Montignac: ce am mancat azi? (65)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns philip spune:

wow, ralu, f frumos ai pregatit totul, inca o data la multi ani fetitei tale. eu am mancat azi toate prostiile ca mi-a venit soacra si am scos-o la restaurant . de maine, revin. stiu, stiu ca nu sunt bune abaterile dar nu m-am putut abtine. si nici la cantar n-am ajuns...

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Fetelor si eu am dat-o in bara ieri, dar l-am sarbatorit pe nepotel...
Azi am inceput iar foarte bine cu lapte 0,1 % si cereale integrale...
Dar a mai aparut o problema... eu tin posturile... daca miercurea si vinerea ma mai descurcam cu fructele... acum ce sa mananc?
Orezul integral luat de la plafar se fierbe la fel cu celalalt? Si pot sa mananc oricat?... Ca il fac fel de baza saptamanile astea... Dar as avea voie de 2 ori pe zi macar?
A... Si raportul..
Data de inceput 09.11.2005
GInitiala 75 kG
GA 74,5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

MRL felicitari pentru performanta sotului , si BINE AI VENIT PRINTRE NOI
LAura iti tin pumnii si ma gandesc la tine
androix felicitari
ralu super tortuletul si cred ca si tare bun
adriana asteptam sa vedem si tortul tau
adimercedes drum bun si distractie placuta
larra se mai intampla si eu patesc la fel in zilele acelea

si acuma meniul meu de sambata si dum, mi-e mai usor sa scriu dupa ce am mancat listuta.
sambata:
9.00 un mar si o banana verde
11.00 branza dulce, cascaval, rosii, ardei , ridichi
16.00 brocoli cu un sos facut din smantana 12% cu castravete ras si peste (cod) la gratar
20.00 abatere am fost la cineva in vizita si nu ne/a servit decat cu pateute si prajituri , eram lesinata de foame fructe nu erau si asa ca am papat 2 pateute si o prajiturica (asta e )
21.00 vreo 10 seminte de floarea soarelui

duminica:
10.30 (am dormit muuuuullllt) cascaval, rosii, ardei, ceapa verde, ridichi, 2 cremvusti
16.00 sufleu de conopida la cuptor, salata de varza si peste la gratar cu sos de smantana cu castracete si usturoi
19.30 niste fulgi de cereale

cam asta a fost meniul, azi dim m/am cantarit si aveam 81 deci mai am 1 kg si ajung la datele din tabel, of, of abia astept sa scad sub 80 ca deja ma dispera cifra 8 ... deci cele 3 kg le/am dat jos in cca o saptaman jumate ... destul de lent dar asta e la mine din pacate.

ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Buna ziua la toata lumea!!!

Am modificat tabelul!!!

CorinaCostea-te rog sa-mi dai greutatea tinta, ca sa te pot trece in tabel!
alycia, MRL-va rog si pe voi sa-mi dati greutatea tinta si data inceperii!
Larra-tu mi-ai dat datele pentru tabel? daca da poti sa mi le mai scrii inca o data (te rog)!!

FELICITARI fetelor care au slabit!! Eu tin saptamana asta Monti si pe urma incerc si eu o saptamana de 1.1.1
Daca am inteles bine: o zi de carne, una de legume si fructe si una de lactate??

VA pup!!!

Multa sanatate!

Ralu-mamica Ioanei si a Mariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Bine v-am regasit!De astazi revin si eu la Monty.Pana acum am luat o pauza cam mare, si am tinut-o numai in dulciuri si fainoase. Nu stiu ce am avut. Partea buna si inexplicabila este ca la cantar nu am pus nimic. E ciudat totusi...nu am mai tinut dieta pentru ca ma descurajasem cand, dupa 5 saptamani de regim, am pus un kg la loc din cele doua pe care le slabisem. Intre timp greutatea mea s-a stabilizat la 52, adica am dat jos si kg acumulat pe perioada dietei. Nu mai inteleg nimic, pe cuvant.Menu-ul de astazi:MD: omleta cu rosiiP: peste in folie la cuptorC: probabil tot pesteO saptamana usoara, cuc at mai putine abateri!Ana-Maria"Some people see things as they are and ask WHY?I dream things that never were and ask WHY NOT?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

anamariame probabil la tine s/a dus grasimea si s/au format muschii care sunt mai grei si de aceea probabil stagnarea, probabil ca daca nu ai fi renuntat la mancat monti si nu ai fi avut abateri la un moment dat ai fi inceput sa dai dinou jos.
oricum excelent este faptul ca nu ai pus kg in plus ca si altii (adica eu)

ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ponei spune:

Buna fetele,

Am dat-o in bara cu regimul 1-1-1 in week-end, dar nu l-am trisat pe monty.

De azi incep iar 1-1-1 si azi mananc numai legume, fructe

Larra si eu am avut aceasi problema ca si tine in week-end, simteam ca inebunesc, dar am gasit niste bombonele mentolate f.f.f. puternic si sunt fara zahar si am mancat din alea

Stiti daca avem voie si acrituri la ziua de legume?

Ponei mare, vrea sa fie mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Salutare
Meniul de azi:
dimineata: portocale si banane
amiaza: mancarica pui cu smantana
seara: tot fructe sau poate ceva glucide, gen paste cu lapte
N-am reusit sa tin ziua de fructe, cred ca sunt prea solicitata pt asa un efort. La amiaza deja nu ma simteam ...
Ralu am pus linkul la Mese de mare gala! Oricum totul a fost splendid, trebuie sa recunoastem.

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/album?.dir=/2c7b

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_mihnea spune:

Iubitelor, nu prea am timp sa mai scriu zilele astea pentru ca tot avem musafiri, plus ca a venit si mama la noi si sta ceva vreme. Ce sa mai zic ca de miercuri incep munca, dupa 2 ani de stagnare!!

Am postat diverse poze pe culinar la thread-ul unde intrebam cum se face tortul castel.
Veti vedea si poze cu tortul lui Mihnea.

Va pup si spor la treaba! Eu inca mai ingurgitez resturile de la chef...

Adriana si Mihnea Stefan (11.11.03)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda Panda spune:

salutare,

nu am mai scris, ca am avut niste zile mai dificile. singurele abateri au fost sarit peste mese si cafele mai tari ("adeca" cu cofeina) decit ne lasa nenea monti.
meniu de azi:
d: omleta simpla
p: ori pulpa vita la cuptor cu sos de rosii, ori vinete gratinate
s: ori gratar, ori fructe

inainte sa ma apuc de monti, am tinut si eu 1-1-1 timp de vreo 2 sapt. ce sa zic ? ori era cintarul stricat, ori nu am slabit deloc. cu monti vaz ca e ok momentan, am slabit ceva... in leg cu regimul 1-1-1 am auzit ca se poate tine maxim 2 sapt, ca altfel devine periculos, se destabilizeaza metabolismul. si dupa regimul asta 1-1-1 este indicat sa maninci in continuare disociat, ca altfel cica te ingrasi repejor.

andanii, sint ok bananele verzi pt faza I ? ca m-ar tenta si pe mine.
laura t, multa sanatate fetitei !
philip, stii cumva cum se arata sau cum se numeste orezul ala permis de monti ? ca orez salbatic aici am vazut, dar basmati, jasmine... conteaza , ai idee ?
MRL, esti o meseriasa ! felicitari !

cum se face maioneza a la monti ? doar galbenus crud cu ulei si la sfirsit pun suc lamiie si sare ? se leaga ?

va pup si la buna vedere !

Mergi la inceput