Fetele din America (55)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Andrada...daca platesti o rata in plus pe an pe toata viata imprumutului cumulativ (13 checkuri pt. morgage pe an) atunci viata mortgageului se reduce cu 5 ani (deci nu mai ai 30 de ani ci doar 25).
Hai ca m-am exprimat ca naiba dar la ora asta am neuronii prajiti (nu ca as fii mai explicita in zilele mele bune dar.....

Uite ce am gasit eu despre arici: About Hedgehogs...

Ah...si la NJ iti trebuie permis de la State Fish and Game...e $10.

Anamaria mama la Nick (7)& Alex (4)

People who say they sleep like a baby usually don't have one.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Ana Maria a explicat bine, ce am vrut sa exprim mai sus. Totul e ca acel extra payment sa fie scazut din principal. In primii ani se plateste mai mult interesul la casa, deabea dupa 3-4 ani vezi cum iti scade din principal datoriile de la banca.

Matei al meu vrea o broasca testoasta. Avand in vedere ca noi o sa fim in RO de Craciun, nu pot sa o ascund prin bagage. Nu prea sant inspirata la ce sa le aduca mosul anul asta.
Plus de asta pe 6 Decembrie vine Mos Niculae la noi acasa, iar anul asta baietii au cizme mari si incap o gramada.
Voi a-ti inceput targuierile pentru copii vostri?
Cred ca o sa le iau Heeley sau Wheeley - ca am uitat cum le zice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Originally posted by Laura Takacs

Asa e, Conchita, pt ca interesul se calculeaza pe zile nu luna...asa e si la mortgage.

am invatat si io la mate ca interesul la car loans se calculeaza pe zi, e si o formula, dar nu m-am gandit sa aplic formula constructiv pana nu mi-a zis cineva ca la prosti. :-))

da, si la case e la fel, platesi 13 rate pe an against principal si te-ai scos cu 5 ani de la mortgage.

ca tot vorbiti de cadouri, cine se pricepe la telescoape? la ce sa ma uit cand cumpar unul?

Mergi la inceput

Mai, Conchita, eu zic sa te uiti la stele si la planete daca-ti iei unul.
Sau daca vrei sa-l folosesti in timpul zilei, uita-te in casa la vecini

Mergi la inceput

Ok, just jocking... Uite aici un link care te-ar putea ajuta:

http://skyandtelescope.com/howto/scopes/article_241_1.asp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Toate companiile de mortgage ofera program de plata accelerata (fara extra-payments) doar platiti mortgage de 2 ori pe luna in loc de o singura data si tot se scurteaza citiva ani din plata mortgage-ului plus economisiti ceva $$$$ in interest.Voiam sa intreb daca pleaca cineva in tara luna asta sau luna viitoare pt. ca as avea de trimis ceva haine si dulciuri pt. Alina S. din Timisoara si copiii ei (vedeti topicul postat de ea "nu credeam ca e asa greu" la "in unul sau in doi.." sau pe acolo). Sa zicem o greutate de 1kg-1.5kg. Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lexi spune:

quote:
Originally posted by Andrada

Cit de repede poate cineva cu greencard aici (de un an) sa isi aduca logodnica/sotia din tara?

andrada, uite ce-am mai aflat: daca logodnicul e deja cu green card, procesul e ceva mai lung, in sensul ca nu-si poate aduce jumatatea din tara decat dupa ce devine cetatean. paradoxal, era mai simplu daca avea viza H1, pentru ca atunci o putea aduce cu H4 (de insotitor). iaca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Adrienne,

eu plec in tara pe 13 decembrie, daca nu gasesti alta solutie mai eficienta, pot sa te ajut. Greutatea nu ar fi o problema, deocamdata.
Numai ca eu sunt in Colorado si cred ca te costa la fel sa-mi trimiti pachetul prin posta mie sau direct in RO. Daca esti aproape de Washington, ne-am putea vedea in saptamina cu Thanksgivingul, cind voi fi acolo.

"Trebuie-n viata sa te grabesti incet de vrei la timp sa-ntirzii"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Multumesc mult. Eu sint in Pittsburgh PA. E posibil sa merg in DC de Thanksgiving. Daca vin poate ne intilnim...In Pgh nu vii? Stai putin sa ma uit pe site la usps sa vad cit costa 1Kg trimis in Tmisoara... o clipa te rog... eu am intrebat in virtutea inertiei caci stiu de cite ori trimit pachete la ai mei costa $$... Draga mea, ti le trimit tie. Pt. trimis in tara 3lbs costa $22 cu airmail, si $21.75 by boat. Ca sa ti le trimit tie costa < $10...Revin peste citeva zile cind o sa stiu mai precis ce facem de Thxgiving. mersi mult de tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Adrienne,

eu nu stiu zona, la sf. saptaminii astea s-ar putea sa merg de la Washington la Philadelphia pt. 2 zile; nu stiu daca asa e mai simplu.

Apoi trebuie sa-mi explici cum trimit de la Bucuresti la Timisoara, caci eu ma opresc la Bucuresti.

Mergi la inceput