Sabina,Carmen,sanatate multa fetitelor!Of...e tare greu cind sint bolnaviori!

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

multa sanatate Anei!!!!!
adicatelea suntem trei pestoaice ??!!

ooooo....aceste cuvinte ne doare!

grumpy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

neata

ce surpriza am avut gasind mesaje de felicitare!
ziua mea e peste 4 luni, dar nu ma supar daca ma felicitati in fiecare luna.

carmen, habar n-am cum te simti, pot numai sa imi inchipui
doru', ai facut jurnalul Alexutei? (te intreb pe tine, ca io nu am facut la timp cupilei si acum imi pare rau)

hai ca va pup, am nitica treaba

PS. da' de unde a rasarit ideea cu felicitarile?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by arboria
va numi superstitie)
de exemplu:
azi e ziua mea si trebe sa fie soare afara, asa ca tre sa mananc un mar, ca data trecuta asa s-a intamplat cand am mancat - a iesit soarele.

de acilea Arborico!
da era numa un exemplu,am luat tzeapa
Iesti pestoaica,am ghicit io bine!Jur ca nu am vrajit nimic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

ah, rayu-paiu, cred ca asta spunea fetitzuc de Arboritza.

In alta ordine de idei, copilu meu sa straduit eroic sa manance supa si pui cu orez,Dupa care a tusit si-a vomitat.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

cred ca iar e unul care s-a hakket in forumul nostru, la fiecare pagina scrie ca pagina se incarca.

Mergi la inceput

naranceo,tu nu esti zdravan maica!

Mergi la inceput