Scandinavii stiu DC... (84)
Raspunsuri - Pagina 13
itsme spune:
mmmm...mojiiiito!
Rayou, vad ca iti functioneaza asta cu vrajile mai, ca uite eu sunt prinsa in trebi de ieri si nu mai apucai sa bag nasul aici sa va controlez, dar acu' uite ma trase ceva precum atza Vrajile tale erau
Fetelor cu copilasi mici care nu dorm singuri, cum bine zicea cineva, bucurati-va cat nu dorm cu nimeni inca Ca dupa aia incep de abia belelele (io-te cede 'le' se cer in cuvantul asta).
first pana nu uit! vikinga, esti absolut ingrozitor de frumoasa, mai! Asa ceva ar trebui sa fie ilegal !!! Si merci de comentariile la adresa familiei, si tine inapoi inzecit si foarte meritat (ma mir ca Aldito mai are obrajori, eu daca as avea asa ceva in preajma as lasa copilul fara ei de la atata ciupit
sa trecem la puradei. Mihaela, nu mai stiu exact cum am imbrobodit-o pe a mea de a stat fara celular pana la 15 ani (cred ca atata avea cand l-a primit pe primul). Cred ca pur si simplu am zis nu, si end of story. Am avut noroc ca nici ea nu-si dorea cine stie ce la momentul ala. Da' fetelor, celularu' ca celularu' si culcatul cu toti in pat ca culcatul cu toti in pat, da' sa vedeti cum e cand isi incep copiii activitatea secsuala!!! Ala e de abia soc, credeti-ma pe mine. La noi ce sa zic, all things considered nu a fost prea rau, dar tot am fost in stare de soc. Cel putin copila mea e cu capul pe umeri si n-a facut prostii, sa zic asa. Cand a apucat-o, si-a facut mai intai appointment la doctor, a discutat cu ala problema (asta fiind un barbat mai in varsta, doctorul de familie care o stie de la 5 ani si care are o slabiciune la adresa ei), si i-a cerut anticonceptionale. Dupa ce s-a intamplat evenimentul ne-a anuntat solemn la masa de cina intr-o buna zi, pentru ca noi suntem prieteni cu ea si ea era foarte fericita si a vrut sa impartaseasca cu noi acest moment de hotar! Io ca io, ca ma asteptam ca o sa se intample si chestia asta, avand in vedere ca era indragostita lulea de baiatul asta, care de cam 6 luni o tot tinea in floricele, poezii, picturi si alte minuni care impresioneaza fetele tinere, dar saracu' ta-su a fost luat complet prin surprindere si s-a inecat rau cu dumicatul ce-l avea in gura cand a auzit, de credeam ca o sa-l pierdem de-a binelea! Nu mai zic de ce ochi a facut si in ce stare de soc a intrat saracul, arata exact ca emoticonul asta Cred ca e la mijloc complexul oedipian, ca mamele de baieti si tatii de fete cred ca se socheaza mai tare la faza asta. Eu n-am apucat decat sa zic ceva de genul: "pai bine mai, mama, trebuia de la varsta asta sa incepi cu chestia asta?" La care ea a zis ca da, asa ca end of story. Taica-su a incercat el sa faca pe ranitul, dar pana la urma copila i-a explicat ca ei sunt 'in love', si l-a intrebat daca ar fi preferat in schimb sa aiba un 'one night stand' cu cineva necunoscut, la un party dupa ce ar fi baut sau ar fi fost 'stoned', asa ca in fata acestei alternative (care dupa ce se intampla aici cu tineretul, va zic ca nu e deloc departe de realitate), am sfarsit prin a ne felicita ca totusi am crescut o persoana responsabila si am acceptat ca gata, a crescut, ca ne convine sau nu!
Ei? Parca neculcatul la vreme seara nu mai suna asa rau, de-odata
Sa va dau si eu un mic raport! Azi am gradinarit cam vreo 3 ore, am strans 13 saci (tixiti) de frunze din gradina! Cred ca maine o sa am o febra la muschi clasa una, am trezit cu chestia asta muschi oe care nu cred ca stiam ca ii mai am Am bagat si mobila de gradina in garaj, asa ca e oficial, gata cu vara! Ieri a fost ziua lui tata, asa ca l-am scos la restaurant si pe el, asa ca una doua s-a terminat si week-endul asta De maine pe cai din nou!
