Montignac: ce am mancat azi? (65)
Raspunsuri - Pagina 8
Laurass spune:
Mi-am adus aminte de ceva.
La un moment dat, la un subiect anterior imi aduc aminte ca cineva a spus ceva de dulceata (adica sa aiba fructe) fara zahar. Vroiam sa va spun ca am gasit una: se numeste Eger, e nemteasca, costa cam 80.000 Lei (420 gr)si chiar e buna si are bucati de fructe in ea. Eu am luat-o de la "La Fourmi".
Pupici,
chance de altamira spune:
ieri am mancat:
dim:clatite faina integrala + magiun fara zahar.
pranz:tocanita de ciuperci + cascaval
cina: mancare de dovlecel sisupa de zarzavaturi
azi:
paine integrala prajita cu iaurt napoca
pranz: zacusca si telemea
cina: sa vedem poate o omleta cu muraturi
ponei spune:
Buna fetele,
Am trecut cu bine ziua de legume, fructe. Am mancat numai legume: castraveti murati, salata de varza cu putin ulei si otet, si fasole verde un fel de mancarica cu usturoi si bulion (bun)
Azi sunt la lactate cea mai ingrozitoare zi pentru mine nu-mi plac deloc. Pana acum am mancat un iaurt si cred ca o sa-mi cumpar niste branzica dulce ![]()
Spor la slabit!!!
_
Ponei mare, vrea sa fie mic
Laura T spune:
Andanii si celelalte fete care v-ati gandit la noi, va multumim! Da, am scapat si de hopul asta, Ramonica este bine, are ochisorii putin umflati si rosii, dar in general e in forma. A reactionat foarte bine la operatia, mai bine ca acum 2 ani...Sa speram ca nu va mai avea nevoie si de a treia...
Dieta nu am putut tine 100%, ieri pana la ora 16 nu am pus nimic in gura (pana a iesit din operatie si s-a linistit), dupa care le-am cam amestecat: banana, iaurt, graham, cascaval, supa...si la miezul noptii un sandvis cald cu graham+cascaval+salam, deci total Nemonty!
Azi iar am mancat cam haotic, sa vedem de maine ce voi mai face, ca am 3 zile foarte grele la servici...nu stiu daca ma voi putea tine de regim. Oricum, cel tarziu sambata revin la 1-1-1.
Laura si bebitele: Bianca (6 ani si 7 luni) si Ramona (3 ani si jumatate)
poze_cu_fetele_mele
corina costea spune:
Salutare,
Va prezint meniul de azi si sper sa fie bine;
MD-2 oua fierte
ora 10- o cafea cu zaharina
Pranz-o pulpa de pui cu salata de varza
Cina - restul de salata doar ca imi rad si niste morcovi
Apa cu lamanie la discretie intra in meniul meu zilnic.
Apropo soia este monty sau nu ca mie imi place la nebunie.
Pupici. Corina 

philip spune:
salut fetele, sunt tot pe aici, doar ca f ocupata zilele astea. sunt tot cu monti, asa ca nu ma scoateti din lista, please.
anda, exista brown rice si basmati rice, eu asa am vazut in magazin, wild rice. eu nu pap la prima faza orez si paste.
laura, multa sanatate printesei tale si sa fie totul bine.
va pup pe toate
philip
&andreea
copilasi dragalasi
philip spune:
tot eu
maine am sa pap
md: cereale cu lapte 0%
p: varza dulce cu carne de porc
c: mai vedem...
philip
&andreea
copilasi dragalasi
Laura T spune:
Buna, fetelor, multumesc ca va ganditi la noi! e bine printesa, dar cam mofturoasa
...
Meniul meu de azi:
D- 2 kiwi, iar mai apoi graham cu gem fara zahar;
P- un copan de pui la capac, varza calita;
C- un merluciu prajit pe Tefal, poate iar varza...
Azi imi vin iar sefii italieni si parca vad ca ajung la 12 noaptea acasa, asa ca nu stiu ce mai intervine in meniu, ce v-am spus mai sus am totul la mine, la servici...
Laura si bebitele: Bianca (6 ani si 7 luni) si Ramona (3 ani si jumatate)
poze_cu_fetele_mele
mihaiuta spune:
Buna,
Ce am mancat ieri (eu intru dimineata pe forum
):
MD: branza cu smantana si rosii
P: salata de vinete cu rosii, piept de pui la gratar cu salata verde
C: salata dse rosii cu ceapa si branza si niste carne de pui fiarata (ramasa de la Horia)
S-a dus un kg deja, dar nu ma entuziasmez ... ramane de vazut cum stau cu ambitia in continuare ...