Viata in Japonia (31)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ML spune:

Multumesc frumos fetelor pt. raspuns! Da, stiam ca Tofu ar fi cancerigena producand estrogen, dar ca in cantitati mai mici e OK (nu stiu cat de mici insa!). Citeam de curand ca japonezi care se muta in SUA (si isi schimba dieta) prezinta acelasi risc de a face cancer ca si americanii de unde concluzia ca dieta japoneza e f. sanatoasa. Oricum probabil ca se referau la cea practicata din batrani in Japonia. Bine ca mi-ai amintit Lia de ceai verde. Am sa-i dau fetitei ca-i place. Si eu beau decafeinizat, cu lamaie si miere si-i bunicel. Multumesc frumos inca o data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Akuma spune:

Fetelor, va rog frumos daca stiti sa-mi spuneti si mie pentru obtinerea vizei USA ce acte sint necesare si cit dureaza pina obtii viza, in februarie vreau sa ma duc in California pentru 5 zile asta in caz ca-mi dau americanii viza.Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Akuma depinde cu ce scop te duci alea 5 zile in State: in interes de serviciu, ca turist. Vezi pe siteul Ambasasei USA din Jp:
http://japan.usembassy.gov/e/visa/tvisa-nivapply.html
gasesti tot ce ai nevoie sa stii+ formularele cu pricina.

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boneca30 spune:

Buna fetelor!LA MULTZI ANI tuturor SF ANDREI!Multe bucurii si numai bine!la totzi,

Roxy si Viktoria

Mergi la inceput

Ralucami, multumesc, vreau sa ma duc ca turist, am citit linck-ul de la tine si separe ca e deja prea tarziu pentru obtinerea vizei. trebuia sa depun cererea cu 90 de zile inainte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana Claudia spune:

Akuma nu e prea tarziu pentru viza SUA. Tocmai au luat-o niste prieteni in noiembrie si pleaca in decembrie. Trebuie sa ai toate actele cerute de ei si in primul rand rezervarea facuta prin agentie (sau pe internet, etc.) ca sa dovedesti ca pleci acolo ca turist. Viza se da in 5-10 zile si o poti primi pe un an, 5 ani sau 10 ani...nu stiu in functie de ce criterii.

http://uk.geocities.com/dana_claudia/mypage.html

Mergi la inceput

dana claudia, multmumesc pentru informatii, cam asa mi-au zis si amicii din california, am sa incerc, inca odata plecaciuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Akuma sa-ti mai zic si eu ca am o prietena care a aplicat in vara la Osaka si a fost refuzata, ea tot asa vroia sa plece singura pt cateva zile :
-sa ai serviciu in jap (o adeverinta de la servici e indicata)
-sa nu iti expire viza de japan chiar in perioada respectiva, adica in momentul in care aplici sa fie valabila inca cel putin 6 luni
-e chiar indicat sa mergi cu nihon-jinul dupa tine altfel nu stiu daca prezinti credibilitate, eterna poveste
-rezervare la hotel si la avion
Cel mai important cred ca e faptul ca mergi singura sau cu sotul.Se pare ca atarna mult in balanta ...bafta multa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Am uitat sa zic ca ea e angajata intr-o institutie medicala, deci la faza cu serviciul a fost ok.Ce a fost naspa la ea era ca trebuia sa-si reinnoiasca viza cam in 2 luni parca si ca mergea singura. Uitasem sa zic si de extrasul de cont, da banuiesc ca stiai. Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boneca30 spune:

Buna fetelor !ce mai facetzi?,cum atzi petrecut ziua de ieri

1 DECEMBRIE ziua natzionala a ROMANIEI!Cam multa liniste pe aici,nu mai zice nimeni nimicNoi suntem bine ne-am distrat de duminica o tzinem lanzt cu musafiri cadouri,credeam ca si azi scapam de musafiri dar nu avem sanse asta este,se pare ca Decembrie este compromisa,multa agitaztie la noi la voi nu stiu cum este!
Va pupic dulce pe toate,si pe nazdravani!!!!!!!!!![
pup][pup] LA MULTZI ANI

Roxy si Viktoria

Mergi la inceput