Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (2)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Buna dimineata, mamici si bebici. Ca burtici nu mai avem.
Io sunt tare suparata ca fata mea de aseara nu mai mananca asa cu pofta. Nici nu-si mai mananca toata ratia de 100 ml. Cand 80, cand 60. Si asta dupa ce sta o ora cu bibe in gura. Inainte lua masa intr-o juma' de ora, 100 ml, acuuma stam o ora si abia ia asa putin. Oare nu-i place gustul lapticului asta nou? Ieri i-a placut. De aseara nu-l mai papa cu placere. Ce o fi cu ea? O fi vreo toana de moment? Ati patit asa ceva? Codruta, parca tu ziceai ca fetita ta nu prea mai mananca. Cum ai rezolvat?

http://pg.photos.yahoo.com/ph/karmenutza2004/album?.dir=/6b3f

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani_flor spune:

Buna dimineata dragalaselor,

Ioana, merci mult de info, se pare ca trebuie sa mai asteptam cu pretentiile noastre

Antoanela!!! Si noi regurgitam (nu vomitam) dar foarte foarte mult. Dam afara mult aer si cu toate astea tot se mai scurge din guritza. Citeva transe bune. Sunt foarte rare mesele in care nu se intimpla asa ceva. Dar sunt si mese in care am senzatia ca nu ia nimica, ca da afara cam tot ce ia. Nu vomita cu jet, pur si simplu ii vine inapoi. Si mie mi-e teama cu regurgitatul in somn, de multe ori vine foarte mult inapoi si din cite stiu eu se poate ineca Noi suntem pe lapte praf, azi i-am schimbat laptele, sa vedem daca imbunatatim ceva ...

Fetelor, mi-a racit copchila. Banuiesc ca a luat de la sora mare. Care i se baga in suflet rau de tot si mie nu imi vine sa ii stavilesc elanul sa nu o apuce crizele. Exista remedii?? Banuiesc ca nu . E fonfanita saracutza si ii curg si ochisorii.

Va pup,
Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Carmen, eu nu stiu din proprie experienta, dar am citit ca uneori mamicile schimba si 3 feluri de lapte pina descopera care gust ii place mai mult bb-ului.
Daniela, zi-i soacrei ca tu crezi ca a racit de la ea, si sa o mai slabeasca un pic.

Si Mruna a regurgitat foarte mult, dar de pe la 2 luni s-au rarit regurgitarile. Mai mult, observam cum ii vine inapoi laptele, il pastreaza in gurita si il inghite la loc. Ce fata econoama are mama.

Ioana, mama Mirunei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Si Catalinei ii vine laptele inapoi. Nu chiar la fiecare masa. Mai ales daca nu ragaie suficient. De obicei ragaie de 2 ori dar ii vine si mai tarziu sa ragaie, dupa ce o pun in patut. O apuca intai o foiala si daca sunt pe faza, o ridic in brate. Daca nu, o gasesc cu lapticul pe obraz. Si chiar si la 2 ore dupa ce a papat. Ideal este sa stea culcati pe partea dreapta (asa zice in "cartea cartilor"). Daca nu, macar capul sa fie intors intr-o parte. Fii-mea s-a invatat sa stea culcata pe spate dar capul il tine intr-o parte.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/karmenutza2004/album?.dir=/6b3f

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natydea spune:

Ioana mi-am atasat si eu poze la albumul mamicilor si la pitici. Chiar daca nu intru prea des va citesc tot timpul. Piticului meu ii place sa adoarma numai in brate si cand nu sunt cu el incerc sa fac si eu mancare sau curat.
Va pup pe toate si sper sa intru mai des.
Pupici, Dea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Cu ocazia implinirii a doua saptamani(ieri), m-am cantarit si ma pot lauda ca am exact greutatea pe care o aveam cand am ramas gravida:60 de kile. As vrea sa mai dau jos vreo 2-3, nu mai mult, ca dupa devin prea schiloada..
Stiu ca zicea o mamica de vigantol, ca dr ii prescrisese lui bebe 3 pic. pe zi si a avut ceva reactii ciudate..parca mysweetest..si lui alex tot 3 a zis sa-i dau. sa ma astept la vreo diaree, ceva? el oricum are diaree postprandiala, fiindca am eu laptele ft gras.

deea & bebe alex (27.10.05)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Ah, si inca ceva..fetele care ati facut cezariana, voi cate fire ati avut? Eu am avut 11 si mi se pare cam mult..m-or fi ciopartit degeaba?

deea & bebe alex (27.10.05)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

deeapui eu am avut 9 fire, dar acum se mai vede urma de la 4 doar...

