Montignac: ce am mancat azi? (65)
Raspunsuri - Pagina 9
Laurass spune:
Salutare tuturor
Meniul meu de azi:
0830 o para si doua mere
1000 niste alune (in coaja)
. Pur si simplu nu m-am putut abtine.
Pranz: salata de fasole si varza, sote de ciuperci
Cina: fructe
Nu stiu cat de tare am dat-o in bara cu alunele!
Va pupici si spor la slabit!
corina costea spune:
Salutare............
Deoarece azi este miercuri nu mananc absolut nimic.Am sa va sriu maine meniul pe care il voi manca.Pana atunci va doresc numai bine si spor la toate.
Va pup Corina
andanii spune:
laura ma bucur de vestile ok 
menniul il scriu mai tarziu, am fost la analize si am de recuperat acuma 
ANDANII 

andanii spune:
fetele pe unde sunteti

e cam frigut afara si voi va plibati, stati in casa mai bine si scrieti pe forum

ANDANII 

lgireada spune:
Nici eu nu prea am putut sa ma tin de treaba. Am incercat sa tin cu un aliment pe zi si n-a mers deloc, ma simteam f obosita si slabita, asa ca am dat iama prin dulciuri
. Weekendul asta is pe stop, asa ca sper sa revin de luni. 
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/album?.dir=/2c7b
MRL spune:
fetelor! Va multumesc frumos pentru primire.
Androix, philip, Laura-T, andanii, Anda PAnda, ralu cate un buchet mare de 
ralu iti voi scrie datele cerute ca sa ma treci in tabel. Chiar daca datele sunt ale sotului cred ca ma poti trece MRL pr sot sau cum iti vine tie mai usor.
Data de inceput: pe data de 1/10/2005 am incercat Montigng Faza 2 dar nu a mers prea bine iar dupa 2 saptamani, mai exact pe 17/10/2005 am inceput Montignac Faza 1 la care suntem si acum
Inaltime 1,75
Greutatea initiala - 96 kg
Greutatea actuala 91,2 kg (cantarit chiar de dimineata)
Greutatea tinta - aici inca nu stiu ce sa spun, presupun ca daca ajunge la 80 kg o sa treca la faza 2, faza de intretinere.
Anda Panda - poti face maioneza fara mustar doar din galbenusuri si ulei. Eu folosesc si foarte multa lamaie ca sa fie acra (asa o prefera sotul). O prefera cu andive si salata de varza.
Saptamana trecuta a fost sarbatoare si mi-am lasat sotul sa faca abuzuri - sa nu va inchipuiti ca a mancat alimente interzise. Nici el nu le mai vrea, are ambitie in el, nu gluma. Dar a mancat putin mai mult, chiar prea mult - chiar daca au fost numai alimente permise. La sfarsit de saptamana l-am lasat si a depasit putin mai mult doza de vinisor admisa. Din fericire in doua zile nu a luat prea mult in greutate, de la 91 a facut 91,4 kg. De luni l-am tinut numai cu iaurt de dimineata (nu a vrut el sa manance altceva, ambitios, nu gluma) in rest pachetelul de rigoare pentru serviciu si mancarica de acasa dupa serviciu. L-am certat putin din cauza semintelor de dovleac. Ii plac foarte mult, le cumpara de la Metro gata curatate, le prajeste acasa si se pune pe ele. Nici nu stiu daca are voie sau nu seminte de dovleac. Fetele cu experienta
, sa il las sa manance cat vrea sau sa ii fac portioara?
Va spun sincer ca se vad kg lipsa la sot. Cine il vede se mira ca a mai slabit si ca se observa asta. Eu ma bucur pentru ca sunt sigura ca asta il incurajeaza si mai mult iar efortul meu nu este in zadar.
Pupicei pentru toate fetele si la cat mai putine kg in minus
Madisor spune:
Seara buna!
Sunt iar la Monti. Nu am mai apucat sa va scriu, prea multe de facut. As vrea de saptamana viitoare sa tzin un Monti de post. Sper sa reusesc, am vrut sa incep de martzi, da' nu am fost destul de puternica...
Meniul de azi:
ora 11: o cafea
ora 15: 2 felii graham
ora: 18: o rodie
Am fost toata ziua plecata si uitatzi ce hal de meniu am avut. Acum, inca, nu mi-e foame. Sper nici sa nu mi se faca.
corina costea spune:
Salutare ,
Am trecut cu bine ziua de miercuri ziua de post si azi am sa pap cam astea:
MD-un compot de prune
Gustare-un corn
Pranz-spanac cu snitel de soia
Gustare-1 mar
Cina-spanac cu 1 ou
Daca gresesc astept reclamatii.
Va pup

Corina
mihaiuta spune:
Buna,
Meniul meu de ieri:
MD: 2 felii de paine graham prajite
P: o salata facuta din salata verde, ceapa, castravete, o conserva de ton si foarte multa lamaie
17.00: o salata de fructe cu mar, kiwi, portocala
C: o lingura de fasole batuta (mi-am dat seama dupa ca e de faza II ... noroc ca nu am mancat decat o lingura, de pofta).
O intrebare? Ma uit la ce mancati voi si imi dau seama ca eu mananc foarte mult. Eu retinusem ca ideea e sa mananci numai alimentele permise, indiferent de cantitate ... Ma insel?

lgireada spune:
Exact! Poti manca oricat! Pe bune... si chiar slabesti. Pt mine e singurul regim pe care-l pot tine cu succes ![]()
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/album?.dir=/2c7b