Copii din 2001 (5)
Raspunsuri - Pagina 27
alexxia spune:
quote:
Originally posted by ymellda
Multumesc, fetelor, pentru imbarbatari.
Intr-un fel, desi mai am semne de intrebare, marea hotarare am luat-o. Acuma... sa ne ajute Dumnezeu sa se intample cat mai repede.
Oricum, Alexxia, m-au distrat extraordinar perlele lui Ruty... care seamana destul de bine cu cele ale Andrei mele - intr-o zi la gradinita i-a spus educatoarei ca eu nu ii dau voie sa manance nu stiu ce fel, pentru ca are "bacterii". De unde si pana unde cuvantul?? dar copiii retin tot si pun in context cum vor ei. Iar acuma, mai nou, cand vrea sa comenteze ceva - ne spune, dupa un gest de gandire adanca : " eu nu cred ca asta e o buna idee, nu, nu, nu."
Oricum, este destul de ciudat, ca fiind nevoita sa invete inca doua limbi pe langa romana - si franceza - pentru ca va urma scoala in limba franceza - si engleza - pentru ca asta e limba vorbita la gradinita - Andra face niste combinatii de cuvinte de te doare mintea - se poate sa se turne la balet sau mai nou vrea sa manance un cremwuste frig.
In schimb, este o minune de copil, nazbatioasa si pusa pe sotii, si care cere un fratior sau o surioara.
Noi suntem increzatori.
Va pup pe toate si va doresc numai bine.
Alina si `copilu' de la 3 la 5 ani" Andra - Ioana
Bravo pentru Andra ( doar n-o sa manance copilul ceva cu bacterii ).
Felicitari pentru decizie ! Daca Andra seamana cu Ruty a mea o sa-l invete ea pe bebe "ce-i cu lumea asta"
Alexxia Ruty ( 25.07.2001 ) si Thea ( 28.09.2006 )
"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"
PERLELE RUTICAI
www.totsites.com/tot/ruty_thea" target="_blank"> RUTY SI THEA AU PAGINUTA
POZE
Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!
Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!
Luna1 spune:
Fetelor ca tot vorbiti de fratiori si surioare Cosmin are 5 ani si 5 luni iar eu acum il am pe bebe in burtica de 5 sapt. Diferenta va fi de 6 ani insa eu sper sa se inteleaga cand or fi mari. Intre mine si fratele meu sunt 9 ani si ne iubim mult de tot.
www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze
Alina 5 sapt +Cosmin 30 iulie 2001
ymellda spune:
Alina, felicitari, sa fie intr-un ceas bun si sa fiti sanatosi cu totii.
Fetelor, Andra mea a mers cu tati si au cumparat bradul de Craciun si cand am ajuns acasa mi-a explicat ca o sparga tavanul, ca bradul e mai mare decat casa .
Apoi m-a intrebat foarte serios daca am pregatit cadoul pentrju Mos Craciun, pentru ca daca noi nu ii dam cadou, cum o sa primim noi in schimb?? O colega astazi mi-a dat ideea de a-i pregati impreuna Mosului prajituri si lapte, sa-l ademenim.
Va pup pe toate si va doresc SARBATORI FERICITE pline de bucurii si sanatate cat cuprinde.
Alina si `copilu' de la 3 la 5 ani" Andra - Ioana
Cricor spune:
Alina, Felicitari si multa sanatate!!
Ymellda, ce draguta fiica-ta. Al meu mi-a zis dimineata ca lui in fiecare an ii aduce Mos Craciun ceva, deci e cuminte - cred ca-si face curaj pentru anul asta.
Luna1 spune:
Fetelor multumesc! Sa va traiasca minunatiile!
www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze
Alina 5 sapt +Cosmin 30 iulie 2001
mralu spune:
Va doresc sa aveti un Craciun Magic!
Fie ca Lumina care a vestit venirea Pruncului sa va lumineze aceste sarbatori aducandu-va bucurie,fericire si implinirea tuturor dorintelor!
De Craciun toate visele se implinesc,inchideti deci ochii si visati! Craciun Fericit!!!
mariana_1976 spune:
Camelia_t bine ai sosit!
Alina felicitari pentru bebe din burtica!
Ymellda si eu inclin sa cred ca depinde mult de personalitatea si preocuparile copiilor.
Intre primii doi copii ai mei este o diferenta de 3 ani, iar intre cel mijlociu si cel mic de 5 ani.Fetita de aproape 9 ani este mult mai interesata de fratiorul care are 10 luni, pe cind baietelul de 5 ani nu este cine stie ce entuziast de cel mic.Acum nu stiu cum va fi ca intre al treilea si al patrulea copil vom avea 12 luni diferenta de virsta.
Mariana 31+
mama de Monica, Matei si Markus
mralu spune:
Buna tuturor
Mariana sunt tare curioasa cum te descurci cu atatia prichindei si o sarcina?
Poate sistemul din tara in care esti e diferit de aici, oricum sa stii ca te admir, eu am 2 si nu am timp deloc pt. mine.
In rest, ce v-au facut "copii din 2001" de craciun, au fost cuminti si Mosu' le-a adus ce si-au dorit?
La Dani Mosu' a venit in multe locuri si i-a adus multe cadouri.
Pana ne mai auzim va urez sa fiti sanatosi si mamici si copilasi si va pup.
mikimihaescu spune:
Buna ziua in 2007!
Au trecut si sarbatorile astea, mosul a fost mai mult decat darnic. Cred ca ne trebuie acum inca vreo 2 camere sa punem tot ce ne-a adus (adica lor, copiilor).
De luni Luca a inceput sa scrie la gradi cu stiloul si a venit ieri cu o bulina rosie, cica a scris cel mai frumos si mai mult din clasa. Hehe, ce mandra sunt de el.
Am incercat sa il duc la baschet cu frate-su dar s-a speriat de antrenoare ca are fluier. Acum vrea la inot. In vara cand l-am dus cu Andreiu, nu a vrut deloc. Si ai vostri sunt asa suciti? O fi din cauza ca au prea multe optiuni.
O zi buna si mai scrieti si voi pe aci.
Miki, mami de Andrei (1996) si Luca(2001)
Baietii mei
Cricor spune:
La multi ani!! Un an nou bun, plin de bucurii si mai ales sanatate!!
Luca al meu a fost bolnav aproape continuu din 15 decembrie pana acum. Suntem la al treilea antibiotic, la capatul nervilor si puterilor. Au inceput sa i se cojeasca mainile si picioarele, aveti idee ce naiba mai e si asta? Nici nu-mi vine sa-l mai duc la doctor.
Ma gandeam zilele trecute c-am tarat copilul asta la tot felul de doctori,homeopati, in speranta ca se mai fortifica si el, ii aleg cu mare grija ce manaca, nu pesticide, nu hormoni, nu coloranti nu aditivi, mers afara, sport,nu stres, atmosfera calma acasa. Nici nu stiu ce mai fac, numai la babe sa-l traga nu l-am dus, dar va zic sincer ca nu mai am mult (tre' sa gasesc babele intai). Bine ca nu-i mai mare ca-l duceam si la chinezii astia de pe aici cu acupunctura.
Sper ca la voi ati avut un sfarsit/inceput de an mai frumos.
Corina