Fetele din America (55)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

am intrat sa le urez proaspetelor mamici bebelusi mancaciosi si destepti:-)

mai vroiam sa va spun de o stire comicoasa pe care am citit-o azi in ziar. cica un anume elev, inca in liceu, din nu stiu ce orasel uitat de lume din michigan, care a implinit varsta de 18 ani a candidat la primaria orasului. cu banii economisiti de aasta vara, o suma modica, de 700$, obtinuti din vanzarea bomboanelor, s-a promovat in oraselul asta cu numai 4800 de locuitori. a batut din usa in usa, a convins lumea si oamenii l-au votat, in final sa iasa invingator impotriva fostului primar ce a stat confortabil 8 ani in frunte. ei bine, se poate:-) oare sa ne apucam si noi de candidat? sa facem vietile imigrantilor mai rozii?:)

_
"I'll make him an offer he cannot refuse"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Meems, multumesc!
A auzit cineva de restaurantul Mignon (romanesc, in Los Angeles)?

Razhore, de ce esti rautacios? Nu cred ca e treaba ta (sau a vreunuia dintre noi) sa dai indicatii ce sa faca oamenii cu banii lor sau sa judeci metoda prin care au ales sa dea o mana de ajutor.

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Multumesc Anamaria, m-am lamurit si cu extra-cecul si cu aricioii.
Lexi asa a inteles si baiatul. Mai incearca cu alte vize. Multumesc,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Nematics, multumesc mult esti o draguta. Din pacate Pgh e cam la vreo 5 ore distanta de Philly deci tot prin posta e mai bine cred. AM rugat-o pe AlinaS (BTW postarea ei e la mamici si tatici singuri) sa-mi dea adresa unde putem sa ii trimitem. In profilul ei se spune ca e din Bucuresti dar in postare a dat de inteles ca e din Timisoara. Nu mi-e clar. O sa revin cu precizari cind raspunde ea. Multumesc inca o data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Eu dupa povestea familiei Florescu, as zice sa verifice cineva povestea AlineiS daca se poate. Daca as fi sigura ca spune adevarul, as ajuta si eu, dar nu exista nici o verificare in cazul ei si nu imi place sa arunc banii aiurea. In cazul familiei Florescu au fost multe fete de pe forum la ei acasa, a fost caz verificat si tot au zbarcit-o ei putin in final.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

lai sotul zice ca nu mai exista acel restaurant de care zici tu. Dar recomandam si noi Dunarea, mancare buna, curat, oameni draguti. Chiar ciorba de burta si mititei sunt foarte buni la ei.

Nicole mamica lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
0 - 2 years 2 - 3 years
Opere de arte Mini-Vacante
Exerciti Animate

Decalotarea nu este necesara la baietei daca urineaza in jet si nu au infecti repetate in zona genitala. Apa si sapunul sunt suficiente pt pastrarea igienei intime la baieti. Luati si cititi despre www.cirp.org/library/treatment/phimosis/index_ro.html" target="_blank">FIMOZA si nu va mai chinuiti inutil bieti copilasi nevinovati.
Este totul normal daca arata www.cirp.org/library/normal/" target="_blank">ASA
Intrebari fregvente despre www.cirp.org/pages/parents/FAQ/index_ro.html" target="_blank">CIRCUMCIZIE. www.cirp.org/library/procedure/plastibell/" target="_blank">Poze cu etapele unei operati de CIRCUMCIZIE... priviti, mirativa, crucitiva si GANDITI-VA BINE

Mergi la inceput

Ruxij, fata spune ca nu are haine pt. interviu. Nu am avut rabdare sa ii citesc toata povestea si deja sint la subiectul ei fete pro si contra ajutarii ei... Eu as ajuta-o acum, o singura data. Eu am gramezi de haine, unele cu price tag pe ele ori eu acum lucrez intr-o firma de software nu ies din blugi... ma gindeam sa dau aceste haine la Goodwill dar daca altcineva din tara poate beneficia de ele, de ce sa nu i le dau ei? Apoi nu are bani sa cumpere dulciuri copiilor ei, voiam sa le trimit niste trufe de ciocolata. Asta e tot cu sfaturi ca pe viitor sa nu mai faca imprudente sa isi piarda jobul... Efectiv bunica mea din partea tatalui a fost single parent si eu sint single parent... mi-e mila de eaNematics, mai este o fata Delia care spune ca se duce in tara in dec. si vrea sa o ajute pe ALina... daca gasesc pe cineva sa merga direct in Timisoara cred ca va fi mai simplu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

OK, e mai bine asa.

"Trebuie-n viata sa te grabesti incet de vrei la timp sa-ntirzii"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Gabbriela, multumesc pt. info!

Lai

Mergi la inceput

Fetelor, Delia21 e insarcinata si la mijlocul lui dec. cind se preconiza sa plece in Ro o sa fie in 30 sapt. Are rezervare dar nu stie daca o va lasa doctorul sa zboare... Daca mai exista cineva care merge la Timisoara si are loc pt. citeva lucruri de imbracat si niste bomboane de ciocolata (max 3 lbs) va rog spuneti-mi (eventual pe pm). AlinaS e dintr-un sst de linga timisoara. Multumesc.

Mergi la inceput