Viata in Japonia (31)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shian spune:

Tot eu...
Bine ai venit Boneca30 si bb Viktoria!Cand aveti timp spuneti-ne mai multe despre voi.Poate si cateva poze...
Pupici!

Nshiro,cum decurge sarcina?Imi lipsesc postarile tale...
Sanatate si o sarcina cat mai usoara!

Devylla,ne obisnuisei cu postarile zilnice,unde-ai disparut?
Ce-ti mai fac nepotii?

Unde sunteti fetelor?

Anca & Shion
http://community.webshots.com/user/shian124

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

Buna fetele...
Ce mai faceti?N-am mai intrat de mult pe aici din lipsa timpului...Pitica mea imi ocupa tot timpul.
Eli,felicitari pt. Stefanut...e frumusel foc!
Acu` sa ma laud si eu...Reina a pozat si ea pt. o revista...cind apare dau sfoara-n tara!A fost cumintica foc.
Anca,ce mare s-a facut Shion...sa-ti traiasca!
Va las acum ca s-a trezit pitica...
Am sa revin si am sa pun si pozici noi...daca reusesc!
Va pupam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

Tot eu!
Bun venit fetelor noi si sedere indelungata!
Sper sa va simtiti bine printre noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Neata fetelor!
Lory_k inca e in lucru certificatul lui bb,e in tara se ocupa mama de el.Vrem sa vedem pozici cu Alinutzu daca ai timp sa pui....
Anca(shian)s-a facut scump foc Shion,sa-ti traiasca.O sa faca furori pe la fete cand va creste.Seamana cu tati lui si cu tine.
Nepoteii mei cresc,se fac mari,pana o sa am eu bb meu ma minunez de ei,in curand se apropie ziua lor si dam mare petrecere.
Bun Venit fetelor noi si sedere placuta la noi!

poze foarte noi
bubulinele
'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lory_k spune:

SALUTARE LA TOATA LUMEA! In primul rand vreau sa le urez BUN VENIT FETELOR NOI! Nu stiu de ce, dar e mare liniste pe-aici! Ce mai faceti? Chiar asa ocupate sunteti?

DEVYLLA, eu pun tot timpul poze cu Alinutul meu! Da-i click la album si il poti vedea! Certificatul dureaza cam o luna si jumatate, nu? Tu ce mai faci?
Fetelor, ce le pregatiti copilasilor pt. Mos Niculae? De sarbatori ce planuri aveti? VA PUP PE TOATE! O zi buna va doresc si sa auzim numai de bine!
Lory_kluiALIN CRISTIAN

http://community.webshots.com/user/alink119

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boneca30 spune:

Fetelor!Ce mai faceti?Noi suntem binisor,Viki nu pera este bine de,ies caninii de sus si o maselutza ,nu plange dar e cam matzaita si mie nu-mi place,asta e!,trebuie sa am rabdare!!!Sa va spun cate ceva despre noi:sunt casatorita cu Brazilian,pe Viki am nascuto in Romania la spitGIULESTI ,s-a nascut cu 3.200kg,52cm,apgar 9,10,10 ,pe data de 70.06.2004,ora 1:45,duminica spre luni!Am cam avut de astepta cu viza ptr Viki,asa ca am ajuns incand Viki avea 8 luni,s-a acomodat foarte repede,si cu Tati ,mancarica,si orarul de aici!Pana in prezent sunt ffff multumita de ea!!!A inceput sa vb in 3 limbi nu stiu ce am sa fac cu ea,la ce limba sa optez ca sa nu o zapaces de creieri!,ptr ca intelege bine ! Voi cum ati facut cu VIGANTOLUL ?eu inca ai mai dau 2 pic pe zii!,care ati nascut in tara si cum ati facut?!!!! Anca-Shion felicitari ca ati reusit sa treceti la olita ,scapati de pampersi Fetele cam atata ptr azi ca nu prea sunt inspirata.Am sa pun si pun si cateva cu Viki! Pupici la ,,,,si la viitoare

Roxysi Viki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boneca30 spune:

Tot eu sunt sa va stresez!Am pus

http://br.pg.photos.yahoo.com/ph/pli_vic_elle/my_photos Roxy si Viki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolphin9913 spune:

Buna fetele nu am apucat nici in ziiua de azi sa pun poze. Sant tare ocupata, ne mutam in Hamamatsu. Care santeti prin zona Yoroshiku desu. Si cum va spuneam ca ne dorim al 2-lea bb, cred ca am ramas insarcinata dar pana nu fac testul nu se stie. Luna viitoare cam pe la inceput o sa va dau vestea ( da sau nu ). Sa de-a Domnul sa fie de bine,

dol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Dolphin,eu sunt din Hamamatsu;suntem cateva romance casatorite aici.
Astept un mail de la tine.Cam cand te vei muta?

Bianca
http://community.webshots.com/user/ayumi118

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

Buna!

sandra20 la multi ani, multa sanatate si tot ce iti doresti sa se indeplineasca! Ce mai faci? Ce mai face George?

Nina, felicitari pt Reina, mic fotomodel. Abia astept sa ii vad poza in revista!

Shian, farte frumoase pozele. Abia astept sa il vad pe Shion si nu numai.

Fetele noi, boneca30 si machupichu, bine ati venit!

boneca30, nu pot vedea pozele. cred ca nu ai facut albumul public. Eu sunt de parere ca tu sa vb romana cu Viki, sotul portugheza, iar pt ca locuiti aici va prinde de la Tv, gradinita, scoala, japoneza. Pupicei sa iasa repede si fara mari dureri dintisorii!

Madachan, hisashiburi. Sigur ca-mi aduc aminte de tine. Ce-ti face puiul? Inca un pic si face anul. nu-mi vine sa cred. Prin Japonia o sa mai ajungeti? Pupicei si sanatate!

Ayumi

Fetelor, multumesc foarte mult pt felicitari.

De Mos Nicolae nu stiu ce o sa ii iau lui Stef. Oricum jucariile sunt interesante cateva minute sau doar daca ma joc si eu cu el, cel putin asa e la noi. Pe el in captiveaza oale, polonice, linguri, deschisul sertarelor si a usilor, aruncatul papucilor de pe rafturi, joaca de-a v-ati ascunselea, fugaritul in jurul mesei. Dar jucarii tot ii cumparam, cand eu, cand tati . Poate niste sosetele ca i-a crescut piciorusul si sostele intra si bine in papucii lui micuti, asa ca sa respectam traditia. Si-o varguta, tare bine i-ar prinde .

De Craciun, Revelion, nu stiu ce v-om face, nu ne-am gandit pana asa departe. Sanatosi sa fim, reatul mai vedem noi.

Va pupam, sa aveti un sfarsit de saptamana placut! Somnic usor!

_
O zi plina de bucurii, Eli & Stef
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei noi

Mergi la inceput