Fetele din America (55)
Raspunsuri - Pagina 7
ruxij spune:
Despre asigurari medicale pentru parinti pe durata sederii in US, eu stiu ca nu se pot face. Daca stie cineva, sunt curioasa si eu. Poti sa faci o asigurare de calatorie, pe care o cumperi in Romania, dar atat.
ruxij spune:
Revin cu o intrebare pentru Oana2 si alte fete care cunosc magazinele din Chicago. Stie cineva care dintre aceste magazine poloneze/romanesti/rusesti etc. are foi de varza murata? In alte orase in care am mai locuit am gasit, dar in Chicago magazinul romanesc nu avea si nu imi vine sa petrec doua zile cautand la toate magazinele ca sa nu gasesc la niciunul. Daca nu se gasesc, va trebui sa pun varza la murat in weekendul viitor.
Va pup,
Lia
conchita spune:
fetele, va zic si voua, cine stie cui ajuta informatia asta. am aflat si io azi ca daca platesti rata lunara la masina cu 10 zile mai devreme decat zice in contract, economisesti plata interesului pentru imprumut pe un an, daca ai credit pe 4 ani. eu m-am decis sa platesc cu 20 zile mai devreme.
lai spune:
Fetelor, am si eu o rugaminte la voi. Puteti sa imi recomandati un restaurant romanesc in Los Angeles?
Multumesc
Lai
Nedda spune:
Ruxij, poti incerca aici sa cumperi foi de varza murata. De cate ori am fost la ei am gasit si varza murata intreaga (ambalata in vid) si numai foi de varza facute sul si bagate la borcan.
Chicago Fruit Market
(773) 463-1800
(773) 463-3616
3052 W Montrose Ave
Chicago, IL 60618
Mai e un magazin la care am gasit varza murata la butoi:
Beograd Meat Market
(773) 478-7575
2937 W Irving Park Rd
Chicago, IL 60618
Sau mai poti incerca si aici:
Georges Liquors & Delicatessen
(773) 728-6333
1964 W Lawrence Ave
Chicago, IL 60640
Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004
Laura Takacs spune:
Asa e, Conchita, pt ca interesul se calculeaza pe zile nu luna...asa e si la mortgage.
Multumesc, Roxanuta.
meems spune:
quote:
Originally posted by lai
Fetelor, am si eu o rugaminte la voi. Puteti sa imi recomandati un restaurant romanesc in Los Angeles?
Multumesc
Lai
Iti recomand restaurantul Dunarea din Anaheim (www. dunarea .us)
Sanca spune:
Conchita,
e valabil si pentru case, acelas lucru. Daca e sa platesti un extra payment pe an, iti reduci ratele la casa cam 5 ani pentru un morgage de 30 de ani.
Andrada spune:
Deci la case daca platesc cu 10 zile inainte mi se deduce din interes? Eu asa inteleg.. Adica platesc casa mai devreme? Credeti ca as putea intelege si eu chestia asta??.
Si cum adica daca platesc un extrapayment, platesc casa mai devreme cu 5 ani??? Asta inseamna ca daca 6 ani la rind platesc un extrapayment pe an, atunci am terminat de platit toata casa???
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
Andrada spune:
O alta intrebare va rog. As vrea sa ii iau lui Marcu de Craciun un arici (hedgehog), e inebunit dupa ei, poveste luuunga cu dragostea asta. A avut cineva arici, poate cineva sa imi demonteze usor dorinta asta nebuneasca de a imi strica vaul si serenitatea aducind in casa un pet? O poveste de groaza cumva cu un arici care a distrus sufrageria si a mincat nervii unei familii cumsecade?
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu