Copii din 2001 (5)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexxia spune:

quote:
Originally posted by Cricor

La multi ani!! Un an nou bun, plin de bucurii si mai ales sanatate!!

Luca al meu a fost bolnav aproape continuu din 15 decembrie pana acum. Suntem la al treilea antibiotic, la capatul nervilor si puterilor. Au inceput sa i se cojeasca mainile si picioarele, aveti idee ce naiba mai e si asta? Nici nu-mi vine sa-l mai duc la doctor.

Ma gandeam zilele trecute c-am tarat copilul asta la tot felul de doctori,homeopati, in speranta ca se mai fortifica si el, ii aleg cu mare grija ce manaca, nu pesticide, nu hormoni, nu coloranti nu aditivi, mers afara, sport,nu stres, atmosfera calma acasa. Nici nu stiu ce mai fac, numai la babe sa-l traga nu l-am dus, dar va zic sincer ca nu mai am mult (tre' sa gasesc babele intai). Bine ca nu-i mai mare ca-l duceam si la chinezii astia de pe aici cu acupunctura.

Sper ca la voi ati avut un sfarsit/inceput de an mai frumos.

Corina

Nici noi nu stam mai bine, Ruty e bolnava de la inceputul lui octombrie si suntem la ... nici eu nu mai stiu al catale antibiotic.A luat Klebax, Zinnat, Amoxicilina, Augmentin, Penicilina si acum abia am termiat tratamentul cu Amoxiklav.Imi vine efectiv sa-mi iau campii. Se pare ca problema la Ruty este data de polipi si ar trebui operata, dar ca sa poata fi operata trebuie sa nu mai fie bolnava. Si uite asa suntem intr-un cerc vicios de-mi vine sa urlu. Nu mai spun ca inainte de Revelion am fost internata cu Thea in spital ( ca a reusit sa ia si ea microbul de la Ruty )

Alexxia Ruty ( 25.07.2001 ) si Thea ( 28.09.2006 )

"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"

PERLELE RUTICAI Avem perle noi

www.totsites.com/tot/ruty_thea" target="_blank"> RUTY SI THEA AU PAGINUTA

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

Cioc cioc.Ma primiti?Sunt mami lui Remus,nascut pe 13 mai 2001.Suntem la camin in grupa mare iar ieri i-am povestit mamei despre Mihai Eminescu.Sa va spun ce a retinut el:Ca a fost un poet,ca a scris Luceafarul in care este vorba de Catalin si Catalina care se dragostesc(n-am gresit,totul este un citat)este frumos ,a fost prieten cu Ion Creanga.A,am uitat sa va spun ca a mai scris si poetese,deci nu poezii,ca astea stie ce sunt,asta inseamna sa le bagi in cap copiilor de catalini si cataline...Habar n-am daca sa fiu mandra de ultimele achizitii intelectuale sa ma revolt ca le spune despre Eminescu la 5 ani...Orgoliul de mama inclina catre prima.....
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Ei Nicoleta, de ce sa te revolti, las' ca e bine ca le trece pe la ureche ceva de bine. Fi-miu imi explica mai nou cum e cu "middle finger"... atatea amanunte cum nu mi-am dorit sa stiu vreodata. Ma tot intreb daca ei discuta chestiile astea sau ii vad educatoarele aratandu-si degetele si ii iau la rost.

Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Iata-ma din nou printre voi, chiar nu stiu de ce nu am mai scris.

Victoras e bine-merci, ii place mult in ultimul an de gradinita, are prieteni care mai de care, ieri am fost in vizita la noul lui prieten din Germania, o iubeste in continuare pe Celia (pe care si eu o iubesc, a ales bine fi-miu, s-o tina tot asa)

Altfel, nu a prea fost deloc bolnav in ultimul timp, slava Doamnului,
acum am inceput si un curs de inot(pe langa orele de inot de la scoala) si-i place tare mult, invatam sa bagam capul in apa, sa-si coordoneze miscarile, e bine.

Mai vorbim. Muuulta sanatate si pupici.

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimihaescu spune:

Buna,
noi tocmai am terminat o amigdalita, asa ca in vacanta, nu? Si incercam sa plecam la munte.

Luca e la grupa mare, mai are pregatitoarea si abia apoi la scoala. Acum invata sa scrie cifrele 1, 2, 3 cu stiloul. Vad ca ii place si il lauda educatoarea ca are spor si se concentreaza bine. Pentru mine e o noiutate, ca frate-su avea probleme cu coincentrarea, nu statea o clipa locului, deja il suspectam de hiperactivitate. Nu a fost cazul, a ajuns in clasa a 4-a si merge bine cu invatatul, are numai FB. Na ca m-am laudat destul.

Nora, cum l-ai convins sa mearga la inot? Al meu nu vrea nici mort, il mai las un an si apoi nu il mai intreb ci il duc direct, hehe.

Va pup, o zi buna si mai scrieti si voi mai des.

Miki, mami de Andrei (1996) si Luca(2001)
Baietii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mralu spune:

Buna fetele
Astazi Dani implineste exact 5 ani si 6 luni.
Este la gradi unde ii place si invata foarte multe lucruri.
Stie toate cifrele si multe din litere, insa cam avem o problema in a le lega in cuvinte.
Si o intrebare: voi unde-i duce-ti la inot (in Bucuresti ma refer)?
In rest suntem sanatosi ceea ce va dorim si voua.
Va pupam si asteptam noutati.

Mergi la inceput

Ralu, eu i-am dus pe amandoi la National (fost 23 august) ca acolo se poate face tot timpul anului. Apa e curata, ca fac antrenamente si olimpicii nostri gen Camelia Potec. Dar lui LUca (5 ani si 2 luni) nu i-a placut apa si nu vrea deocamdata.

Baietii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexxia spune:

[quote]Originally posted by mikimihaescu

Ralu, eu i-am dus pe amandoi la National (fost 23 august) ca acolo se poate face tot timpul anului. Apa e curata, ca fac antrenamente si olimpicii nostri gen Camelia Potec. Dar lui LUca (5 ani si 2 luni) nu i-a placut apa si nu vrea deocamdata.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/mikimihaescu_2000/album?.dir=173

Poti sa ne mai dai niste amanunte : pret, program ?
Eu stiam ca la 23 august e piscina descoperita. Stiam gresit ?

Alexxia Ruty ( 25.07.2001 ) si Thea ( 28.09.2006 )

"This is your time. This is your dance.
Live every moment. Leave nothing to chance.
Swim in the sea. Drink of the deep.
Embrace the mystery of all you can be."

PERLELE RUTICAI Avem perle noi

www.totsites.com/tot/ruty_thea" target="_blank"> RUTY SI THEA AU PAGINUTA

POZE

www.sanatatealoevera.ro " target="_blank">Vrei sa fii liber ?

Mergi la inceput

Alexia, la National e si bazin descoperit si bazin acoperit. Nu am mai fost de la anul nou, dar plateam cam pana intr-un milion lei vechi pe luna, de 2 sau chiar 3 ori pe saptamana. Dar norma era de 2 ori/saptamana, antrenoarea noastra pentru ca ma cunostea ma lasa sa ii aduc si mai des.

Baietii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mralu spune:

Multumesc Miki
Pot sa te mai deranjez cu o intrebare?
Sambata si/sau duminica e deschis?

Mergi la inceput