Irina si Vladut (26.08.2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaCostiurin spune:

Buna ziua!
Alta zi in care nu mergem la plimbare, bluhh! Asa-i de umed ca am bagat rufele in casa, ca nu-i chip sa se usuce afara... Si pe mine ma chinuie "romantismul", off.
Azi-noapte am avut premiera: a papat la 10, e drept ca bine, vreo 150ml de san, a dormit 1 ora jumate, a avut program artistic pana pe la 1, apoi somn pana la 7!!! nu tu papa, nu tu nimic. E drept, cand s-a trezit, fiara, nu alta, pana a primit de mancare!
Sa va zic drept, de pe la 6 m-am trezit eu si ma tot foiam, ca ma intrebam ce sa fac, sa-l trezesc sa pape sau nu?! Noroc cu ta-su, fire practica, ca m-a facut sa-l las in pace.
Vad ca si acum le doarme, se mai frichine putin si adoarme iar - evident, pe burta si cu capul pe stanga, nu-i chip sa ii schimbi pozitia fara concerte majore!
Facuram 6 saptamani impreuna, ce-a trecut timpul!
Plansul e cu lacrimi de vreo 2-3 saptamani. La inceput putine, acum ii curg si pe obraz daca plange mai mult! Lacrimi de crocodil, nu alta!
Radu ia 6 pic de vigantol, asa ca 3 sunt pepsi... n-a avut nimic de la ele; in schimb calciul continua sa-l irite, of! Si 15 zile/luna tre' sa-l chinuim.
Heheheeeh, cand va aud cu greutatea ca inainte de a ramane gravide... Eu am 10 kg in plus si nu par a le da jos de bunavoie - si efort nu fac pana mai storc ceva din tzatze!! noroc ca intru in garderoba sotului, mai precis niste blugi care i-au ramas stramti, niste reiati care imi sunt largi - face bine la moral!! - si pantaloni de trening. tzoale nu imi iau, uite-asa!! Ce, o sa raman grasa pe vecie!?
Cu regurgitarea, se intampla si la noi, dar destul de rar. Da, si la 2 ore ii mai vine putin laptic pe gura - il gasesc pe cearceaf. Dar el isi tine mereu capul pe o parte si n-am observat probleme pana acum. O singura data a venit laptic si pe nas, a fost o ragaiala "mega".
Nici eu nu i-am mai sters buricul de cand s-a vindecat... Ia sa reiau procedura de la baia urmatoare!
A inceput sa-i fie mic Pampers nr. 2, dar mai tin de ei ca mai am un rand in punga! maine e zi de cantarit, sa vedem ce gras mai avem.
Bebeii vostri fornaiesc aparent fara motiv? Ca al meu are program de fornait si de tors, am crezut ca are nasul infundat si am aplicat procedura de desfundare, dar nimic, in plus cu suza in gura respira ok pe nas, si tot asa in somn - cu toate ca mai tine gura deschisa, respira tot pe nas. Ce-o fi asta?!

Raluca, mama Radului
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

Buna mamicute

Felicitari si La Multi Ani: Alex (Monicafrosa) cu implinirea celor 3 luni. Monica Maria (Ancadm) fata mare de 2 luni. Sa cresteti mari si sanatosi, si sa aduceti numai bucurii parintilor.

Karmen - fata mea are lacrimi dar nu-i curg siroaie, doar citeva picaturi.

Fetelor v-am vazut pozele cu bb-ei, sunt foarte frumosi. E super ideea cu albumurile.

Vorbiti de voma si recurgitare la bb. Fata mea de 3 ori a vomat cu get, nu imi fac griji (mama denaturata ce sunt), au fost in timpul colicilor. De recurgitat se intimpla foarte rar. Noaptea, daca as lasa-o pe spate - nu-i problema, ar intoarce capul, dar sa fiu linistita o culc pe o parte, la spate ii pun ca suport o pernuta in forma de bat. Cind sta pe spate nu tine catul drept, tot timpul e in parti, asa ca noi folosim ziua o pernuta ortopedica care ii sustine capusorul.

In rest suntem ok, papam bine, luam in greutate, ne plingem doar de colici, insa speram sa ne treaca cit de curind posibil si sa nu fie foarte dureroase.

-------------------------------
Lucia mamili lui Lauras (4 oct 2005)

Tot ce se intimpla, se intimpla spre bine.

Mergi la inceput