Montignac: ce am mancat azi? (65)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Salutare
Azi este ultima zi din dieta 1-1-1, cea de carne. Asa cum ma asteptam mi-e sila sa mananc prea multa carne. La inceput zici moama ziua de carne sa vezi cat o sa bag dupa atata lapte si legume, dar de fapt asa goala fara nici o garnitura nimic nu prea intra... Oricum am mai dat jos un kg. Deci 86 curat. De luni fac iar o serie dar de data asta vreau sa tin cate 2 zile. Sa vad daca rezist. Iar in rest incerc sa tin monty. Adik dupa urmatoarea serie "restul" nu va fi decat o singura zi pe saptamana deci nu va fi prea greu.
MRL felicitari inca o data pentru ambitia de care da dovada sotul tau. Al meu duce o mare lipsa de ambitie Totusi mi-a promis ca ma va insoti la urmatoarea tura de disociat pe zile.
Laura, sanatate multa fetitei tale!
Spor la slabit fetele!

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madisor spune:

Salutare la toata lumea!

Meniul de azi:
ora 8: o cafea
ora 11: 2 felii paine integrala
ora 15: zacusca
ora 19: ori niste mere, ori pui la cuptor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ponei spune:

Buna fetele,

Sa stiti ca nu am disparut, dar nu am avut timp sa intru

Eu nu am calcat stramb deloc, sunt tot la 1-1-1 ieri am mancat numai carne (pui fiert si cremwursti), azi sunt la fructe si legume, pana acum am mancat niste mere si legume fierte

Adriana spune-mi si mie cate kg ai dat jos pana acum? Ai inceput de saptamana trecuta nu? Asta este a doua saptamana?

Eu am gasit la farmacie un gem Arovit si este bunicel zici ca este peltea si este 24mii borcanul

Ponei mare, vrea sa fie mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda Panda spune:

philip, inca nu m-am atins de orez sau paste, insa intrebam mai mult de principiu. sa stii ca o varza dulce as face si eu...
MRL am facut maio si a iesit f misto. si da, am pus m multa zeama de lamiie, + piper, boia si sare la sfirsit. data viitoare pot sa amestec si cu putin usturoi...si uite asa da pe laturi imaginatia. maio cu varza am incercat, acu' o sa iau andive.
corina , in ce faza esti ? "descrie-ne" cornu.
am o grama' de pofte de la un timp, aia cu prajitura excelent vaz ca inca nu scap de ea. da' atit, pofte. neimplinite, evident. si asa..astia pe aici nu prea stiu ce e aia cofetarii, iar torturile care sint pe aici de vinzare sint naspa si foarte dulci.
MRL sa stii ca barbatii cind isi pun ceva in cap, au mai multa ambitie decit femeile. imi pare rau ca zic asta, dar asa e. eu stiu fosti colegi de-ai mei de serviciu, care au tinut niste diete crunte si slabeau vazind cu ochii. toate ia o pauzarile ne chinuiam sa tinem tot felul de regimuri si diete...iar ei "ne-au dat clasa". aproape ca ii invidiam.
madisor, "monti de post" - esti chiar tare !

nu am mai scris meniul pe care l-am avut ieri si zilele trecute, pentru ca nu a fost nimic deosebit. gratar, salata, cafele slabe sau decofeinizate, tigari..

multe inapoi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda Panda spune:

"aici nu prea stiu ce e aia cofetarii"

o mica rectificare: "ce sint alea cofetarii"

Androix, vaz ca te tii bine ! asa, nu te lasa ! bravo la matale !

tot inainte, dragi tovarasi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_mihnea spune:

Ponei, imi pare rau, dar n-am mai slabit deloc deoarece a fost ziua lui Mihnea si de atunci mi-am dat totul peste cap... Si am pus 2 kg la loc.
Inca n-am revenit la dieta 1-1-1. La Monty nici atat. Plus c-am inceput serviciul si inca nu stiu ce sa-mi iau la mine...
Si mai este si mama in vizita si ne indemnam reciproc, asa caaaaa....

Sper ca de luni sa revin la 1-1-1 pana ajung la 65.

Va pup si spor la slabit!

Adriana si Mihnea Stefan (11.11.03)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Androix, eu cred ca poti incerca o mare salata langa bucatica de carne, aluneca muuuuuult mai bine - garantat - si nu este contraindicat. Iar cu sotul poate ca ar fi bine sa se intalneasca cu un mascul care sa fi tinut regimul si atunci sunt sigura ca s-ar apuca de treaba repejor. La noi a functionat perfect. Sa o ti tot asa - jos cu kg!
Anda Panda sa incerci maiozea si cu varza rosie, dar sa o tai subtire (fideluta) pentru ca are frunza mai tare. Cand cumperi andivele sa ai grija sa te uiti la cotor sa nu fie prea colorat iar frunzele superioare sa nu fie foarte verzi, andiva sa fie bine inchegata (adica sa fie bine indesata nu cu foile desfacute).
Pupici si cat mai putine kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madisor spune:

Sau ... post de Monti... Pe acolo pe undeva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

salut...pe seara
azi am papat
md: cereale cu lapte
p: sunca de curcan si salata verde
c: varza dulce

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina costea spune:

Salutare,

Azi este vineri deci nimic la capittolul asta.
Apropo de corn este un corn simplu de 5mii de lei de secara sau de tarate depinde de care mai gasesc cand ajung la birou.Eu sunt la faza 1 am inceput de luni. Daca gresesc astept reclamatii ca eu nu stiu sa le combin inca cum trebuie. Apropo spuneti-mi soia se poate in faza a-I-a sau nu?

Multi pupici, Corina

Mergi la inceput