Viata in Japonia (31)
Raspunsuri - Pagina 3
dolphin9913 spune:
Fetele noi bine ati venit . Ayumi vezi ca ti-am trimis un mail. Astazi am fost mai vrednicuta am pus poze. Vizionare placuta http://community.webshots.com/user/dolphin9913
dol
Lory_k spune:
'NEATA FETELOR! Ce mai faceti? Ma bucur ca au mai aparut si fete noi pe-aici! Ar fi super daca am reusi sa tinem legatura, sa discutam de viata noastra de-aici din Japonia! Cum e vremea pe la voi? La mine tot caldut este, seara se cam racoreste.Supararea mea este ca, zapada nu prea am sanse sa vad in zona asta. Mi-e dor de iarna adevarata! La voi cum e? VA PUP PE TOATE! O zi buna va doresc si sa auzim numai de bine!
devylla spune:
Rinosuke m-a chemat Serbanescu nu Stefanescu.E pe aproape...si imi este cunoscut numele....firma era din Bucuresti?Mama a avut prima generatie in Japonia prin 93-94.
Pe DC gasesti detoate....stiri noi pe la 'Discutii Generale',poti sa pui intrebari despre copii la 'Parintii intreaba,parintii raspound'....Este si o sectie de psihologie.La 'Prieteni din totdeauna' sunt diferite cluburi....pe sectii....zodii....vezi ca site-ul creaza dependentaSunt multe de facut pe site...cu conditia sa nu te capteze toata ziua la calculator.
dolphin ce fetita scumpa ai.Nu stiam ca e asa maricica.Sa-ti traiasca.
Lory_k cam asa dureaza certificatul...si a vorbit mama cu o functionara si i-a zis ca nu e nimic daca depaseste un pic termenul.EU fac bine,m-am obisnuit aici,acum o sa fiu ceva ocupata cu mutarea dar inca o sapatamna doua sunt libera cred.Vreau sa imi gasesc de munca in curand...daca nu ma angajeaza tasu.Vreau un bb dar....sotzu zice sa mai asteptam si bine zice....o sa vina si bb.Am vazuy pozicile nush daca ti-am mai spus...e scump foc Alinutzu.
Pe aici e cald,e de pulover afara,seara se lasa frigul,zapada sper eu dar degeaba.Deabia astept Craciunul sa fac papa romaneasca.In rest sunt bine....cred eu
Hai ca m-am lungit.Va pup si o zi frumoasa!
poze foarte noi
bubulinele
'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina
boneca30 spune:
Buna fetelor!Ce mai faceti ce mai ziceti?
Eli era si normal sa nu poti vedea pozele ,din greseala mea ,ele sunt facute public,numai ca eu am scris gresit adresa!Cu Viki oricum vb mai mult Rom,chiar daca as vrea sa nu vb cu ea tot imi scapa,ea oricum intelege bine toate3 limbile si si vb nu fluent logic nu este nici varsta,e prea devreme ,daca seamna cu mami o sa vb muuuuuuuuuult la viata eiSi eu ma gandeam la o varguta de SF NICOLAE ptr Viki mai merita din cand in cand dar sa nu exageram sunt micuti inca si cand ai vezi cum lasa boticul ti se rupe sufletul!!Pupici lui Stef
LORY_K si mie miar face mare placere sa vb mai des pe DC despre viata noastra de zi cu zi aici in si cu siguranta am avea multe de invatat una de la alta!Pupici lui ALIN cel mic
Rinosuke sa stii ca nici eu nu am mult timp pe DC dar cu rabdare si timp invatam noi sa umblam pe el si eu am facut multe gafe si nu m-am simtit bine asta este din greseli invatam!dulci la baietelului japonez roman!
Cam atat deocamdata de scris am fffffffmulta treaba si deja este tarziu!poate am sa intru mai tarziu cu cateva intrebari ptr cele mai vechii fete de pe DC!Va pupicesc dulce pe toate si toti bebeii nazdravani si sustin ce a scris Lory_k sa vb mai des si un pic mai mult despre noi sa ne cunoastem mai bine!
http://br.pg.photos.yahoo.com/ph/pli_vic_ella/my_photos
Roxy si Viktoria
Lory_k spune:
Fetelor, ce faceti? Cu ce v-ati umplut timpul astazi? Eu ca de obicei cu Alinutul meu, pe seara am fost la cumparaturi, si abia astept sa ma bag in pat la culcarica! Va doresc o noapte buna si sa auzim numai de bine! VA PUP!
ML spune:
Buna fetelor, ma scuz ca vin asa pe capul vostru mai ales ca am mai pus intrebarea asta la "Parintii intreaba"... Pe scurt: dau japonezii TOFU copiilor?
Intreb pt. ca fetitei mele ii place tare si am inteles ca soia ar fi cancerigena in cantitati mai mari si nu este indicata copiilor, barbatilor si femeilor mai tinere... Ma puteti lamuri voi? Multumesc frumos.
devylla spune:
quote:si inca cum.Bineinteles ca le dau copiilor,e nelipsit din alimentatia zilnica a unui japonez(aproape).Cel putin sunt multi care mananca foarte mult tofu de asemenea si copii,iar ca soia ar fi cancerigena nu stiu...dar nu cred
Originally posted by ML
Buna fetelor, ma scuz ca vin asa pe capul vostru mai ales ca am mai pus intrebarea asta la "Parintii intreaba"... Pe scurt: dau japonezii TOFU copiilor?
Intreb pt. ca fetitei mele ii place tare si am inteles ca soia ar fi cancerigena in cantitati mai mari si nu este indicata copiilor, barbatilor si femeilor mai tinere... Ma puteti lamuri voi? Multumesc frumos.
poze foarte noi
bubulinele
'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina
hanako2004 spune:
HAJIME MASHITE nu sunt chiar noua dar nam indraznit niciodata sa ma bag in discutile voastre insa i-mi sunteti dragi si mam gandit sa intru si eu in grupul vostru sper sa nu deranjez
iroshiku onegaishimasu
http://community.webshotos.com/user/emilyohashi100
hanako2004 spune:
fetelor vreau sa pun si eu poze cu fetita mea numai ca nu reusesccum si ce tre sa fac va rog sa-mi ziceti si mieva multumesc mult
http://community.webshotos.com/user/emilyohashi100
Lia spune:
quote:
Originally posted by ML
da,le dau copiilor si tofu si ceai verde(contine mai multa cofeina decat cafeaua) si alte kestii nu tocmai fericite,cum ar fi sushi,mancaruri sarate,carne cu multa grasime,etc.Eu sunt impotriva tuturor obiceiurilor alimentare nesanatoase cand e vorba despre Andy,am citit si eu ca tofu e cancerigen...presupun ca daca-i dai din cand in cand,e in regula.Lui Andy nu-i place tofu,asa ca mananca foarte rar-n-am motive de ingrijorare pe tema asta.