Revelion...v-ati gandit unde mergeti?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns genusa spune:

Vad,dupa raspunsuri ca sunt multe persoane cam in aceeasi situatie cu noi...inca nehotarati dar cu sperante.
Ofertele de la munte ....sunt ceva intangibil pentru noi.De la un prieten care lucreaza la o agentie am aflat ca ofertele cat de cat acceptabile(200E/pers)s-au dus de mult(in septembrie) si acum au ramas cele "babane"-dar se ocupa si ele in curand.
In strainatate aveti idee ce preturi sunt?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

motanik, iti sugerez ca sa vizitezi Oceanograficul si orasul artelor in Valencia.

If there were in the world today any large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrmiki spune:

Si noi am vrea undeva la munte, prin Maramures, dar este destul de scump, am vazut ceva oferte pe internet. Daca cineva stie de ceva oferte de revelion in Maramures, rog sa-mi spuna.
Va doresc numai bine!

Un cuvant plin de iubire pretuieste atat de mult si totusi el costa atat de putin." N. Iorga
http://community.webshots.com/user/mcrmiki
Miha&Sorin&Bogdan(24.12.2000)&Vlad(17.11.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

quote:
Originally posted by Jocelyn

motanik, iti sugerez ca sa vizitezi Oceanograficul si orasul artelor in Valencia.

If there were in the world today any large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years.

Multumesc pt sfat!

--------------------

Andra
Noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171" target="_blank">La numai un anisor, are diabet...Ajutor!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59084" target="_blank">Cine este Alex? haideti sa il cunoasteti!

Mergi la inceput