Fetele din America (55)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

fetelor care aveti idei pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50869&whichpage=1" target="_blank">bella

You're unique. Just like anyone else.
... si bursuca 08.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bucluc spune:

Dragele mele, imi poate recomanda cineva o asigurare de sanatate buna si mai ieftinuta in New Jersey?
Multumesc anticipat.

"Cauta la cine te pretuieste, cat de curata e inima, nu cat de inalt e gandul."(N.Iorga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Bucluc, sorry, eu nu stiu, poate fetele de pe coasta ailalta.

Voi ce face-ti de Thanksgiving, cine gateste curcanul?
Anul acesta, gatesc altii pentru noi. Vineri plecam in Las Vegas sa ne incercam norocul. Eu nu am mai fost acolo de mai bine de 10 ani, asa ca am o gramada de site-seeing de facut.

http://www.msn.americangreetings.com/view.pd?i=382219626&m=1652&rr=y&sou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Noi plecam la Londra de Thanksgiving (adica io, mama si copiii...barbatii ramin acasa sa aiba grija de ciine)...

Curcanul il facem de Anul Nou si vrem sa incercam o reteta noua: Turducken se cheama si este un pui, bagat intr-o rata, care la rindul ei este bagata intr-un curcan. Toate dezosate....vom vedea ce iese...

Anamaria mama la Nick (7)& Alex (4)

People who say they sleep like a baby usually don't have one.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Anul asta trebuia sa mergem la cumnata-mea ca ii tinea si ziua pustiului da' ne-am schimbat planurile, plecam in Montreal..ta-na-naaaam..abia astept

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Lumea plimbareata de Thanksgiving...nimeni nu se uita la football?

Anamaria mama la Nick (7)& Alex (4)

People who say they sleep like a baby usually don't have one.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Nu merge nimeni la cumaparaturi, sa stea la coada ca in anii 80 in RO?

Ha ha ha, Ana-Maria, partea haioasa e, ca si sotul meu ramane acasa sa vada de caine si pisici, si noi o taiem cu baietii in Vegas

Editez, ca mi-am adus aminte. A-ti vazut, e Bushulica cu Arnold in Asia. Arnold al nostru incearca sa vanda vin produs in California chinezilor. . . Ha ha ha. Vinul care se vinde in China e cumparat numa de americani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Sanca nu stiu in alte parti cum e dar la mine e coada mai rau ca in Ro. Asta dupa Thanksgiving. La BestBuy & Circuit City. Nici nu e de mirare pt. ca au super oferte si din pacate numar limitat de obiecte pe magazin. De aceea, cei care intr-adevar vor ceva se scoala cu noaptea in cap, 4am, 5am... pe acolo... La 6am de regula nu gasesti nici un loc de parcare si coada e deja de sute de persoane.... asteptind in ordine sa se deschida magazinul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

eu stau acasa cumintica de Thanksgiving-ul asta, imi vine barbatul, avem si musafiri, si trebe sa ne inhamam la curcan! ii prima data de cand am venit aici, pana acum nu'sh cum am facut da' m-am fofilat in fiecare an si am scapat de pregatitul curcanului. Ehee, numa' bunul Dumnezeu stie ce-o sa iasa din curcanul asta saracu'.. azi imi explicau elevii mei ce sa-i fac si ce sa nu-i fac hahaha (rad eu rad, dar.. nu e rasul meu).

la cumparaturile din ziua de dupa am fost o singura data, in primul meu an de America. adevarul e ca poti sa gasesti niste oferte ff bune, la electronice mai ales, insa nu ma mai dau sculata la 4am neam

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

Ziua buna, fetele.
Am si eu o intrebare, poate careva dintre voi a avut o experienta asemanatoare.
In ianuarie va veni mama la noi pentru vreo cinci luni. In perioada asta as vea sa o trimit si la frate-miu in Canada pentru vreo tei saptamani. Dupa astea trei saptamani petrecute la frate-miu mai poate reintra in State fara probleme?
Mersic mult de eventualele raspunsuri.

28+ si 04/25/2000

Mergi la inceput