Montignac: ce am mancat azi? (65)
Raspunsuri - Pagina 7
lgireada spune:
quote:
Originally posted by Anda Panda
si dupa regimul asta 1-1-1 este indicat sa maninci in continuare disociat, ca altfel cica te ingrasi repejor.
Asa e
Eu azi incercam sa tin o zi numai cu potocale, dar nu mi-a iesit
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/album?.dir=/2c7b
Larra spune:
Offfffff....am inceput bine ziua dar pe la pranz mi-era atat derau incat n-am rezistat sa nu mananc o ciocolata . Mie-mi face foarte bine , asa ca inca o zi pierduta ...
De maine sper sa ma simt mai bine si sa pot tine Monty 100%
Deja cantarul arata 1,5 Kg mai mult
Anda Panda spune:
lasa lgireada, ca n-a bagat Dumnezeu zilele in sac ! nu stiu de ce am impresia ca tu te mariti la anul, asa ca... mai e pina atunci.
eu inainte de nunta, am facut sedinte timp de o luna, impachetari cu parafina si "electrozi" (de ori pe saptamina, parca). vreau sa zic ca a mers brici!
si mai e o chestie cu slabitu' asta. daca te chinui sa dai jos strat de grasime acumulat in timp mai indelungat e mai greu. daca stratul de grasime e mai "recent" atunci rezultatele se vad in timp mai scurt. si mai e si virsta care se pune in calcul.
asa ca...
sa nu disperam/
mai bine-un cintec vesel sa cintam
pin' la urma stie careva reteta de "maio a la monti" ?
la mai multe in MINUS !
corina costea spune:
Buna,
Greutatea tinta la care aspir eu este 65kg si daca se poate asa sa si raman.
Azi am mancat ;MD-Mere
Pranz-ciuperci inabusite
Gustare-1 mar
Cina -omleta
Daca am sa gresesc cu meniul sa ma corectati ca imi va lua ceva timp pana am sa stiu si eu sa combin corect alimentele.
Pupici, Corina 

Androix spune:
Anda, maio a la monty este fara mustar sau amidon sau zahar cum este cea din comert. Eu fac asa: un galbenus crud, unul fiert, ulei cat ia, sare si zeama de lamaie, in rest mixerul sa traiasca ![]()
gagics, maine e zi de lactate.
Poimaine de fructe si legume (sa inteleg ca asta e cea mai crunta? BTW am voie ciuperci? eu zic ca da... Si la salata am voie sa pun ulei?)si ultima e zi de carne. Daca merge bine fac o pauza de 1 saptamana in care tin faza I curat curat, coane Fanica
pe cuvant de pionier, si p-orma iar bag 1-1-1
Andreea mamica lui
Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip
mihaiuta spune:
Buna,
eu sint Mihaela si am si eu multe kg. in plus. Va rog sa ma inregistrati si pe mine in lista:
Data I = 14.11.2005
Inaltime = 1.64
G.I = 74
G.T = 60 ![]()
Am citit cartea acum un an, cand inca alaptam si nu puteam inca sa ma apuc de regim si acum n-am mai apucats a ma uit pe ea, asa ca probabil o sa mai fac greseli ...
Ce am mancat ieri:
MD - o cana cu lapte
P - pui prajit, branza si salata de rosii cu castraveti
S - ciuperci cu maioneza (aici cred ca am gresit cu ciupercile)
Sper ca daca o sa scriu aici ce mananc, poate reusesc sa ma abtin, pt. ca sint o mare pofticioasa ...
andanii spune:
anda panda bananele verzi sunt permise in cantitati rezonabile (eu nu mananc mai mult de una si sa fie cat se poate de verde)
mihaela bine ai venit printre noi 
scrie cu incredere meniul si noi sigur te vom corecta atunci cand gresesti , si poti sa ne intrebi ori de cate ori ai vreo problema ... sigur se gaseste cineva sa te lamureasca
miha ciupercile cu maioneza sunt ok 
maioneza sa fie facut in casa numai ou , ulei si eventual mustar fara amidon (sunt unele iuti care sunt fara in general)
corina costea e bine ce mananci dar mi se pare ca e prea putin totusi
laura T sper ca e totul ok cu fetita ???? asteptam vesti bune de la tine , te pupam
adriana mihnea resturi monti ??
![]()
si acum meniul meu de ieri:
8.30 - 1 mar, 1 portocala
9.00 - cafea decaf cu lapte degresat
10.00 - cereale cu iaurt degresat
13.00 - sufleu de conopida cu muraturi si zacusca
17.00 - mancarica de spanac
19.00 - niste seminte de floarea soarelui
20.30 - ABATERE
3 buc strudel cu dovleac .... am ajuns acasa si mirosea deja de pe casa scarii, a venit mama la mine si cica ne/a facut o surpriza strudele proaspete ... va dati seama ca nu am rezistat ....
si acuma mor de ciuda ca am mancat.
ANDANII 

Karina spune:
hello fetele scumpele !
Nu ma stergeti din lista ! Incerc sa tin Monti, dar nu fac progrese. Nu am timp sa va scriu, ca fac un curs pina la 8 seara, dar va mai citesc din cind in cind.
Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine

Karina
+ Bogdanel 
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Ajutati-l pe Mihaita !
anamariame spune:
Off, eu aseara am urmat menu-ul postat, cu o singura maaaaare exceptie: am mancat seara o rulada cu carne care continea si faina.
Astazi:MD: o cafea + sunca, cascaval, ardei gras si 3 maslineP: Pulpa de pui cu ou prajit si salata de varza murataC: inca nu stiuAndanii, multumesc pentru explicatie. Tare m-as bucura sa ai dreptate!Ana-Maria"Some people see things as they are and ask WHY?I dream things that never were and ask WHY NOT?"
Laurass spune:
Bine v-am regasit!
Ralu, multumesc ca m-ai introdus in listuta!
Am lipsit de la raport in weekend pentru ca fata de saptamana trecuta nu am inregistrat o diferenta demna de luat in seama (-200 g).
Duminica si luni abateri considerabile: ciocolata, alune, placinta.
De azi sper sa stau cuminte, revin ispasita si postez meniul:
D: 2 felii Wasa cu gem fara zagar + lapte batut 0.1%
P: Ton la gratar cu capere si salata verde + cascaval
S: nu stiu inca, poate niste fructe, poate niste branzeturi
Ceea ce vreau sa va spun e ca trec printr-o perioada de criza, resimt niste pofte pe care nu le-am avut in primele 2-3 saptamani, si nu stiu care e motivul. Ce-i drept am o perioada ceva mai stresanta, cu multe griji si batai de cap. Asta sa fie motivul? Oricum m-as multumi daca as reusi sa inchei saptamana aceasta la aceeasi greutate ca saptamana trecuta, mai ales ca in weekend voi merge la un botez (imi voi petrece sambata si duminica in afara Bucurestiului, pe langa botez, vizite cu invitatii la masa bininteles!).
Va pupici pe toate si multa bafta!