Fetele din America (55)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Merci dragutelor, deci nu scapam fara catarat. Laura, daca ar fi doar biletul pentru sotul tau, mai treaca-mearga, da' daca dupa aia ma incarca la ora si cere si diurna ce ma fac?:))
Nu stiu, pare prea complicat, scara, hooks, too much work and not enough money, asa ca poate isi vede barbata-miu visu' cu ochii la anu'...si la multi ani
Am avut niste baieti care ne-au ajutat sa descarcam mobila, sa vad daca ar fi dispusi, daca au scara si cat ar cere. Va tin la curent:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_popa spune:

Fetelor,
Noi merem in Ro de Craciun si nu stiu ce sa iau la soacra-mea de aici.Pana acum i-am dus parfum si geanta (cand am intrebat-o daca ii plac mi-a spus 'nu-i rau' ). Adevarul e ca are de toate si din cauza asta mi-e foarte greu sa aleg ceva (si mai e si foarte pretentioasa). Anul asta a nascut cumnata mea si trebuie sa luam ceva si la baiat, insa aici chiar nu ma pricep ca noi nu avem copii. Daca stiti vreun website/magazin cu ceva cadouri pentru copii sau hainute mai frumoase (m-am gandit la un costumash mai deosebit) va rog sa-mi spuneti.
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

am nevoie de ajutorul vostru si stiu ca voi gasi raspunsuri aici. v-am mai zis ca imi vine soacra (chiar in seara asta) si noi tolomaci nu ne-am gandit pana acum la o asigurare medicala. stiti vreuna daca exista posibilitatea sa-i acem o asigurare medicala pe perioada cat va sta aici, daca da, ce firma si daca aveti mai multe amanunte. pupici

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

pentru soacra n-am nici cea mai vaga idee, dar pentru nepotel magazinele mai sic pe care le stiu eu sunt osh'kosh b'gosh, baby gap si children place.Apoi noua ne mai place Kohl's unde poti gasi lucruri pentru toata familia...mai gasesti pe internet site-uri de pe care ai putea sa-i cumperi ceva personalizat, de genul tricou: nepotelul meu x de la matusa iubita, sau matusile sunt cel mai tari samd...

anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005-36

poze de copii cuminti

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra
Puterea corupe. Puterea absoluta corupe absolut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanuta spune:

Laura, uite un website unde poti gasi informatii pro si contra pentru diverse produse. Am verificat si pt satellite radio si sunt destule:
http://www.epinions.com/. Sper sa fie de ajutor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

salut , puteti sa-mi spune-ti si mie unde ati gasit cele mai ieftine bilete spre romania?? eu vreau sa merg in ian- febr. ati calatorit in perioada asta vreodata?? ati avut probleme , intarzieri etc?

michelle7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Michelle,

in numarul precedent (54) de la threadul asta sunt numere de telefon de la agentii care vind bilete ieftine spre Romania, gasesti cel putin patru sau cinci numere. Depinde de norocul pe care-l ai - daca e vreun viscol poate fi aeroportul inchis sau se poate sa fie aminate/anulate zboruri, ceea ce poate duce la intirzieri incepind de la o ora/doua daca nu se anuleaza zbotul ci doar asteapta sa se curete pista/dezghete avionul pe exterior, pina la 6 ore -2 zile daca e sa pleci cu urmatoarea cursa, 6 ore daca gasesti loc, pina la 2 zile, daca nu gasesti loc! Asta e din experienta unui zbor al meu in iarna asta, Ro-USA-RO, ianuarie-februarie, si la dus si la intors.

"Trebuie-n viata sa te grabesti incet de vrei la timp sa-ntirzii"

Mergi la inceput

multumesc nematics. ce se intampla daca se amana 2 zile? sunt obligati sa asigure cazare+ masa ?

michelle7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Michelle,

depinde de companie, n-as putea spune exact!

Eu personal nu am fost in situatia asta, dar cind m-am imbarcat in zborul peste ocean erau persoane care erau la a doua incercare, chiar a treia, sa prinda un loc in cursa, intirziati de viscolul care durase 2 zile; cred ca nu avusesera inspiratia sa stea pe capul companiei sa incerce sa capete un loc inainte (nu prea vorbeau engleza, cam asta am inteles de la ei). Tot din experienta de calator, stiu ca in astfel de situatii conteaza cine ajunge mai repede la ghiseu sa prinda un loc la urmatorul zbor! Parerea mea este ca sansele sa dai peste asa viscol sunt mici, dar exista, insa eu nu mi-as amina calatoria din cauza asta, riscul ar fi de 10% (asa, dupa urechea mea de calator cu state vechi, iarna sau vara!)

"Trebuie-n viata sa te grabesti incet de vrei la timp sa-ntirzii"

Mergi la inceput

ok merci. deci e bine sa ai gura mare ca ma gandesc ca nu au chef de spectacol.

michelle7

Mergi la inceput