Fetele din America (55)
Raspunsuri - Pagina 5
Sanca spune:
Lexi,
multumesc de raspuns. Deocamdata am trecut la cheese quesadia, impachetate in staniol, si iaurt cu fructe. Problema mare si stresanta cu lunch-ul asta. Nu cred ca ar manca gatit la scoala, ca le-ar fi rusine de colegii lor - si parca vad ca mi-ar pierde topper-ware
Laura
radio satelit au mai peste tot. Incearca si la Circuit City:
http://www.circuitcity.com/ccd/Search.do?c=1&context=&keyword=satelite+radio&searchSection=All
Sau la Best Buy.
Laura Takacs spune:
Saru' mana la toate pt informatii! Anca, am vrut sa-ti spun eu ca le va fii rusine de colegi, dar m-am gandit ca poate te superi. Stiu de la al meu, nu cu mancare, ci cu incaltamintea. Eu am tot vrut sa-l obinuiesc sa poarte si pantofi sport, nu ceva fancy, in loc de imputitii aia de sneakers, si nu am putut nici cum sa-l conving. Cica rad colegii de el dac anu vine in sneakers. Unde mai pui ca anumite culori nu poarta nici taiat, am o bluza nou-nouta care nici pe acasa nu o poarta.
Sanca spune:
Laura,
mare probleme cu baietii astia. Cel mic,la 7 ani, nu vroia sa-si puna o camasa de blugi (Ralph Lauren) ca rad copii de el. I-am zis sa o poarte, si daca comenteaza cineva merg la scoala si le trag una in barba. Nu stiam eu de ce sta camasa nou nouta in dulap de 6 luni de zile, si nu o atinge deloc...
ruxij spune:
Salut,
Vin si eu cu o chestie de genul "chelului ii trebuie tichie de margaritar". Sotul meu isi doreste sa impodobim cat de cat casa pe dinafara, pentru Sarbatori. Problema e, cum ajungi pe casa ca sa atarni luminitele? Exista servicii care pun ornamente de Craciun? Ma gandesc ca or fi scumpe. Voi cum faceti, daca faceti. Poate pana la urma o lasam balta anyway, dar cine stie...
Tnx,
Lia
Laura Takacs spune:
Lia, mama, nici nu stii ce-ai grait! Pai asta-i idee de business, nu alta! Daca rogi frumos gradinarul (landscaper-ul) ti le atarna el, contra cost, evident. Iiesi mai ieftin daca cumperi scara extensibila, cred. Casa-i cu etaj, banuiesc. De obicei lumea si le atarna singura, sunt hooks speciali care le pui pe casa, si acolo raman, si de alea atarni luminile.
Oana_B spune:
Ori cu scara ori il pui sa se suie pe acoperis.
Hehehehe, Ralph Lauren sa-i iei cand o fi mamaie...glumeeeeeeesc. Mah ce fitze pe copilasii astia:)))) am vazut pe aici ca sunt foarte populare, cel putin asa m-am invatat pentru cei la care le duc cadouri le plac tzoalele de la Abercrombie & Fitch (io ii zic abercrombie & freci) pentru adolescenti, Oshkosh B'Gosh (d-astia mai mici) si pentru fete de la Limited Too. Asta din urma imi place si mie ca e si unul pentru oameni mari The Limited.
Oana_B
Laura Takacs spune:
Auzi, fac si io un ban cinstit. Lia, daca platesti beletul de avion il trimit pe al meu sotz sa ti le puna, ca el nu are rau de inaltime si se urca oriunde.
philip spune:
ma bag si eu in vorba...satellite radio am vazut la best buy de cumparat, dar cred ca suntmai peste tot. iar becusoarele de craciun se pun frumusel asa folosind o scara de aia luuuunga. cel putin asa am mai vazut pe la vecini. noi inca n-am avut curajul sa ne aventuram la decoratii de-astea. ramanem la traditionalul brad de craciun...
philip&andreea
copilasi dragalasi
Laura Takacs spune:
Da, Andreea, dar nu stiu de care e mai bun, ca acuma m-am dumirit ca sunt de doua feluri, adica provideri, XM si Sirius. Si-s amandoua acelasi pret, la abonament ma refer.