Va doresc o saptamana la toti, care pe unde! (vreau si eu la Copenhaga cu voi!)
arboria spune:
bre, rayule, ejde coma cu vrajile matale
lasa ca vezi tu cand ajunge Ali-Amelie la varsta aia cand incepe sa functioneze gandirea magica (mai incolo se va numi superstitie)
de exemplu:
azi e ziua mea si trebe sa fie soare afara, asa ca tre sa mananc un mar, ca data trecuta asa s-a intamplat cand am mancat - a iesit soarele.
pai tu crezi ca itzmi apare asa, la o vraja de-asta slaba? trebe una din aia grea, ia mai gandeste-te
hint: incearca ceva cu futuna, delfini etc.
vik, ce frumoasa esti si bruneta! Parca ai fi sora cu Caterina (Zeta aia, stii tu)
arboria spune:
na, ca aparu itzmi-ul la vraja! mama rayu-vrajitoarea o sa iti spun de-acu
itsme, pai io am strans 30 de saci pana acum, numa' ca nu pe toti deodata, asheaaaa, cam in 3-4 saptamani. Norocu nostru ca avem si conifere pe aici, deci frunze mai putine.
Io, cand vad ca scrii despre donsoara itzmi una-alta, odata imi inchid ochii, urechile, ba imi impiedic si neuronii sa mai faca sinapse. Iau, adica, un fel de prozac imaginar.
In zece ani imi trece mie, acum e mai greu.
itsme spune:
arboriko, pai si noi am mai stans saci in fiecare week-end, dar asa, cate 2-3 pe sedinta. Azi ne-am depasit norma si am cules 13, ca s-au cam scuturat de prin pomi toti asa ca am zis ca hai sa ne scapam de o grija.
nu te speria de povestile mele ca pana creste junioara mai ai timp sa te adaptezi Daca tot m-am apucat, ia sa va mai dau sfaturi.
So, it's me, dr. Phil! Perioada cea mai grea au fost ultimii 3 ani de liceu. In perioada asta copiii dragalasi pe care ii stiti voi, (ca i-ati crescut), dispar asa, brusc si dintr-o data intr-o buna zi dupa un nor, urmand sa se reintoarca inapoi in familie cam dupa varsta de 18 ani, tansformati in niste oameni in toata firea de data asta. In aceasta perioada sunt inlocuiti de niste 'aliens' care arata doar fizic precum copilasii vostri . In rest, transformarea dinlauntrul lor e absolut uimitoare, nimic nu mai e de recunoscut. Ei, in perioada asta (cat nu sunt ei acasa) apar din pacate si toate tentatiile care-i pot face pe unii sa calce pe langa: droguri, bautura, tigari, sex, etc... Copila mea nu fumeaza si n-a incercat niciodata (din principiu, pentru ca e 'gross', ca ti se ingalbenesc degetele si mai ales ca stie ca e adictiv si odata apucat e greu sa te lasi), deci cu asta am rezolvat-o. Cu drogurile, a experimentat ea una alta (nu stiu amanunte ca nu am vrut sa stiu), dar stiu ca a facut-o, insa i-am spus si repetat mereu ca stiu ca o sa incerce la un moment dat pentru ca toata lumea din jurul ei o facea, dar o rog ca daca o sa nu se poata abtine, macar sa o faca cu cap si sa se limiteze la cele neadictive si mai putin 'harmful' (ceea ce a si facut; probabil ca a incercat de cateva ori dupa care s-a lamurit ce si cum si a incheiat si capitolul asta). Povestile despre ce se intampla insa in licee aici sunt deajuns insa sa-ti increteasca parul permanent, (fara solutie), dar nu mai intru in amanunte ca chiar sperii audienta . Cu bautura, secretul cred ca a fost 'reverse psychology', si anume noi cam de la 14-15 ani am tot imbiat-o sa bea de cate ori am baut noi, cand aveam musafiri ii puneam si ei un pahar, etc, etc. A incercat ea de cateva ori sa guste, a povestit la toata lumea din cercul ei ce parinti 'cool' suntem noi, dupa care s-a gandit probabil in sinea ei: 'chestia asta nu prea e 'cool' daca pot sa o fac cu mama si tata si prietenii lor' asa ca a trecut si asta repede in categoria 'gross', deci ca urmare copila mea pur si simplu nu e scandinavica (de loc! ). Ea e si 'designated driver' pe unde merge pe la tot felul de party-uri, asa ca asta e un alt motiv (cred ca ii place mai mult sa conduca decat sa bea ). A avut insa cateva petreceri in liceu de la care am pigulit-o cam 'lovita in aripioara' (pe vremea cand inca nu conducea), insa am incercat de fiecare data sa nu fac din tantar armasar, am stiut ca e utopic sa imi inchipui ca pot cladi un zid de manastire in jurul ei, asa ca am lasat-o sa creasca alaturi de generatia ei, amintindu-i mereu insa ca in orice faci, important e sa fii 'safe' si sa nu ranesti pe nimeni, intotdeauna. Chestia cu bautul cred ca e un 'turn-off' pentru ea si pentru ca ea neconsumand nimic la unele partiuri (pentru ca conduce, cum am zis), a asistat la imbatarea peste masura a unor prietene ale ei, care si-au cam dat dupa aia in petec si si-au pus fustele in cap, asa ca dupa ce a vazut asta a zis "no, thanks, I don't want to be in a position to make an ass of myself in public and not even remember it the next day!" (adica nu vrea sa se faca de bacanie in public si sa nici nu-si aminteasca a doua zi!). Asa ca psihologia inversata functioneaza! Si azi, cand are peste 19 ani, de cate ori merge la chef in week-end o intreb de fiecare data daca vrea sa bea, caz in care ma ofer sa fac pe taxiul, dar de cele mai multe ori ma refuza, zice ca mai amuzant e sa-i vezi pe restul beti (she has a point!)
