Copii din 2001 (5)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Draga Nanami, copiilor cu astm le este recomandata salina (dar nu tuturor, doar un medic se poate pronunta) si Mare. Mai precis, aerosolul (inhalarea ionilor) cu limite de timp atat in salina cat si la mare.Dar repet, nu sunt medic si doar un medic se poate pronunta. Noua ne-a recomandat salina, dar stiu copii bolnavi de astm carora le-a fost interzis mersul la salina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Buna fetelor! M-am inscris si eu in categoria picilor nascuti in 2001 de o vesnicie, dar n-am avut vreme sa intru deloc. Promit de acum incolo sa-mi fac. Am citit dintr-o suflare paginile de aici si-l recunosc pe David al meu in multe din povestirile voastre.
Va pup si abia astept sa mai citesc ce va mai fac copilasii!

Sanatate maxima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_micu spune:

buna seara dragi mamici,
va rugam sa ne treceti si pe noi pe lista:
ANA-BIANCA 24 octombrie 2001
va multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Ce mai faceti?

Noi am avut ieri prima lectie de patinaj. Am avut niste emotii, ca iar nu vrea, ca nu poate, ca lui nu-i place patinajul, etc, etc... Se pusese pe plans cand am plecat de la gradinita, dar mi-a venit ideea salavatoare sa-i zic ca daca nu vrea sa intre pe gheata, e OK, plecam acasa. Incredibil, dar l-a linistit instant si dupa ce m-a mai intrebat de vreo 3 ori daca poate sa nu intre pe gheata s-a potolit. O data ajuns la patinoar, cu patinele in picioare, a intrat pe gheata si s-a descurcat foarte bine, desi nu mai fusese niciodata singur pe gheata, fara sa-l tinem noi de mana.

Si tocmai ce vorbeam cu o prietena ieri si ne plangeam una la alta ce copii plangaciosi si refractari avem :).

Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimihaescu spune:

Buna ziua fetelor!

As vrea mai intai sa ma prezint un pic. Siunt inscrisa de ceva vreme, dar nu am avut timp sa va cunosc si nici sa postez.

Sunt mamica a doi baieti cucuieti care imi asigura o existenta care numai monotona nu poate fi numita.
Andrei are anul acesta 10 ani su Luca va implini 5 ani in noiembrie, dupa cum bine se vede si din lista.

Locuiesc in Bucuresti si imi place sa scriu. atat de tare incat am facut si Facultatea se ziaristica si am scris un timp la o revista pentru mamici (am imbinat placutul cu utilul).

O sa incerc sa intru zilnic ca sa va cunosc si eu pe voi.

Va salut si La multi ani tuturoro sarbatoritilor de azi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Salutari, dragilor si bunvenit celor noi .

Eu nu am mai scris demult p-aici, casa n-am terminat-o inca dar ne termina ea pe noi...Asa ca o tot dam inainte si ne-am mutat sperantele pentru Craciun ca sa incercam sa fim mai realisti. Daca vom reusi sa stam in jurul focului din semineu in noaptea de Craciun, promit sa pun o poza pe net.

Altfel, azi am intrebat-o pe invatatoarea lui Victor daca totul e ok cu el p-acolo si, spre marea mea bucurie, a inceput sa mi-l laude de numa'-numa'! Ca-i place sa stie si se intereseaza de toate, ca e bun cu toti copiii, ca zambeste mereu si e bine dispus non stop, etc, etc.
M-a topit, ce sa zic. Si la sfarsit, ca o concluzie mi-a zis zambind:Pe scurt, e un copil de vis! Dragul mamei, drag.

E haios cu copiii astia, Andrei e mai bun acasa si mai zapacit la scoala iar Victor e invers! Asa ca... nu ne plictisim deloc, cum ziceai si tu, mikimihaescu.

Fug. Pupici,

Nora

Mergi la inceput

Eu azi chiar nu m-am plictisit. Luca a stat toata ziua ca un pui plouat, febra nu are ca l-am masurat avea 37,3. In gat nu e orsu ca furam ieri la dr si s-a uitat. El nu se plange de ceva anume, dar uneori zice ca il doare gatul cand alearga si imi arata ba ceafa, ba sub barbie. Asa ca mi-a intrat in cap ca poate o avea oreion care o sa se vada maine-poimaine. Dar sa stiti ca eu mereu am cate un gandac in cap si cu greu mi-l scot.

Acum la culcare e super vioi si iar se bate in pat cu fratele lui, deci nu cred ca are ceva grav.

Casa e cu fundul in sus, ca maine vin oamenii sa ne monteze centrala termica, abia astept iar santier in casa . Si cu doi haiduci in casa, Andrei merge la scoala ca recupereaza francofonia.

Va pup si noapte buna

Miki, mami de Andrei (1996) si Luca (2001)

Mergi la inceput

Fetelor, daca Luca e vaccinat cu ROR (care unclude si oreionul, nu), poate face oreion?

Miki, mami de Andrei (1996) si Luca (2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Buna dimineata.

Miki, eu cred ca nu poate face oreion, poate o forma foarte simpla. De fapt, nu stiu. Ai aflat intre timp?

Victor vorbeste la gradi despre spatiu si i-am gasit o carte draguta si-i tare fericit ca o s-o duca s-o arate copiilor. Doar ca azi s-a imbolnavit frati-su, asa ca am fost obligata sa-i tin pe amandoi acasa, spre marea dezamagire a lui Victoras care-si pusese carte in ghiozdanel de aseara, se pregatise.

Pupici si o zi buna.

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Germina spune:

Bine v-am gasit! Am si eu un print de aproape 5 ani (nascut pe 05.12.2001), Mihai, si un pui de print de 2 ani, Cristian. Ma intereseaza cam ce fac copiii vostri la varsta de 4-5 ani.

Lumi

Mergi la inceput