Revelion...v-ati gandit unde mergeti?

Revelion...v-ati gandit unde mergeti? | Autor: genusa

Link direct la acest mesaj

E devreme sa ne gandim la Revelion ??Unii spun ca e cam tarziu-locurile cele mai bune sunt deja ocupate.
As vrea sa aud niste povesti despre Revelioane frumoase si idei pentru anul asta-ca sa ma pun si eu pe 'treaba'si sa nu raman iar pe ultima suta de metri.Mai ales cu copii este greu sa faci ceva foarte `neplanificat`.
La multi ani!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

mi-e o frica de sarbatorile de anul acesta...pentru prima oara voi fi singurica si de craciun si de revelion...si ma infioara gandul acesta...

Sa poti sa ierti cand altii te inseala, sa te ridici cand altii te doboara, Sa poti pastra ce altii pot s-arunce, Sa razi chiar daca sufletul iti plance Si vesel sa ramai chiar daca..afara ninge! Aceasta este arta de-a invinge....

http://community.webshots.com/user/ana_maria222
poze noi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

HABAR N-AM CE FAC DE REV. DAR SPER DIN TOT SUFLETUL CA VOI FI ALATURI DE CEI DRAGI SI CA NE ASTEAPTA UN AN MAI BUN.

Nu īnceta niciodata sa zāmbesti, nici chiar atunci cānd esti trist, pentru ca nu se stie cine se poate īndragosti de zāmbetul tau! Gabriel Garcia Marquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

Ne-am gandit ...dar nu ne-am hotarat
Asa ni se intampla mai mereu, avem mai multe variante si nu stim ce sa facem. Oricum tot cu niste prieteni o sa-l facem, unde, nu stiu inca.

If there were in the world today any large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Eu una tot caut si chiar voiam sa fac undeva la muntele nostru autohton insa sunt uimita de preturi.. Nu-mi revin.. Am pana acum vreo 10 oferte, cred ca nici un nu scade sub 10 milioane / persoana. Si vorbesc doar de 4 nopti de cazare totusi.. Cred ca e o idee foarte proasta sa incerci sa faci sarbatorile in Romania. Cred ca e mult mai intelept din toate punctele de vedere (pret, calitate, servicii) sa faci revelionul la Budapesta, Praga, Viena chiar..

Eliza si Alex (15 nov. 2004)

Mergi la inceput

Si mie mi se par ofertele de sarbatori nepermis de scumpe pentru serviciile oferite.
Ori pleci din tara, ori stai acasa cu prietenii, mie una nu-mi convine sa dau 15 mil de persoana pentru cateva zile si nici macar cu toate mesele.

If there were in the world today any large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

sa va dau niste exemple:
Alpin 3* - Poiana Brasov
Revelion
1 797 Ron/ Persoana / Sejur (4 nopti )

Belvedere 3* - Predeal
Revelion
1 267 RON /Persoana / Sejur (5 nopti)

Hotel Alexandros 3* - Busteni
Revelion
1 510 Ron / Persoana / Sejur (4 nopti )

pai daca merge un cuplu inseamna ca trebuie sa dea cel putin 30 000 000. Daca mai sunt si copii......Cu banii astia mergi lejer la Praga..

Eliza si Alex (15 nov. 2004)

Mergi la inceput

Eu nu reusesc sa nu ma mir ca totusi hotelurile sunt pline si cam toate locurile de cazare deja ocupate.
Deci lumea are bani
Sa nu-i mai aud plangandu-se....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Noi in ultimii ani si Craciunul si Revelionul l-am petrecut cu niste prieteni foarte buni acasa la ei . Asa o sa facem si anul asta. De cand sunt babuta, ma bucur mai mult de petreceri mici cu oameni dragi.
Oricum, cu cativa ani in urma, cand am vrut sa mergem cu niste prieteni romani intr-o piata mare unde era organizat ceva....am prins 12 noaptea in metrou alaturi de o gramada de spanioli intarziati care cum s-a oprit metroul ca sa anunte noul an, au scos in graba cate un ciorchine de struguri si i-au halit repede.( isi pun dorinte pt fiecare boaba de strugure...asta-i obiceiul. Eu imi indes bani pe unde am putin loc si imi pub o dorinta ..asta-i obiceiul ).
Nu s-au felicitat, nu au zambit...
Cand am ajuns intr-un final la locul actiunii...ciu ciu actiune. Deja plecasera toti, pai cat or sa petreaca ?
Asa ca de atunci am zis sa nu mai organizez astfel de actiuni ca n-am cu cine.
Petrecem in stilul nostru, cu sampanie si papa buna, cu felicitari si pupaturi...ca la mama acasa Mai si lacrimez putin pe furis la miezul noptii cand vorbim cu familionul.
Alexandra si Isabelita Isabel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns symaco spune:

quote:
Originally posted by super mami

Noi in ultimii ani si Craciunul si Revelionul l-am petrecut cu niste prieteni foarte buni acasa la ei . Asa o sa facem si anul asta. De cand sunt babuta, ma bucur mai mult de petreceri mici cu oameni dragi.
Oricum, cu cativa ani in urma, cand am vrut sa mergem cu niste prieteni romani intr-o piata mare unde era organizat ceva....am prins 12 noaptea in metrou alaturi de o gramada de spanioli intarziati care cum s-a oprit metroul ca sa anunte noul an, au scos in graba cate un ciorchine de struguri si i-au halit repede.( isi pun dorinte pt fiecare boaba de strugure...asta-i obiceiul. Eu imi indes bani pe unde am putin loc si imi pub o dorinta ..asta-i obiceiul ).
Nu s-au felicitat, nu au zambit...
Cand am ajuns intr-un final la locul actiunii...ciu ciu actiune. Deja plecasera toti, pai cat or sa petreaca ?
Asa ca de atunci am zis sa nu mai organizez astfel de actiuni ca n-am cu cine.
Petrecem in stilul nostru, cu sampanie si papa buna, cu felicitari si pupaturi...ca la mama acasa Mai si lacrimez putin pe furis la miezul noptii cand vorbim cu familionul.

Alexandra si Isabelita

Isabel

si noi o sa petrecem cu preitenii,nu am organizat ceva concret...dar banuiesc ca ne adunam pe la casa lu““careva,facem mancarica,bautura ,cupii in camera separata la nani si ne chefuim stil romanesc...adeca la 12 noaptea suntem toti pe telefoane sa vb cu familionul din tara.de data asta sun mai repede ca anu trecut abia i-am prins dupa 1 noaptea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Anul asta facem revelionul la prietenii nostri in Castellon, Spania. Am cumparat biletele de avion de prin august caci acum sunt extraordinar de scumpe, cazarea nu o platim ca stam la ei...o sa ne coste mancarea si transportul caci vrem sa vizitam si Valencia si Barcelona.
Cert e ca o sa imi lipseasca zapada...daar e ultimul rev departe de casa..ma consoleaza gandul asta.

--------------------

Andra
Noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171" target="_blank">La numai un anisor, are diabet...Ajutor!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59084" target="_blank">Cine este Alex? haideti sa il cunoasteti!

Mergi la inceput