Chestia mai amuzanta e ca mai nou cand mergem noi (parintii) la chef, cum de multe ori nu putem cadea la invoiala care din noi 2 sa nu bea (si deci sa conduca), ne scoate ea din impas de cele mai multe ori zicand "hai, mergeti si beti amandoi ca va duc eu si va aduc" La care noi zicem amandoi in unison; "Bine!" (s-a intamplat de cateva ori)
Rayou, poate poti aplica si la Boubou psihologia inversata, ia vezi daca ii zici ca NU are voie sa doarma seara DELOC, cum o sa reactioneze?
Pupici, gata pe ziua de azi, ma duc sa ma uit la tembelizor (ah, aseara am vazut "Born into Brothels", cutremurator!) Va recomand.
doruletz spune:
neatza
bre ce activi fusera poienarii weekendul asta, umplurati un capitol intreg ca in vremurile bune!
Julia fu ziua ta? La Multi Ani! sa fii fericita si sa ai tot ce-ti doresti tu!
Vazui ca si-a facut si Adelucci o aparitie meteorica, bravo Pescarului pentru job, chiar ca e bun de cinste acu'!
Rayuela tare m-au amuzat pataniile lui Amélie, parca o si vad bucuroasa ca a ramas sincurica exact ca in filmul ala "Singur acasa" sau cum ii zicea . Ii povesti si lui Alain, se distra si el da' cred ca o sa-i inghete zambetul peste vreun an doi desi acu' pare sa zica ca 'numai altora li se poate intampla'!
Mihaela si io ma uitai la poze cu fetitzuri si cu baloane colorate, sa-ti traiasca Diana, La Multi Ani fetitzei frumusele! aaa, vazui si multe si felurite prajiturele pe acolo pe mese, ce-as ma fi dat si io iama in ele putin
Vikinga, wow, ce poze, ce frumosi sunteti bre pe insula aia!
Itsme ce bafta pe domnisoara Itsme sa va aiba pe voi ca parinti, io cred ca va descurcarati de minune pana acu'
Lilanda si varu' narancea iar va paruiti bre? da di la ce va luarati de data asta fratilor?!
bre, vreau si io la Copenhagaaaa... da' nu stiu unde s-o abandonez pe Gepeta! Io stiu un restaurant simpatic si fara fite pe langa gara (langa First hotel), pacat ca nu vine vikinga ca e d'ala cu dansuri orientale. Io una, dupa unica experienta cu restaurantul Doina la Paris zisei ca nu mai calc prin restouri romanesti aflate pe alte meleaguri!
offf, iar trebe sa plec acu', doar sa ne mai laudam si noi putin cu neshte poze ale bebelacului care facu' ieri o luna. Cu aceasta mareata ocazie ii luaram si prajiturica (pe care o hapairam tot noi se intelege)
mai vin
Rayuela spune:
m-am ienervat de cu dimineata!
dorulet ,Alexuta e din ce in ce mai frumoasa!!Si ce bre,io n-am fost la intilnirea scandinavilor cu sugaru dupa mine?Am martori!Pune cupilu in carucior si haide!Daca vrei,o iau pe mama sa fie baby sitter si pe Bubu sa aiba companie Alexutza!
itsme,zic si io ca fetele,pai ai reusit perfect cu cupila,asa as vrea si io sa fie Amelie la 18 ani!Zau!
arborica, arborica,as face acu niste vraji,da nu stiu daca-mi ies,am nevoie de colaborarea poienara!
naranceo,neatza!
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou
Pegasis spune:
Ana are pneumonie interstitiala
Carmen
"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)
Rayuela spune:
aualeu,Carmen!Cum se manifesta boala asta si ce tratament trebuie?
Sper ca nu o internezi in spital
Iaca am gasit un articol desprewww.romlit.ro/www/texte05/rl41/1-3-1.html" target="_blank"> venirea lui Vargas Llosa in Romania,luati si cititi mostre de "jurnalism" de 2 lei a la Romanika.(nu ma refer la articolul lui Liiceanu,ci la fazele made in ProTV si alte televiziuni de cacao)
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou
Sabina spune:
Carmen???? te rog, amanunte. ooof, sunt f speriata, Sofia tuseste f f rau.
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.